cümleten günaydın patronlar ...
Printable View
cümleten günaydın patronlar ...
eur/usd .. kanalizasyon ve sayım .... ahanda buyrunuz ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/f42a44ba.png[/IMG]
[IMG]http://ressim.net/a/upload/bf81de97.png[/IMG]
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
vob graflarına küsüm patronlar .. artık ne kanalizasyon yapacam ne ew sayayacam vob graflarında kusura bakmayın üüü:o.... ...
. i am interested in eur/usd ... :D:D:D.
425 şort kavırma sonra 300 epasif alış yazdım.
[QUOTE=Astatin;293345]425 şort kavırma sonra 300 epasif alış yazdım.[/QUOTE]
patron avatarını kim çalmış .. ühühühü .. :D:D:D:D
[quote=Astatin;293345]425 şort kavırma sonra 300 epasif alış yazdım.[/quote]
alışlar gelmedi..emir iptal...ühühühühü..selptros vob analizlerine başlayana kadar ben de boykot ederim bak..olmz patron...patronsuz kanalizasyon kanalizasyonsuz vob olmaz...küserim valla..üühühhü
[quote=unlimitted;293335]hiçbir parite/endeks/meta hareketi sabit olarak önceden bilmez.
her seferinde bir tanesi seçilir, yatırım ona yapılır. sonra vitrin olan kısım kopar gider ki genellikle bu dow olur. dow koptuğunda önceden yatırım yapılmış metalara bakıp her nerede o meta yükselirken hacimler artıyorsa, yani alıcıların karşısında satıcılar da güçlü hale geliyorsa, işte orada hareket duracak (en azından dinlenecek) demektir. yani dağıtım başlamıştır...
sterlin/dolar'ı takip edin. hareketleri 45 dakika/ 1 saat önceden bildiğine sık şahit olurum.[/quote]
Teşekkür ederim.
Ben de sterlin/dolar ı takip ediyorum. Başka değişik pariteler veya göstergeler de araştırıyorum. Yardımlarınız olur, paylaşırsanız çok sevinirim.
[QUOTE=Astatin;293347]alışlar gelmedi..emir iptal...ühühühühü..selptros vob analizlerine başlayana kadar ben de boykot ederim bak..olmz patron...patronsuz kanalizasyon kanalizasyonsuz vob olmaz...küserim valla..üühühhü[/QUOTE]
patron kanalizasyon dopiği beynelminel bi dopik .... her türlü emtianın endeksin ... paritenin . .analizleri olabilir kısıtlama yapmayalım bence ...::::::::::D:D:D...
hissentte yarın vesonrası endeks topiğinin sahibi ulu karahanlıları:) öğleden sora çöküş bekliyomuş.
Ben VOB'u boykot edemeyecem çünkü dünkü çarpılmadan sonra yenilen pehlivan güreşe doymaz moduna geçtim.. :..: Bugünü intikam trading'i günü ilan ettim... Ama 10:00'da toplantı çıktı gene... :mad: 10:00-12:00 arası lütfen yatay piyasa olsun... :)))
[quote=kitaro;293350]hissentte yarın vesonrası endeks topiğinin sahibi ulu karahanlıları:) öğleden sora çöküş bekliyomuş.[/quote]
Çöküş diye diye çökerttiler bizi...:::
82500 ün geçilmesi 85 lerin önünü açtı bence...