annadınız nı,...
Printable View
annadınız nı,...
böyele zamnlarda en güzel çözüm, portföy çözümüdür,..
iki ters bölümde ilk turu pas geçip yapılanırsın ve mutlak kazanırsın,...
solve the problem,.....
o bölüm pas bölümü 84xxx de 74xxx tür,...
10 000 puvandır ama, bunun sonucunda ekonominin gidişatını görüyorsun,..
belki faiz artırımı yeni bir mecraya sokacak durumu deyilmi,..
10000 puvan buna değer beklem açısından,...
borsada sayısız 10000 puvan var çünkü,..
hele psikolojik olarak dönemeyen minör tardeciler hiç bulaşmasınlar bu işlere
[quote=indregandi;468147]79925
77975
74050
short akımın rakamları bunlar,....
lon ise 79925 salı ve ppk ya endexli[/quote]
üstat ben bu rakamın aşağı gecilerek endeksin 61 lerden vobdada bahsettiginiz gıbı 74 lerden döneceğini düşünüyorum. amma velakın ya 79925 aşağı geçilmezde hareket yukarı ollursa diyede endişelniyoru. umarım çabuk hareket ederek zararsız atlatırım.
üstat sayende olabilecekler hakkında tahmın yürütebiliyoruz.:dü:
eline emeğine sağlık
saygılar
[quote=tutku;468159]üstat ben bu rakamın aşağı gecilerek endeksin 61 lerden vobdada bahsettiginiz gıbı 74 lerden döneceğini düşünüyorum. amma velakın ya 79925 aşağı geçilmezde hareket yukarı ollursa diyede endişelniyoru. umarım çabuk hareket ederek zararsız atlatırım.
üstat sayende olabilecekler hakkında tahmın yürütebiliyoruz.:dü:
eline emeğine sağlık
saygılar[/quote]
dediğim üzere burası obcektif deyil sayın tutku,...
10000 puvanı uzaktan syretmek saçenekler arasında,
diğeride minörcüler için dönebilmek şartıyla minör trade, beklenemiyorsa alışkanlık varsa anlamında,...
ppk lar şöyle bir avantajda sunuyor,
öğlen açıklanması minör tarde ye uygun, ama budefada borsa o saatte öğlen arasında olabilir bunada dikkat edilmeli,...
ve stopta koyulabilmeli mutlaka o durumda,...bir stop yer mutlak tayin edilmeli minörcüler için
şu geliş gidişlerim olmasa bir minör trade yapardık beraber günahına sevabına,...
ama şu anda bu olanaklı deyil,...
bende macör okumalar da bulunuyorum haliylen,...
[quote=indregandi;468162]şu geliş gidişlerim olmasa bir minör trade yapardık beraber günahına sevabına,...
ama şu anda bu olanaklı deyil,...
bende macör okumalar da bulunuyorum haliylen,...[/quote]
üstat 64840 lar civarına gelirse duruma göredeğerlendiririz. malum ben zaten şhorttayım olurda o seviyeler aşağı geçilirse keyifle izlerim yok eğer hızla yukarı yönelirse pozisyon değiştiririm diye düşünüyorum.:dü:
64800 ler belliki olması gereken yer ama acaba PALA daha aşağılarda AYI TUZAĞI oluşturacakmı. işin püf nkoktası bu ise izleyerek görebilecğiz gibi:dü:
kapanışta bu günü eksi kapatırsak yarın büyük ihtimalle eksi açabiliriz.diye düşünüyorum.:dü:
aklıma takılan birbaşka olasılıkda eğer 79925 geçilirde aşağı sert düşüş gelirse acaba 7 d mi olur:dü:
[quote=tutku;468165]kapanışta bu günü eksi kapatırsak yarın büyük ihtimalle eksi açabiliriz.diye düşünüyorum.:dü:[/quote]
[img]http://666kb.com/i/cl4vlvr663e70r1d8.png[/img]