Öncelikle sayın INDRAGANDİ ve diğer arkadaşlar emekleriniz için çok teşekkürler...hayırlı akşamlar iyi tatiller...
Printable View
Öncelikle sayın INDRAGANDİ ve diğer arkadaşlar emekleriniz için çok teşekkürler...hayırlı akşamlar iyi tatiller...
[quote=SU-TE;358417]Bu ayıptır ayıp bu resmen milletle dalga geçmektir.......... cidden artık cambaza bakı oynatıp milletle resmen alay eden bi vicdansızlar grubunu altetmek bizim için çok zor..... küresel sermaye karşısında ne yapabilirizki????[/quote]
Sn Sute,
....................yorum yok.. :(
[quote=tr_hope05;358427]Sn Sute,
....................yorum yok.. :([/quote]
genelde XU100 ve VOB arasında alım satım seviyleri bir birine yakındır.
%161 hem xu100 hem vob da...adamlar buna uyarlar..ellerinde bazen garan koz olur bazen işc bazen akbnk..hacimsiz olan akbnk daha caziptir..
siz siz olun pozda kalmayın ..kar zarar neyse gün sonları flat kalın..sabahtan verilen 64,022 ve 77,850 pivotlardı ve adamlar bunu çook iyi kullandı..hiç taviz bile vermediler..
ben fiyata çook takıldığım için kendimi eğitme aşamasındayım..kurulan sistemler gayet iyi iz sürücü..bireyler istediği kadar akıllı olsun işin içine canlı bir kazanç/zarar fiyatları girince insan bedeninde var olan koruyucu içgüdü (herkesin kaybetmesine yol açan) hep vardır ve var olacaktır..
kalın sağlıcakla..yardımcı olabildiğim sürece graf yayınlarım.
[quote=SU-TE;358417]Bu ayıptır ayıp bu resmen milletle dalga geçmektir.......... cidden artık cambaza bakı oynatıp milletle resmen alay eden bi vicdansızlar grubunu altetmek bizim için çok zor..... küresel sermaye karşısında ne yapabilirizki????[/quote]
[quote=tr_hope05;358428]genelde XU100 ve VOB arasında alım satım seviyleri bir birine yakındır.
%161 hem xu100 hem vob da...adamlar buna uyarlar..ellerinde bazen garan koz olur bazen işc bazen akbnk..hacimsiz olan akbnk daha caziptir..
siz siz olun pozda kalmayın ..kar zarar neyse gün sonları flat kalın..sabahtan verilen 64,022 ve 77,850 pivotlardı ve adamlar bunu çook iyi kullandı..hiç taviz bile vermediler..
ben fiyata çook takıldığım için kendimi eğitme aşamasındayım..kurulan sistemler gayet iyi iz sürücü..bireyler istediği kadar akıllı olsun işin içine canlı bir kazanç/zarar fiyatları girince insan bedeninde var olan koruyucu içgüdü (herkesin kaybetmesine yol açan) hep vardır ve var olacaktır..
kalın sağlıcakla..yardımcı olabildiğim sürece graf yayınlarım.[/quote]
ne yaparsanız yapın sonuç değişmez..
borsalar milletin parasını çarpmak için kurulmuştur...
vob varant gibi sanal piyasalar (türev) ise çarpma işini daha seri ve daha yüklü yapmak içindir...
bu suınırsız güç karşında sadece 3-5 kazanan çıkar.. kaybedenler ise çok ama çok fazladır....
diğer tarafdan bu piyasalar eroin gibidir... başlarsan bağımlılık yapar bırakamazsın... hem para kaybedersin hem stres ve gerginlik içinde asosyal bir yaşantın olur....
hem bırakamıyoruz hem para ve zaman harcayarak mutsuz oluyoruz...
benim çözümüm basit...
olabildiğince az kontrat ve az işlem (max portföyün 1/10)
ve olabildiğince duygulardan ekran hareketlerinden uzak sistemli sabırlı sakin...
saatlik günlük graflara göre alım satım yerlerinizi belirleyin 300-500 önemli değil işleninizi yapın ve olabildiğince az ekrana bakın...
yatırım tavsiyesi felan değildir...
sadece düşüncelerimi tecrübelerimi yazım...
poz unuz az neşeniz kazancınız bol olsun.....
[quote=küçük_k;358443][B][SIZE=4]ne yaparsanız yapın sonuç değişmez..[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]borsalar milletin parasını çarpmak için kurulmuştur...[/SIZE][/B]
[SIZE=4][B][U]vob varant gibi sanal piyasalar (türev) ise çarpma işini daha seri ve daha yüklü yapmak içindir...[/U][/B][/SIZE]
[B][SIZE=4]bu sınırsız güç karşında sadece 3-5 kazanan çıkar.. kaybedenler ise çok ama çok fazladır....[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][U]diğer tarafdan bu piyasalar eroin gibidir... başlarsan bağımlılık yapar bırakamazsın... hem para kaybedersin hem stres ve gerginlik içinde asosyal bir yaşantın olur....[/U][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]hem bırakamıyoruz hem para ve zaman harcayarak mutsuz oluyoruz...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]benim çözümüm basit...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]olabildiğince az kontrat ve az işlem (max portföyün 1/10)[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]ve olabildiğince duygulardan ekran hareketlerinden uzak sistemli sabırlı sakin...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]saatlik günlük graflara göre alım satım yerlerinizi belirleyin 300-500 önemli değil işleninizi yapın ve olabildiğince az ekrana bakın.[/SIZE][/B]..[/quote]
kendimi tek zannediyordum,:)))
burada kişiler değişiyor ama değişmeyen tek gerçek üç aşağı beş yukarı sonuçların aynı olması,
bence de işin özeti yukarıdaki yazıdır+.
yeni başlayanlar varsa ve henüz bağımlı olmadıysanız, akıllı olun bu işten tez elden uzak durun derim
[B]Not:[/B]Bu bir kişisel gelişim için yatırım tavsiyesidir. Ayrıca, sosyalleşmenizi arttırdığı gibi kesinlikle sağlık harcamalarınızı azaltıcı etkisi vardır.
[B]İkinci Not:[/B] Bu işe başladığımda kendimi herkesten akıllı yerine koyuyordum. Şimdi ise idio veya türevlerinden biri olduğumu düşünüyorum..kom
cümleten iyi geceler,....
zaman şimdi bulabildim ve geCEnin bu saati , sabah el altında olsun, hiç yoktan iyidir,...
DESTEK YOK,.....DAHA ÖNCE BU KONUDA FİKRİMİZİ BELİRTMİŞTİK,...
BUNUN YERİNE BÖYLESİ ZAMANLARDA DİRENÇLERDEN BAHSETMEK DAHA ÖNEMLİ, DÖNÜŞ OLURSA DİYE,.....
762XX, 77275, 77375, 77700,..YAKIN OLNLAR,....77375 ÜSTÜNDE BİR SONRAKİ GÜN İÇİN DESTEK VERİRİM, 78375 ÜSTÜ KALIŞI TEPKİ İÇİN KABUL EDERİM,...ONUN DIŞINDA 762XX GEÇİLEBİLİP KALINABİLİRSE 78375 ARASINA KADAR TRADE MANTIKLI,..BU İHTİMAL,....
762XX ALTINDA KALN PY LARDA YENİ DİPLER ÖNEMLİ ,
742XX-747XX ARASINI CUMA ANALİZ ETMİŞTİK,....EN ERKEN DEMİŞTİK,
727XX, ŞU 70325 DİBİNDEN DÖNÜŞTE HAFIZALARDAN, EN AZINDA BENİM
70325 MALUM YERE,.....
CRASH SINIRI GÜNLÜKTE, 69200 YARIN İÇİN,...70 LERDE BULUŞURLAR DEDİK,....
SHORT DÖNÜŞ ALANA KADAR SHORTUNU TUTMALI,
FLAT OLAN DİKKAT EDERK POZA GİRMELİ VE ÇIKMALI,...
LONG OLAN YUKARIDAKİ DEDİĞİM DİRENÇ YERELERİNİN GEÇİLMESİ DURUMUNDA UMUT TAŞIYABİLİR,...
PY SPOT ESAS SPOTTAN PY YÖNETİLİYOR, BU ANLAMDA HİSSE SENETLERİNİN NEREDEN DÖNDÜRÜLECEĞİ ÖNEMLİ,...BUNUN İÇİN BEKLEMEK VE GÖRMEK GEREKLİ,...
CARİ AÇIK 1.5 SENE ÖNCEDE VARDI, DİKKATE ALINMADI, KATLANDI DENİLEBİLİR, ANCAK BU HEP KATLANIYOR, .....DEMKKİ FONDA SORUN VAR, ...FONLANMADA SORUN VAR, BİR TANESİNİ ANALİZ ETTİK, ŞU VERGİ PAKETİ, AYRINTISINI YAZDIK, DİĞERİ SİYASİ,...ÜÇÜNCÜSÜ PARA DÖNDÜRÜLÜYORDU ZATEN, ....YANİ GİREN PARA BORSADAN BONODAN GERİ ALINIYORDU,.....SAYKIL,.....
ÖLESE ŞU ANDA GİRİŞ YOK, BU OLMAYACAK DEMEK DEYİL, .....ANCAK NE ZAMAN OLCAK BU PROBLEM,.....O NEDENLE DİKKAT GEREKLİ,...DİP ANALİZİ ŞART YENİ GİRİŞLER İÇİN,....DÜŞTÜ DEMEK, UCUZLADI DEMEK YETRLİ NEDEN OLMAYABİLİR,..
HER ŞEYİN DÖNÜP DOLAŞTIĞI YER PARA GİRİŞİ, BUNA BAKACAĞIZ, BURADA DA SORUN GİRDİĞİNDE HABER ALABİLMEKTE, OCAKTA GİREN 3.6 GİBİ,...MART SONU DUYABİLDİK, OYSA AYLAR ÖNCEDEN DUYAN YAZSIN BURAYA DEMİŞTİK, KAYITLARDA VAR,...
TEKNİK YERE TAM OLARAK ASİ (AŞIRI SATIŞ İNDİKATÖRÜ) KAPTTI....ASİ 75555, KAPANIŞ 75525, BUNUN ALTI TEPKİ İÇİN MÜSAİT OLACAK, ZİRA DÜŞÜŞ BUNUN KIRILMASI DURUMUNDA HIZLANACAK, HIZLI VE SERT DÜŞÜŞ TEPKİ GETİRECEK, ANCAK YÖNETİMİ ÇOK ZOR BİR YERE, ...
CÜMLETEN BAŞARILAR,....
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/109/47828521.png/"][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/4535/47828521.png[/IMG][/URL]
cuma belirttiğim gibi, asi fiyat buluşmaları bir destek görevi yapar,...fiyatların ilk gelişinde çoğu zaman bu çalışır,....neden ülke satılıyordur, bu kadar cık olur, koca ülkedir,...ancak tekerrür geliş tehlikelidir, ilk gelişte hazırlanan psikolojininde yardımıyla ikinci gelişler de kırış olasılığı artar, amigdalaların devreye gireceği yerdir,...
ilk karşılaşma 76450 dibinde iken sadece 4 kademe farkla yaşanmıştır tepki gelmiş, kapanış 77250 olmuş, tepki 79450 ye devam ederk yüksek yapmıştır, bu geleni bu durumda ikinci kabul edeceğiz bu anlamda durum kritik, geriye ülke savunması kalıyor,...savunurlar bırakırlar yarın göreceğiz, sonuçta 75555 asi, kapnış 75525,...
ölese illa destek isteyenler için bu seviye yani 75550 kritik, gün sonuna kadar kritik, kişi yukarıda tutar gün sonu patlatır, kişi sabah patlatır gün sonda tutar, kişi patlatır patladığı ile kalır, sonuçta referans, ülke fiyatı 75550,.....
patlatacaklarmı patlatmayacaklarmı,...
merhaba dostlar..
sabah ola hayrola..
sasayın gandi yazmış desteaklari..
aşağı yukarı bende de aynı rakamlar..
beklentim 6bin puanlık bi tepkiden sonra yeni bi dip yapması ve kararı orda vermesi yönünde...
senaryo 1- burdan tepki ve 73000-70000 yöneliş
senaryo 2- 73bine düşüş sonra tepki ve 70bine yöneliş
senaryo 3 - yukarı sert dönüş ve rally
senaryo 4 - şelale devam direkt 70bin
senaryo 5- her şey olabilir
ben 1 ve 2 üserinde duruyorum..
bakalım neler olacak...YTD
tünaydınlar...
tr hope hocam sizi hep kaybediyorum.
anahayat için bir analiz yapabilir misiniz ?
Sağolun.
Durumlar nasıl beyler???
[quote=SU-TE;358490]Durumlar nasıl beyler???[/quote]
bayanda var...:D
Eyvah eyvah!!! Sizede sorayım o takdirde, özür dilerim efem... Durumlar nasıl Ladies?
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=SU-TE;358493]Eyvah eyvah!!! Sizede sorayım o takdirde, özür dilerim efem... Durumlar nasıl Ladies?
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
pala ile uğraşıyoz :))).boks. kim galip gelecek diye...
tr hope hocam sabah anhyt ı sormuştum ama.
Sağolun.
[quote=egim;358495]pala ile uğraşıyoz :))).boks. kim galip gelecek diye...[/quote]
selam eğim.. işler nasıl.. bizim kaybettiklerimizi sen mi alıyorsun yoksa?
[quote=küçük_k;358508]selam eğim.. işler nasıl.. bizim kaybettiklerimizi sen mi alıyorsun yoksa?[/quote]
nerde.... ama hala yılmadım uğraşıyom..+.
Cümleten merhaba,
allah muhabbetinizi artırsın,...
Sayın INDRAGANDİ siz olmayınca sitenin tadı yok...
Py geberik bende emlağı yatırdım o arada, hafta sonu yaptığım analize ekleyeceğim bir şey de yok şu anda, ...
[quote=küçük_k;358458]merhaba dostlar..
sabah ola hayrola..
sayın gandi yazmış desteaklari..
aşağı yukarı bende de aynı rakamlar..
beklentim 6bin puanlık bi tepkiden sonra yeni bi dip yapması ve kararı orda vermesi yönünde...
senaryo 1- burdan tepki ve 73000-70000 yöneliş
senaryo 2- 73bine düşüş sonra tepki ve 70bine yöneliş
senaryo 3 - yukarı sert dönüş ve rally
senaryo 4 - şelale devam direkt 70bin
senaryo 5- her şey olabilir
ben 1 ve 2 üserinde duruyorum..
bakalım neler olacak...YTD[/quote]
şimdilik 2. senaryoya yöneldi sanki...
48 kişi online görünüyor ama tık yok...
pala cümlemizi longa kitlemiş anlaşılan...
şüphesiz yazacağımız var, ancak short py ye bir şey yazmayalım, asi, 752xx de kaldı, yani artık aşırı satışta py,.....tepkilerin boyu önemli, bu gün için 752xx üstünde kalabilirse bu önemli olur mesala,...diğeri 757xx daha önemli, bunların altı satış devam
EN ERKEN Tepki için, cuma 74200-74700 arası demiştim, yine yazmayalım, ...yiyen alır oradan tepkiye oynar, zira kesin dönüş görmeden tepkiye oynayacak,...
[quote=indregandi;358524]şüphesiz yazacağımız var, ancak short py ye bir şey yazmayalım, asi, 752xx de kaldı, yani artık aşırı satışta py,.....tepkilerin boyu önemli, bu gün için [color=red][ı][b]762xx[/b] [/ı][/color]üstünde kalabilirse bu önemli olur mesala,...diğeri 757xx daha önemli, bunların altı satış devam[/quote]
752xx,..
ilk tepki yeri için 74200 önemliydi gandinin dediği gibi.. daha sağlam destek 73binde...
şimdi pala milleti terse getirmek için tam 73binden tepki vermesini beklemiyorum... yarın artı kapatıp tepkiye başlaması daha mantıklı duruyor..
ama sanırım en doğrusu tepkiyi gördükden sonra longlamak.. yoksa palanın nerelere kadar ineceğini hayal bile edemeyiz..
benim graflar bu düşüşü onaylamıyor.. longda ve zararda olduğum için olabilir...
[quote=ahmet gül;358502]tr hope hocam sabah anhyt ı sormuştum ama.
Sağolun.[/quote]
ekran başında değildim..yeni gördüm..
[IMG]http://i55.tinypic.com/103zaj6.png[/IMG]
[IMG]http://i55.tinypic.com/sp7lgz.png[/IMG]
graflarda yeterince yorum var..gün içinde atsam daha iyi olacak amma ekran başında olamıyorum.. :(
bu arada üstad diyebileceğim hocaların sayfalarına bakıyorum, artık forumlar ne için var neden-nasıl reyting alır anlayamıyorum..
eğer değer veremez isek yazmak zorunda olmayan hocalarımız teker teker gidecek..yazık olan şey KY ye..zaten piyasa gol atıyor bir de yorumlardan yararlanamazlarsa işleri zor olur..
ben şahsen mağlup biri olarak TR yi graflayabilen ama kendine poz almayan biriyim..öyle olunca yorumlamak kolay..çünkü his yok, net graf var..
Yarın,
yukarıda direnç oluşturacak değerler...
751xx, 762xx, diğerleri uzak olanlar, 776xx, 78150, 78375,...
Bu günden yarına bakarsak pynin longa dönebilmesi 78375 üstünde olanaklı, ....762xx üstünde kalbilen bir py ise ümit olabilir,....
Ancak yarın için en erken 751xx-2xx arasına bakılmalı,...
Bu gün py 757xx civarlarında fake oldu, bunun ters yüzü yine bu değerde, o nedenle 757xx seviyeside çok önemli, asi kapanışı ise 762xx de, asi değerini aynı zamanda pvt den de bulduğumuz için 762xx de çok önemli bir değer,...
Sonuç,....
Yakınlar, 751xx, 757xx, [ı][b]762xx, ....
öncelik py 762xx gelsin diğerlerine bakarız o zaman,....son durum py aşırı satışta, konuştığumuz gibi,.....dediğimiz yerleri çabuk bir şekilde test etti, bekletmedi,.....
[/b][/ı]
Imkb 100 olarak ise , 1 ve 5 dk tepkide kapattı,.......
Bu gün dedikki, ..... Yiyen buradan long açar, nedeni dönüş anlamında somut işaret yok,....ama bildiğimiz yer, 747xx-2xx araıs en erken demiştik, ancak riziko, zira altı 700xx a kadar görünüyor, bütün bunların defi için, en az 762xx üstünde kalmalı, long ise 78375 üstünde olanaklı, bu değerleri malumunuz hep işledik, hatırlayın , 78375 altında 78150 vardı denge demiştik,
örneğin 79200,79633 gibi,...diyelim py 78lere doğru tepki yaptı, bir öncekinde 79633 üstü kalmalı dedik, ancak kapanış olarak 79200 altında kalmıştı, mb günüydü, hatırlayın, şimdi 78375, 78150 de böyle düşünülmel, o nedenle kapanış önemli günlük anlamda,...bu yorum sadece long olursa antrenman olsun diye,...
Sonuç longda yarına kuvvetli yere 78375 üstü kalış forsing deklerasyon, üstü kalış,...762xx ise artificial yer, .....yani kozsuz oyun, gibi, ....bunlar antranman,..
Dediğimiz gibi py şu an için short, gerçek olan short,ve ancak bu short baskıya karşı koyuş imkb 100 ün 1 ve 5 dk lığında, saatlikte ise bir uyumsuzluk kıpırtısı var,...
Sonuç olarak,
destek yok,....direnç üstünde kalış destek olarak yorumlanmalı,...tekrar altına düşüş ise shortun devamı,
short tutanlar, en az 762xx üstü kalışa önem vermeli,...daha erken pozdan inmemeli derim,...
Dirençeler, 751xx, 757xx, 762xx, 78150, 78375,....
saatlik xu100,...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/860/43864706.png/][IMG]http://img860.imageshack.us/img860/8876/43864706.png[/IMG][/URL]
xu100, 5 dk,....
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/195/20560126.png/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/7166/20560126.png[/IMG][/URL]
xu100, 1 dk,...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/571/70325114.png/][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/5868/70325114.png[/IMG][/URL]
[IMG]http://666kb.com/i/btxvg310uki436qvf.gif[/IMG]
günaydın bol kazançlar dostlar ...
[quote=küçük_k;358534]benim graflar bu düşüşü onaylamıyor.. longda ve zararda olduğum için olabilir...[/quote]
günaydınlar tüm dostlara..
evet dün yazdığım uyumsuzluğu diğer arkadaşlarda yazmışlar..
gandi üstad detaylı çalışmalarını yazmış teşekkürler.. çok önemli rakalmar var tikkat edelim.. bendeki çalışmalarla tam uyuşuyor..
ben daha sade ve net rakamlara odaklandım..
75500 üstü- tepki gelecek diyeceğimiz ilk rakam
76000 üstü- saatlik kapanışlar tepki inancımızı kuvettlendirecek
80000 tepki hedefi
NOT: ne yaparsanız yapın sistemsiz hedefsiz işlem yapmayın..
neye göre aldıysanız ona göre satın..
sanal piyasa sanal harekete devam ediyor...
dün her şey yanmış batmiş gibi aşağı basanlar..
bugün her şey hallodu.. ortalık güllül gülistanlık olmuş.. ne güzel..
acaiyip bi piyasa
çiiiieeeeyyyykkkkkkkkkkkkk