[quote=Astatin;375017]Allah günahlarını affetsin..on the way i am[/quote]
On the window
Printable View
On the window
[quote=excali;375019]On the window[/quote]
rıp for longs...:::
[quote=Astatin;375021]rıp for longs...:::[/quote]
Opposite side of rose...
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_puw6OymyCAg/Swf43hjEBaI/AAAAAAAAIj8/0SSG8Clxl-k/s1600/mezar2.jpg[/IMG]
kan ve gül
gülle diken
sevgimle sen,laralalaralalala
birbirine dönük sırt senle ben..
bilmem annatabilior muyum..)
[quote=ATHLON;375026]kan ve gül
gülle diken
sevgimle sen,laralalaralalala
birbirine dönük sırt senle ben..
bilmem annatabilior muyum..)[/quote]
Kırmızııııııııııı:D
yok yahu,vecihi ye baktım da demin..
ordan şeettim..:)
[quote=ATHLON;375028]yok yahu,vecihi ye baktım da demin..
ordan şeettim..:)[/quote]
1/3 mü şeettin? Yoksa 2/3 mü??.dng
Aste baba aste baba
RMI negatifleşmeye başladı. Dikkat..
[quote=excali;375047]Aste baba aste baba
RMI negatifleşmeye başladı. Dikkat..[/quote]
öyleyse tavan olur..::::o
[quote=Astatin;375050]öyleyse tavan olur..::::o[/quote]
Aste baba,,
Libya'dan sonra nereye gidiyorsun?.dng
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ TATİLLER.brv.brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://4.bp.blogspot.com/_Is8bkErrqa0/TQ6BgeH_knI/AAAAAAAAAMc/wyEgNwuKOiI/s1600/funny-pictures-cat-takes-a-ride-in-your-luggage.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
abbovvvvvvv, o nasi bi acilis oyle.lelele
[quote=nunu;375150]abbovvvvvvv, o nasi bi acilis oyle.lelele[/quote]
taban olur muyuz NUNİ:p
neaaa...yine mi mercimek..üwww
[QUOTE=Astatin;375163]neaaa...yine mi mercimek..üwww[/QUOTE]
Hee ne olacağıdı? :..:
[quote=AMON RA;375168]Hee ne olacağıdı? :..:[/quote]
abi dur zaten moralim bozuk:D:D:D 175 gibi mikemmel bir yerden şortları kavırladım ama yine müzmin hastalığım tuttu, 550 den reşort ettim..ingaaaa:D
AMAN HAAAAAa
ayrıca gorkuyorum..- 600 makas var...yurtdışı artıya döner ve bir de makası öpeyim derse PALATRON, olveys kiks malatron..üühühhü..
işin komiği - makas ve dışarısı toplarsa gerekçeleri aynı zamanda şort olma gerekçelerim...süs olayı..
[QUOTE=Astatin;375173]ayrıca gorkuyorum..- 600 makas var...yurtdışı artıya döner ve bir de makası öpeyim derse PALATRON, olveys kiks malatron..üühühhü[/QUOTE]
Aman HAAAA! 825 İ GEÇEMEZSE BENDE SHORT DON NE VARSA GİYECEM BEKLİYOM
Günaydın,.kom
Aste baba,
Senin avatar, süs/aksesuar olarak Salona da konulabiliyor mu? Bence bayağı dekoratif , aperatif gözüküyor...::::::
[IMG]http://www.topanien.com/images/NaturalHabitat/pillow_0989.jpg[/IMG]
Aste baba, aste baba,
Geçmiş olsun. (RMI negatif):eek:
nedense hisseler pek inanmıyor bu çıkışa sanki :confused::rolleyes:
[quote=a.kaya;375219]nedense hisseler pek inanmıyor bu çıkışa sanki :confused::rolleyes:[/quote]
inanan KY var mı?;)
[IMG]http://www.filehurricane.com/photos/610200831124AM_i-want-to-believe-cat.jpg[/IMG]
Endeksdeki hareketler bakın...:eek::eek:
İlgiyle izliyoruz...:..::..::..:
[IMG]http://podsofmelbourne.files.wordpress.com/2010/07/valley.jpg[/IMG]
"Actung Hedge Fonu" nerde? Bir yorum alsaydık...:::
[QUOTE=Astatin;375163]neaaa...yine mi mercimek..üwww[/QUOTE]
ters / yüz mercimek olmuşuz patron :..:
dün geceki fdji açılışı,sabahki aşağı gab in şip-şak geri alınması,ters makas vb gibi sebepler vardı aslında öğleden sonrası için,ama son yarım saatteki hareket biraz fazla oldu yani :eek:
aa hayret yaw..az önce fiyatı 650 görünce, mezarcıya tabut siparişi, helvacıya helva siparişi verdiydim....du bakalım siparişleri iptal edek..aybolacak esanafa ama..du bakalım
Taban olmaması için hiçbir neden göremiyorum şahsen...
gaçınılamas :)
Aha da ulu bilge Strobearbullyanüspatflatlonkşort gelmiş...Strobaba strobaba gurtar bizi baba..bugünde sadece 300 pian maliyet iyileştirdim..çok gorkuyorum bu şortlardan baba..dalga yok çıbık var düşmüyor lebron..üwww
on the way...my way on the highway....
72-73*** günlük hedef var bana göre acaba oraya gelipte sonra mı göççez :..::..::..:
[QUOTE=Astatin;375390]Aha da ulu bilge Strobearbullyanüspatflatlonkşort gelmiş...Strobaba strobaba gurtar bizi baba..bugünde sadece 300 pian maliyet iyileştirdim..çok gorkuyorum bu şortlardan baba..dalga yok çıbık var düşmüyor lebron..üwww[/QUOTE]
Sorma patronajjjj... Uzun zamandır 60dkiıkta sistemll takılıyordum ama bahtım bildiğim ne varsa short diyor ylne dayanamadım işkembesel atladım... Stop 71700... Carpılırsam ömrünün sonuna kadar yapacağım sistemsiz son işlemdir... Ahanda cümlealem şahit...... :)
[quote=Astatin;375392]on the way...my way on the highway....[/quote]
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]GÜNAYDIN,:cool:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
Aste baba aste baba,
Aman seni kurtlar kapmasın...:o
Bu arada RMI pozitif.dng
[quote=excali;375401][B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]GÜNAYDIN,:cool:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
Aste baba aste baba,
Aman seni kurtlar kapmasın...:o
Bu arada RMI pozitif.dng[/quote]
abooov ,
Kurt ne hızlı çıktı...:eek::eek::eek:
oha...şaft sahası sigortası niyetine fantazi yazılan 72500 stoplar patladı...böylece 2 haftadır oynanan tiyatronun da nedenini öğrenmiş olduk...insider yok canım..aa hiç olurmu...böylece 75-58 düşüşünde aldığım herşeyi geri verdim...hayırlı olsun..geçmiş olsun
ohaa..80875 görmüş way**
[quote=Astatin;375416]oha...şaft sahası sigortası niyetine fantazi yazılan 72500 stoplar patladı...böylece 2 haftadır oynanan tiyatronun da nedenini öğrenmiş olduk...insider yok canım..aa hiç olurmu...böylece 75-58 düşüşünde aldığım herşeyi geri verdim...hayırlı olsun..geçmiş olsun[/quote]
Geçmiş olsun..üüü
[quote=excali;375423]Geçmiş olsun..üüü[/quote]
şortcu kalmamıştır sağ herhalde..şimdi dönüp eksi kapatırsa tam tiyatroya yakışır bir final olur
[quote=Astatin;375427]şortcu kalmamıştır sağ herhalde..şimdi dönüp eksi kapatırsa tam tiyatroya yakışır bir final olur[/quote]
MAlını satmış mıdır , sence?:confused: