buda 5 dklık
[IMG]http://i40.tinypic.com/kdmo3n.png[/IMG]
Printable View
buda 5 dklık
[IMG]http://i40.tinypic.com/kdmo3n.png[/IMG]
[quote=saraylı;236198]verebilir toparlamaya başladı,o zaman ilk dediğim olur..[/quote]
[I]verme şartı şort açan kurum.kurumlar olmamasıdır....[/I]
[I]daha yukardan kısalmak için yapabilir....izleyelim...[/I]
Yarım saattir 70.500 kırıldığından beri çok pis 1dk'lık grafik üzerinden Pala'yla cebelleşme seansı yaptım yorgun düştüm... Aracı kurumum durumdan çok memnun. :)
Şimdi ofisten çıkıyorum, geceye long... İntihar girişimi olmaz umarım... :) Çarpılsak da kendi düşen ağlamaz... :)
Garanti-iş-akbank düşmüyor. Ustalar nasıl yorumluyor bu durumu.
[quote=Strategist;236209]Yarım saattir 70.500 kırıldığından beri çok pis 1dk'lık grafik üzerinden Pala'yla cebelleşme seansı yaptım yorgun düştüm... Aracı kurumum durumdan çok memnun. :)
Şimdi ofisten çıkıyorum, geceye long... İntihar girişimi olmaz umarım... :) Çarpılsak da kendi düşen ağlamaz... :)[/quote]
[I]vob hacmi şu anda spotun üzerinde 2.2...mln..[/I]
[I]spotta hacimli.......hayırlara vesile olsun..[/I]
70.750.......kısa.......
sabah verdiğim fantastik senaryomu destekliyorum.. :)
69.500 altı olmadığı takdirde yeni tepe muhtemel....
eveet,bu yine 71.000 üzerini denemeden düşmeyecek zannedersem ,ki bu da bizim işimize gelir...
alttan kapat ,üstten tekrar aç durumları....
başta da dediğim gibi bu tepkilere oynamak tehlikeli çünkü dibin nerde olacağını bilemiyosun,dolayısıyla dip olduğunu umduğun yerde kısaları kapatıp ,tekra kısa için tepkiyi beklemek en mantıklısı...
[quote=boz ayı;236219]70.750.......kısa.......[/quote]
[I]fırsat verdi....ama fırsat mı..??....kapan mı ???[/I]
[I]pala yanlış olmasın..............[/I]
:..:
[quote=saraylı;236222]eveet,bu yine 71.000 üzerini denemeden düşmeyecek zannedersem ,ki bu da bizim işimize gelir...
alttan kapat ,üstten tekrar aç durumları....
başta da dediğim gibi bu tepkilere oynamak tehlikeli çünkü dibin nerde olacağını bilemiyosun,dolayısıyla dip olduğunu umduğun yerde kısaları kapatıp ,tekra kısa için tepkiyi beklemek en mantıklısı...[/quote]
+.
% 100 haklısın....ama ben kronik hastayım..raporum var...
beni mazur görür pala....imzamda yazılı...
ben ana senaryoya sadık kalıyorum.....tepkiler güdük....
alçalan tepeler...ve sertleşen satışlar hayali.........
hastayım pala....
halojen abey burdan zirve gelirse senaryosu çok acı olur :) ky hep cörtler :) başta ben sonra yandım allahhh üvvvvvvv