selçuklum tatile gitti sanki piyasa boşaldı,
hareket yok..
özledik onu, .... üüüvvvv...:..::..:
Printable View
selçuklum tatile gitti sanki piyasa boşaldı,
hareket yok..
özledik onu, .... üüüvvvv...:..::..:
[QUOTE=ordi;251930][quote=unlimitted;251911]abi vobu bıraktık bırakmasına da, [B]izlemeyi bırakmadık ki. hastalık gibi meret.[/B]
[B]izlemeyi de bırakmak lazım.[/B][/quote]
bu nasıl bişey ben kendim için çözemedim
sürekli kendime diyorum ki mazoşist miyim? neyim diye?
[COLOR="Red"]bazen seans salonuna gidiyorum oradaki broker bile benim kadar bakmıyor ekrana hatta bazen ekranla ilgili soru soruyorum nereye bakıyorsa görmedim ki diyor[/COLOR]?:confused:
ben ise ekran karşısında olduğumda Astatinin deyimiyle bağırsaklarına kadar bakıyorum::: ama ...[/QUOTE]
ben şu an baktığımın yarısı kadar bile ekrana bakmazdım brokerlık yaparken, doğrudur..:..::..:
çok basit bir şey söyleyeyim.
bu işe yeni başladığımda, derinlik ekranım yokken paramı 2,5 ayda tam 3,5 katına çıkardım.
işi öğrendikçe, indikatörler/derinlik vs ekranıma eklediğim her parametrede kazanç oranım biraz daha düştü.
tesadüf müdür yoksa izlediğim şeyler arttıkça kafa karışıklığım arttığı için mi kazanç oranım düştü bilmiyorum.
ama durum bu. :)
[quote=unlimitted;251957]çok basit bir şey söyleyeyim.
bu işe yeni başladığımda, derinlik ekranım yokken paramı 2,5 ayda tam 3,5 katına çıkardım.
işi öğrendikçe, indikatörler/derinlik vs ekranıma eklediğim her parametrede kazanç oranım biraz daha düştü.
tesadüf müdür yoksa izlediğim şeyler arttıkça kafa karışıklığım arttığı için mi kazanç oranım düştü bilmiyorum.
ama durum bu. :)[/quote]
özüne dön o zaman patron,sök kabloları,sil matriksi :..:
[URL="http://www.vob.org.tr"]www.vob.org.tr[/URL] den gecikmeli izle fiyatları :)
[quote=unlimitted;251957]çok basit bir şey söyleyeyim.
[B] bu işe yeni başladığımda, derinlik ekranım yokken paramı 2,5 ayda tam 3,5 katına çıkardım.[/B]
ama durum bu. :)[/quote]
doğrudur ve katılırım,
bu işi öğrenmek için takip ettiğim kişiler ve okuduğum kitaplarda sürekli en basit şekilde düşünün ve bir indik bile takip ediyorsanız onu çok iyi analiz edin mutlaka kazanırsınız diyorlar(kaldıraç oranı vs. bu düşüncenin içinde yok tabikii.)
yazmak kolay da yapmak zor bu işte
[quote=unlimitted;251665]10,260
ciddi dirençtir.
üstünde 10,307 vardır.
orayı da geçerse demeye gerek yok heralde...:rolleyes:[/quote]
halen geçerli olduğu için saraylı abinin deyimi ile öne alalım. :..:
cümleten iyi akşamlar.
haydi iyi akşamlar !
şip-şak 5 satışta kapadı,trend 5 alışta,günlük bazdada iyi kapanış yaptık ortalamanın üstüne atarak..
flat !
longlar 1/0 önde bence halen..
oy verin..vobandaşlık görevi
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5541[/URL]
Cümleten iyi aksamlar geceye kısa
69.600 alışlarım gelmediği için geceye mecburen flat.. sabır=kazanç :)
iyi akşamlar...
[B]SRB:[/B]
[B][COLOR=black]70.175[/COLOR] :yü:[/B]
[B]69.900 :dü:[/B]
[B]MTR: :yü:[/B]
[B]3.Direnç : 72.200[/B]
[B]2.Direnç : 71.025[/B]
[B]1.Direnç : 70.475[/B]
[B]Pivot : 69.850[/B]
[B]1.Destek : 69.300[/B]
[B]2.Destek : 68.675[/B]
[B]3.Destek : 67.500[/B]