-
[quote=Astatin;375416]oha...şaft sahası sigortası niyetine fantazi yazılan 72500 stoplar patladı...böylece 2 haftadır oynanan tiyatronun da nedenini öğrenmiş olduk...insider yok canım..aa hiç olurmu...böylece 75-58 düşüşünde aldığım herşeyi geri verdim...hayırlı olsun..geçmiş olsun[/quote]
patron umarım en kısa zamanda toparlarsın :( ayrıca palanın *.*
-
sağlık olsun diyelim..istoplamamış da olabilirdik... yalnız 80875 den kim mal alır yahu..pesbro
-
yuhhh 15 lik sistem ne yapacağını şaşırmış galiba Hala AL vermemiş :D:D:D şaka bi yana ucuz yırttık sayılır gene de 1275 puan girdi .dng
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://a1109.hizliresim.com/11/9/20/7195.jpg[/img][/url]
-
Bu arada Jölibut olayı hissetmiş!!! Öyle ya da böyle adam bir süredir yazıyordu...Yazmış sonuçta..75000 de mal alın yapışın diyordu..58000 görüp tekrar 75000 olduğuan göre ödeşti sayılır nette ;) arada 80000 gördü demeyin...75 den long ayapışan vobci 2 kere battıydı 58 inişinde...üw
-
Ohhaaaa.... :mad: Lem bi kere işkembesel takılalım dedik yine öptü Pala... Neyse ki stop vardı... Stro tıpış tıpış sistemine döner... Yemişim analizini bilmemnesini.. :)))
-
terste kalan yoktur inşallah patronlar ?
-
makasa yıldırım düştü resmen
-
[quote=a.kaya;375453]yuhhh 15 lik sistem ne yapacağını şaşırmış galiba Hala AL vermemiş :D:D:D şaka bi yana ucuz yırttık sayılır gene de 1275 puan girdi .dng
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][/URL][/quote]
bence PALA dalga geçmek için 69.000 kapatır...69...bin:o:D gaya dur biraz zırlayayım...75-58 düşüşünün tamamını almıştım ve hatta 59xx lerdi sanırım full longa da geçmiştim ama yememişti ve 100 puana kapamıştım o longları..dursaymış eyi olacaymış..üw:::
-
Palayı izliyorum gözlerim hep AÇIK
[IMG]http://www.fluffyfeet.net/wp/wp-content/uploads/2011/04/cat-blue-eyed-siamese.jpg[/IMG]
-
[quote=Astatin;375466]bence PALA dalga geçmek için 69.000 kapatır...69...bin:o:D gaya dur biraz zırlayayım...75-58 düşüşünün tamamını almıştım ve hatta 59xx lerdi sanırım full longa da geçmiştim ama yememişti ve 100 puana kapamıştım o longları..dursaymış eyi olacaymış..üw:::[/quote]
Aste baba,
Karları dışarı taşıyıp anaparayı bıraksaydın VOB için , eyi olmaz mıydı?:rolleyes:(veya tam tersini)
Yarın aracı kurumlar ağlama duvarına döner mi? (Emsi yiyenlerle üüvv)
-
[quote=excali;375479]Aste baba,
Karları dışarı taşıyıp anaparayı bıraksaydın VOB için , eyi olmaz mıydı?:rolleyes:(veya tam tersini)
Yarın aracı kurumlar ağlama duvarına döner mi? (Emsi yiyenlerle üüvv)[/quote]
cevap veriyorum; evet iyi olurdu...:D hacı bizim hesap 5 kere üst üste yazı turayı bilmek üzerine kurulu:..:
-
[quote=Astatin;375485]cevap veriyorum; evet iyi olurdu...:D hacı bizim hesap 5 kere üst üste yazı turayı bilmek üzerine kurulu:..:[/quote]
Bilseydin Lotoda 4'te kalırmıydın??:..:
-
[quote=Astatin;375485]cevap veriyorum; evet iyi olurdu...:D hacı bizim hesap 5 kere üst üste yazı turayı bilmek üzerine kurulu:..:[/quote]
5. altın vuruş galiba :::
-
ağırlıklı ortalama 73200 e geldi,piyasa sindirimde hala..
muz ortayı gol yapan 6500 kontrat var şuanda :)
-
[quote=The Tatar;375490]ağırlıklı ortalama 73200 e geldi,piyasa sindirimde hala..
muz ortayı gol yapan 6500 kontrat var şuanda :)[/quote]
:..::..::..::..::..::..:
-
[quote=Astatin;375466]bence PALA dalga geçmek için 69.000 kapatır...69...bin:o:D gaya dur biraz zırlayayım...75-58 düşüşünün tamamını almıştım ve hatta 59xx lerdi sanırım full longa da geçmiştim ama yememişti ve 100 puana kapamıştım o longları..dursaymış eyi olacaymış..üw:::[/quote]
dün gibi hatırlıyorum yazdıklarını geçmiş olsun ustad tekrar toparlarsın önemli olan cephaneyi sıfırlamamak :(
-
daima söyledim. tekrar söyleyeceğim.
bu işin en kahpe yanı, not mevzusudur...
-
[quote=unlimitted;375496]daima söyledim. tekrar söyleyeceğim.
bu işin en kahpe yanı, not mevzusudur...[/quote]
nerelerdesin patron özlettin kendini,hoşgeldin !
-
[quote=The Tatar;375497]nerelerdesin patron özlettin kendini,hoşgeldin ![/quote]
buralardayız patron. ara ara bakıyorum foruma. foreksle daha çok ilgiliyim şu aralar...
siz nassınız eymisiniz afiyetler nası...
astet üzüldüm. geçmiş olsun abi terste yakalanmışsın heralde.
-
yaw giden paraya değilde...80000 üzerinde şortlayamadığıma yanıyorum açıkcası ,, :) 5 dakkada 6000 puan... [URL="http://www.supermotivasyonolurdu.com"]www.supermotivasyonolurdu.com[/URL]
torunlara anlatırdık...not artışı olan gün şorttan 6000 puan dayamıştım deyu...
-
[quote=Astatin;375451]sağlık olsun diyelim..istoplamamış da olabilirdik... yalnız 80875 den kim mal alır yahu..pesbro[/quote]
[quote=Astatin;375499]yaw giden paraya değilde...80000 üzerinde şortlayamadığıma yanıyorum açıkcası ,, :) 5 dakkada 6000 puan... [URL="http://www.supermotivasyonolurdu.com"]www.supermotivasyonolurdu.com[/URL]
torunlara anlatırdık...not artışı olan gün şorttan 6000 puan almıştım deyu...[/quote]
Aste baba,
Treydırın sistemi , 80875 'den AL vermiştir. O da almıştır. Niye dalga geçiyorsun?.dng.dng.dng
Öncesinde SHORTtur..
-
Hacılar, şöyle izah edeyim..ben genelde sabit kontrat değil..sabit kaldıraç oynarım..which is hayvanlaşmayan piramit...
hacıex...100 kazandıysam 60 ını kaybettim demek %100 yaptım demek değildir...evvela onu açıklayayım eski diyaloglarıma istinaden... yani şöyle diyeyim 75-58 düşüşünde 1 birim parem olmuştu 4 birim pare..şimdi yine oldu 1.1 pare gibi bişiy..
detay muhim değil ama o düşüşte 2 yazıturayı tutturmuştum...şu son yükselişi de alaydık 2 daha olacaktı...16 misli...kalıyordu tek bir yazı tura...32x yapıp çekilecektik alemlerden..yani eniştemin şeyi olsaydı hikayesi...eheheh..neyse maç sürüyor...yazıtura dediğim odur..amma anaparayı riske etmeden..yoksa oyundan atılıneybıl....
-
[quote=Astatin;375499]yaw giden paraya değilde...80000 üzerinde şortlayamadığıma yanıyorum açıkcası ,, :) 5 dakkada 6000 puan... [URL="http://www.supermotivasyonolurdu.com"]www.supermotivasyonolurdu.com[/URL]
torunlara anlatırdık...not artışı olan gün şorttan 6000 puan dayamıştım deyu...[/quote]
oto işlem olsaydı yazardık formülünü :)
-
yükseliş için bişeylermi eksik :)
-
[quote=Astatin;375501]Hacılar, şöyle izah edeyim..ben genelde sabit kontrat değil..sabit kaldıraç oynarım..which is hayvanlaşmayan piramit...
hacıex...100 kazandıysam 60 ını kaybettim demek %100 yaptım demek değildir...evvela onu açıklayayım eski diyaloglarıma istinaden... yani şöyle diyeyim 75-58 düşüşünde 1 birim parem olmuştu 4 birim pare..şimdi yine oldu 1.1 pare gibi bişiy..
detay muhim değil ama o düşüşte 2 yazıturayı tutturmuştum...şu son yükselişi de alaydık 2 daha olacaktı...16 misli...kalıyordu tek bir yazı tura...32x yapıp çekilecektik alemlerden..yani eniştemin şeyi olsaydı hikayesi...eheheh..neyse maç sürüyor...yazıtura dediğim odur..amma anaparayı riske etmeden..yoksa oyundan atılıneybıl....[/quote]
altın vuruş derken onu kastettim zaten asteton 2.2.2.2.[COLOR=olive][SIZE=5][B]2[/B][/SIZE] [/COLOR]:)
-
69 kapar mıyız dıtatar ...ehu
-
[quote=Astatin;375511]69 kapar mıyız dıtatar ...ehu[/quote]
niçin olmasın patron,torunlara anlatılacak bir ters/yüz olur :::
-
SIMSEK:KREDI NOTUMUZ EKONOMININ GERCEK GORUNUMUNU YANSITMIYOR-CNBCE
-MATRIKS-
kutumda büyük hissediyorum acun bey :)
-
[quote=Astatin;375511]69 kapar mıyız dıtatar ...ehu[/quote]
Yarın tahsilat yapmadan olur mu?;)
-
not arttırım gününde bile piyasayı yataya bağlayabilen palayı tebrik ediyorum bu arada :)
-
[quote=The Tatar;375519]not arttırım gününde bile piyasayı yataya bağlayabilen palayı tebrik ediyorum bu arada :)[/quote]
şampanyayı fazla kaçırdılar galiba kahveleri bekliyolardır :)))
-
zaten tl cinsi notumuz artmış,pratikte pek bi işe yaramıyormuş :)
şimdiden burun kıvırmalar başladı :)
-
Caglayan:"turkıye'nın yabancı para cınsınden notunun da yakın zamanda artacagına ınanıyorum''
ekonomı bakanı zafer caglayan, turkıye'nın
yabancı para cınsınden notunun da yakın zamanda artacagına ınandıgını soyledı.
Bakan caglayan, s&p;un, turkıye;nın yerel para cınsınden kredı notunu
yukseltmesını yaptıgı yazılı acıklama ıle degerlendırdı.
Dunyanın en onemlı kredı derecelendırme kuruluslarından s&p;un,
turkıye'nın yerel para bırımı cınsınden kredı notunu bbb- sevıyesıne
yukseltmesının sevındırıcı bır gelısme oldugunu belırten caglayan, derecelendırme
kurulusunun bu not artırımında, turkıye'nın malı sektorundekı, pıyasaların
derınlık kazanmasının etkılı oldugunu kaydettı.
Caglayan, dunyada pek cok ulkenın notunun dusuruldugu bır ortamda
turkıye'nın kredı notunun arttırılmasının, turkıye'nın dunya ekonomısındekı
gucunu, dunyanın gelısen yıldızı oldugunu gosterdıgını belırttı. Bakan caglayan,
yerel para cınsınden notun arttırılmasının yanı sıra gorunumun de pozıtıf olarak
belırlenmesının, bundan sonrakı donemde de yabancı para cınsınden kredı notunun
artacagına ısaret ettıgını bıldırdı.
S&p tarafından en son 19 subat 2010 tarıhınde yukseltılen yabancı para
cınsınden notun korundugunu ıfade eden caglayan, hukumetın ve tcmb;nın carı acıgı
azaltıcı onlemlerının etkısını gostermeye basladıgını, yıl sonuna dogru carı
acıgın, son aylardakı yuksek duzeylerınden onemlı olcude asagı ınecegını
ongordugunu kaydettı. Caglayan, acıklamasına soyle devam ettı:
''ınanıyorum kı yakın zamanda bb (gorunum pozıtıf) olan turkıye'nın
yabancı para cınsınden kredı notu yatırım yapılabılır duzeye yukselecektır. Bunun
sonuclarını onumuzdekı donemde rahatlıkla gorebılecegız. Bu not artırımının
turkıye;ye dogrudan yabancı yatırım gırıslerının artmasına neden olacagına
ınanıyorum. 2011 yılının ılk 7 ayında 9.1 mılyar dolar olarak gerceklesen
dogrudan yabancı yatırım tutarı da bu gelısmelerın on habercısıdır. Bu gelısme
sadece dogrudan yabancı yatırımlar acısından degıl, portfoy yatırımları acısından
da turkıye cazıbe merkezı halıne gelecektır. ıstanbul;un bır fınans merkezı
olmasına destek olacaktır.
Agustos basından berı butun dunya borsaları onemlı oranda dususler
yasarken turkıye borsası dunyanın en hızlı yukselen borsası oldu. Yılın ılk
yarısında ekonomımız yuzde 10.2 buyudu, ıhracatımız yıl sonunda rekor kıracak,
ıssızlık ab ve euro bolgesı ortalamasının gerısınde. Butce dengemız ve kamu
borclarımız avrupa bırlıgınden ve bır cok dunya ulkesınden daha ıyı durumda. Bu
nedenle bu not artırımının cok daha once yapılmıs olması gerekırdı. Gec de olsa
bu not artırımı hakkın teslım edılmesıdır. Ama bunu yeterlı gormuyoruz;
turkıye;nın yabancı para cınsınden not artırımının da kısa zamanda yapılması
gerektıgıne ınanıyorum.''
-aa-
-
Hacılar, şöyle izah edeyim..ben genelde sabit kontrat değil..sabit kaldıraç oynarım..which is hayvanlaşmayan piramit...
detay muhim değil ama o düşüşte 2 yazıturayı tutturmuştum...şu son yükselişi de alaydık 2 daha olacaktı...16 misli...kalıyordu tek bir yazı tura...32x yapıp çekilecektik alemlerden..yani eniştemin şeyi olsaydı hikayesi...eheheh..neyse maç sürüyor...yazıtura dediğim odur..amma anaparayı riske etmeden..yoksa oyundan atılıneybıl...
Tecrübeyle bende oluşan fikir 1 i 4 yaptıysan 3 ü dışarı alacan şeklinde çünkü o kadar çok varyasyonu oluşuyor ki mazallah eksi bile yapılabilir. Bugün olduğu gibi.
-
herkese bol şans patronlar,ben kaçar zira işlem yapma isteği had safhaya ulaştı :)
-
[quote=The Tatar;375527]herkese bol şans patronlar,ben kaçar zira işlem yapma isteği had safhaya ulaştı :)[/quote]
KArpuuuuzz, karpuuzz,
Patrooonn,
Karpuz yer misin?.dng.dng
[IMG]http://gruppo3.ca.infn.it/cicalo/travel/usa-june-2006/album/slides/Cat%20and%20water%20melon.JPG[/IMG]
-
[B][U]Actung[/U][/B] hedge fonu,
Kaçmadan , bir yorum alsaydık...
-
Xu100 haftalık
VAY CANINA DEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DİYEMİYORUM RTE HAKLI ÇIKTI GENE .brv.brv.brv
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://c1109.hizliresim.com/11/9/20/10964.jpg[/img][/url]
-
-
dünkü çubuktan dolayı grafiklerde karınca duası gibi oldu :)