[QUOTE=Larossıan;145995]Dün kocaoğlan long dedi Selçuklu akşam flatladım.[/QUOTE]
iyi etmişin abi .. bi sonraki satta .. kocaoğlan destan yazacak bence .. +.+.
..haftaya sat der bence ..
Printable View
[QUOTE=Larossıan;145995]Dün kocaoğlan long dedi Selçuklu akşam flatladım.[/QUOTE]
iyi etmişin abi .. bi sonraki satta .. kocaoğlan destan yazacak bence .. +.+.
..haftaya sat der bence ..
[quote=selçuklu;145996]iyi etmişin abi .. bi sonraki satta .. kocaoğlan destan yazacak bence .. +.+.
..haftaya sat der bence ..[/quote]
Kocaoğlanın tersini hiç yapmadım şimdiye kadar terse getirir yoksa.
DJI 9633 deniyor akşama geçirirler.
[quote=YAVUZHAN;145973]hangi seviyede yeniden yükseliş trendine döndük diyebilirsin şövalye ?
ben günlük grafikteki bozulmaya güvenerek kısaldım ama durum ortada..
dün ve bugünkü yükseliş günlük grafikteki zayıflığı giderdimi dersen hayır gidermedi gidermeside mümkün değil zaten ama çok sert yükselişte moral bozdu..[/quote]
abicim benim hesap yaptığım pivotlar zaten bir türlü hareket etmiyordu işgillenmiştim ama inan bugünkü hareketi beklemiyordum. ben dünle aynı yerde kapatır 4-5 gün daha sıkıştırdıktan sonra tüm vadedeki(kısa orta uzun) trend takipçilerin pivotları birbirine yaklaşınca gerçek bir kopma beklerdim (aşağı yada yukarı o farketmez)
ama öyle olmadı
sürekli aynı dalga yapısı olsa herkes burada zengin olurdu dalga yapıları da denizdeki dalgalar gibi sürekli değişiyor ama sonuçta mutlaka orta vadeli bir dalga oluyor şimdi ben oyuncuyum yatırımcı değilim önümdeki fiyat al dedi aldım :)
3-17 hazirandada böyle olmuştu hergün şorttaydım ama şorttan topu topu 100 puan kazanmıştım sonra longa döndüm uzunca bir süre uyuzlanmasına rağmen pivotum kapanışta hiç kırılmadı ben hep longta kaldım ve sonra biranda 20bin puana yakın bir trend oldu gerçi ben bunun tatilden dolayı 14bin puanını aldım. kısmet artık
eğer aceleleri varsa hızlıca son bir şortçu kesme yaparlar ama yavaş yavaş çıkıyorlarsa bence şortçuların korkması lazım
tek bildiğim hedef ya 70 bin yada 45 bin ama nereye giderse gitsin ben mutlaka o hedefi göreceğim başka şansları yok:)
yaw nasıl oynuyorlar paritelerle, ne kadar sistemci var ise tarumar ettiler, benim gördüğüm dow artsa bile akşama sağlam satış gelecek gibi parite dünyasına göre.
Birde bugün göstere göstere bastılar sabah artı yap üstüne arttır sonra hopp '' Bütçeniz Düzelirse Kredi Notunuz Artabilir '' gibi abuk subuk bir haber bas ama oda yetmezmiş gibi Mehmet çıktı '' son çeyrek artı büyüycez '' dedi sonra Aga baktı millet alışmış 58000 e yaklaştıkça shortlamaya yakıtı fulleyince bastı gaza.
Yahu O bütçenin düzelmesinin ihtimali benim 100 mt yi 5 sn de koşmam ihtimali ile aynıdır. Şu anki vergilere %1000 zam yapsalar üstüne benzine 10 katı zam yapsalar o bütçe gene düzelmez ama bahane hikaye artış şahane
Eğerki bu son 2 vadede shortları fulle sonra bas gaza durumu ise şimdiden diğer kısmındaki 39278 kontrata sahip shortçuya ve bize geçmiş olsun yok kuzu üstadın dediği gibi her düşüş ve yükselişte yeni bir kitle yaratıp o kitleyi biçme durumu isede bugün 59 üstünde longlayanlara şimdiden geçmiş olsun.
Herkese iyi hafta sonları iyi tatiller
[quote=stonhand;146002]Birde bugün göstere göstere bastılar sabah artı yap üstüne arttır sonra hopp '' Bütçeniz Düzelirse Kredi Notunuz Artabilir '' gibi abuk subuk bir haber bas ama oda yetmezmiş gibi Mehmet çıktı '' son çeyrek artı büyüycez '' dedi sonra Aga baktı millet alışmış 58000 e yaklaştıkça shortlamaya yakıtı fulleyince bastı gaza.
Yahu O bütçenin düzelmesinin ihtimali benim 100 mt yi 5 sn de koşmam ihtimali ile aynıdır. Şu anki vergilere %1000 zam yapsalar üstüne benzine 10 katı zam yapsalar o bütçe gene düzelmez ama bahane hikaye artış şahane
Eğerki bu son 2 vadede shortları fulle sonra bas gaza durumu ise şimdiden diğer kısmındaki 39278 kontrata sahip shortçuya ve bize geçmiş olsun yok kuzu üstadın dediği gibi her düşüş ve yükselişte yeni bir kitle yaratıp o kitleyi biçme durumu isede bugün 59 üstünde longlayanlara şimdiden geçmiş olsun.
Herkese iyi hafta sonları iyi tatiller[/quote]
Öyle hemen veremezler biraz aşağı yukarı sallarlar dow euro dolar altın hedeflerine ulaşsın öyle.:)))60000 kadar bile götürebilirler
Ordi shorttamı kaldın arkadaşım Engin bile long dedi bari poz kapatsaydın üzüldüm.Ani hareketlerle dönmen lazım vobda.
[quote=stonhand;145974]Hafta sonuna short girdim yahu hızlı koşan atın pohu seyrek olur derler memlekette longlamayan kalmadı EFG 3538 long açmış helali hoş olsun ama karşı ayağı Garanti 6788 kontrat shortta üstüne işyatırım 2674 kontrat shortta EFG=Garanti=İş yatırım denklemine göre Aga bugün fazlasıyla shortta diye düşünüyorum
Haftaya ya kafamıza gapı yeriz yada bu sindirilmemiş çıkışı gene 7 günde sindiririz[/quote]
eger 44100 yeni trendin başlangıç noktası ise ve de sayımlarım dogru ise bu 2500 puanlık spot çıkışının 1000 puancivarında düşüşü olması lazım sonrasında iseaynı sertlikte yukarıya devam tarih olarakta en yakın fibo tarihi 5 kasımda var 5 kasımdan önceyüzde beşin üzerindeaşagı hareket olmaması lazım haftaya bekledigim 1000 puanlık düşüş olduktan sonra muhtemelen 45500 civarında agresif long olup uzlaşmaya gidecegim:..::..:bugün 2100 puan net kar 3-4 gündür bu bekledigim hareket yüzünden biraz zarar etmiştim ama bugün fazlasıyla geri aldım
canım sıhıldı acemice EW yorumu yapayım...
bu çıhış tepeden düşüşün tepkisi diye düşünüyore...
XU30 da maksimum 60.500 e gidecek bir ZIGZAG olabilir...ama canları isterse tepeyi geçmeyecek şekilde en yükseğin dibine kadar giderler ama üstüne çıkmazlar.
vadeli üçün konuşursak dün 56.425 ten başlayan ve bugünde kuduz PALA nın yuharı sürmesiyle devam eden bu atak ZIGZAG ın alt dereceli [COLOR=red][B]a[/B][/COLOR] dalgası olmalı.bitince 56.425 teki dibi delmeyecek bir [B][COLOR=red]b[/COLOR][/B] gelmeli idealde %50/61,8 geri alış.ardından yuharı tekrar [B][COLOR=red]c[/COLOR][/B] (62.000 geçilmeyecek şekilde)...idealde a=c veya a*0,618 olur...ve sonra bayır aşağı salmalılar piyasayı...
eğer bu şekilde vuku bulursa olaylar düzeltme bitince başlayacak düşüşte önüne geleni dümdüz ederek aşağı çakılır piyasa...hani yurtdışında bi festival var tekerlek kaşarları yohuş aşağı bırakıyorlar.vadelide o şekil çakılır abey...
aslında olasılık çok emme şu an en makul ve mantıklısı bu görünüyore.makul ve mantıklı olması yurtdışınında en yükseklerinde olmasını dikkate almamdan kaynaklanıyor.
şindilik piyasa hakkındaki düşüncelerim bunnar.
büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...
sevgiler&saygılar...
[quote=Larossıan;146004]Ordi shorttamı kaldın arkadaşım Engin bile long dedi bari poz kapatsaydın üzüldüm.Ani hareketlerle dönmen lazım vobda.[/quote]
sağol kardeşim kafama edeyim ben. İnsan hipnoz olmuş gibi baka kalıyor bu ekranın karşısında stoploss koyayım derken çizdiler buradan döner derken de çizdiler olduk çizikli kestane hangi dikeni çıkartsam ki kardeşim.dng
way***..histemli şortlar 50 puan zarara stop...450 den yine şort..ölene kadar mokok..acil 1000 puanlık eksi GAP lazım selçuklu patron..hişşş
abi değişik bir şey deneyeyim...koala avatarını kullandığım dönemlerde pis kazanmışım...volkanlı, il buono döneminde iyi...radyoaktif serpinti, tilki ve şirin baba avatarları ise hiç yaramamış..al sana koala..dj kapanışı 94xxx olsun...
Long kalan varsa korkmasın. Con Cones fazla düşmeyecek.
Agam telefonla konuşuyor günde 15 kez amerika daki big bosslarla.. Düşmez dediler.
Obama ya bile telefon açar bizim aga. Yaş tahtaya basmaz o kadar kuvvetli.. Düşse bile agam IMKB yi tek başına çıkartır ...
[U]Buıgün kapanışta mal aldı agam çünkü. Ben gözlerimle gördüm.. Perşembe günü 57200 de DJI düşerken bırakmayıp tahtayı aldığı gibi...[/U]
Bugün de dünkü gibi aynı....Hem de DJI düşerken tahtaya destek çıkıp aldı. Bırakmadı...Gitti ta 59400-59500 arasını 480 kontrat çizdi kapanıştan 5 dk önce ..Ne alırsam kardır diyip.....Yaş tahtaya basmaz.
[B][U]Eğer bugün kapanışta millet verirken aga aldıysa.[/U] [/B]Vay shortçuların haline...Hiç acımaz.
Eğer tepeden 1000 puan aşağıda kapatsaydık tamam o zaman Dow bu akşam düşecek derdim.. Adamlar 1 gün öncesinden yarın DOW ve Dax da ne olacağını biliyorlar.. Telefonla konuşuyorlar . İşi şansa bırakmıyorlar... Hala anlamadınız mı ?
Ben sadece 5 kontrat az uzun girdim... Longçular korkmasın. Dow çok düşmez... Agam yaş tahtaya basmaz.
O sizin gördüğünüz 15-20 bin kısada kalan kurumlar hep ağanın adamları.. Aga en az 25000 belki de daha fazla uzunda... +5000 kontrat kalsa yeter. Günde 1 trilyon kazanır benim agam. Parayı bölüşürler..
Herkese bol kazançlı hayırlı ramazanlar.
[U]Haftasonu içiniz rahat olun. Pazartesi Bugünkü kapanışa yakın açılıp sonradan biraz yukarı yaparız[/U].
FX ci yeni sistemin hayırlı olsun patron:rolleyes::rolleyes::):):..::..::..::D:D:D
[B][COLOR="Red"]IMF ile köprüler atılıyor mu?[/COLOR][/B]
11 Eylül 2009 Cuma 18:25
IMF ile uzun süredir yürütülen stand-by görüşmelerinde imza Ekim ayına kalmıştı. Fakat söylentiler başka yönde...
Kübra KOCAOĞU İNTERNETHABER ANKARA BÜROSU --Türkiye ile IMF arasında uzun süredir yürütülen stand-by görüşmelerinde önemli mesafeler alındığı biliniyor. Hatta Başbakan Erdoğan anlaşmanın Ekim ayında yapılabileceğini belirtti.
Görüşmeler devam ederken Hükümet ısrarla “şartlarımız uyarsa anlaşırız, IMF’nin ileri sürdüğü şartlarda anlaşma yapmayız” açıklamalarında bulundu.
ANLAŞMA ZORA GİRİYOR
Kulislere yansıyan bilgiler, IMF ile anlaşmanın zora girdiği yönünde. Finans sıkıntısı çekmeyen Hükümetin yeni bir stdan-by anlaşmasına sıcak bakmadığı ve uzun süredir devam eden görüşmelerin sonuçsuz kalacağı belirtiliyor.
IMF’nin şartlarını esnetmemesine kızan Başbakan Erdoğan’ın 'anlaşmada ısrarcı olmayın' talimatı verdiği ve görüşmelerin her an kesilebileceği konuşuluyor
[quote=VOBiX;146018][B][COLOR=red]IMF ile köprüler atılıyor mu?[/COLOR][/B]
11 Eylül 2009 Cuma 18:25
IMF ile uzun süredir yürütülen stand-by görüşmelerinde imza Ekim ayına kalmıştı. Fakat söylentiler başka yönde...
Kübra KOCAOĞU İNTERNETHABER ANKARA BÜROSU --Türkiye ile IMF arasında uzun süredir yürütülen stand-by görüşmelerinde önemli mesafeler alındığı biliniyor. Hatta Başbakan Erdoğan anlaşmanın Ekim ayında yapılabileceğini belirtti.
Görüşmeler devam ederken Hükümet ısrarla “şartlarımız uyarsa anlaşırız, IMF’nin ileri sürdüğü şartlarda anlaşma yapmayız” açıklamalarında bulundu.
ANLAŞMA ZORA GİRİYOR
Kulislere yansıyan bilgiler, IMF ile anlaşmanın zora girdiği yönünde. Finans sıkıntısı çekmeyen Hükümetin yeni bir stdan-by anlaşmasına sıcak bakmadığı ve uzun süredir devam eden görüşmelerin sonuçsuz kalacağı belirtiliyor.
IMF’nin şartlarını esnetmemesine kızan Başbakan Erdoğan’ın 'anlaşmada ısrarcı olmayın' talimatı verdiği ve görüşmelerin her an kesilebileceği konuşuluyor[/quote]
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::bears back
essahmı TOKOBA
[quote=adalı54;145943]FX ci kardeş bu grafı daha erken başlatabiliremisin ayın 7-8 gibin bakalım ne olmuş merak ettim bende de buna benzer bişey var da[/quote]
[IMG]http://i32.tinypic.com/vo4dcn.png[/IMG]
petrol %3,77 ekside DOW %0,20 bu petrol böyle eksi ise DOW un sağlam göçmesi lazım petrol göçmüş bu DOW da hiçmi petrol şirketi yok arkadaş verin ula küsküyüüüü
[quote=BORSACIOZGUR;146016]Long kalan varsa korkmasın. Con Cones fazla düşmeyecek.
Agam telefonla konuşuyor günde 15 kez amerika daki big bosslarla.. Düşmez dediler.
[U]Buıgün kapanışta mal aldı agam çünkü. ...[/U]
Bugün de dünkü gibi aynı ..Yaş tahtaya basmaz.
Longçular korkmasın. Dow çok düşmez... Agam yaş tahtaya basmaz.
. .[/quote]
saygılarımla.... Dow 11 bin olacak.. Biz de 65000 İnanmayan var mı ?
... Ya biz aga dan daha mı iyi bilicez ??
Bugün mal aldı ... Pazartesi bi terslik olmazsa +200 gapla açılırız.. 60000 deneyebiliriz..
[QUOTE=fXci;146020][IMG]http://i32.tinypic.com/vo4dcn.png[/IMG][/QUOTE]
fxci, bu sistem hani şu forumu birbirine katan meşhur sistemin mi..:D:D
[quote=Demirci;145988]Pazartesi ne bekiyorsun kuzu ?
Şimdi flat sin anladığım kadarı ile[/quote]
59 300 kısa girdim demirci....yanarım dedigim...2300 puan kar alabileckken...1300 puan kar aldım...pozizyondan erken çıktım...58 200 de uzunları kapayarak...kalan çıkışı seyrettim....
pazartesi herşey olabilir....ama 61 300 e kadar kılımı oynatmam...
bu ***** zıbaracak demirci....
can çekişiyor....
slow trader shortcuları komple doradı....56 400 den 59 400 e gelerek...
yani 3000 puan...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146022]saygılarımla.... Dow 11 bin olacak.. Biz de 65000 İnanmayan var mı ?
... Ya biz aga dan daha mı iyi bilicez ??
Bugün mal aldı ... Pazartesi bi terslik olmazsa +200 gapla açılırız.. 60000 deneyebiliriz..[/QUOTE]
+ 200 gapi nasıl hesapladın ...dng:Dbi anlat hele..
bir haftadır vobdan uzak pozisyonsuzum.. ama bugün uzak olmakla çok şey kaçırmışım anlaşılan..
[quote=stonhand;146002]Birde bugün göstere göstere bastılar sabah artı yap üstüne arttır sonra hopp '' Bütçeniz Düzelirse Kredi Notunuz Artabilir '' gibi abuk subuk bir haber bas ama oda yetmezmiş gibi Mehmet çıktı '' son çeyrek artı büyüycez '' dedi sonra Aga baktı millet alışmış 58000 e yaklaştıkça shortlamaya yakıtı fulleyince bastı gaza.
Herkese iyi hafta sonları iyi tatiller[/quote]
herseyi çok güzel anlatmışsın...birde IMF var....
bizim hükümet ben IMF ile anlaşmıyorum diyemez....bizim hükümet aslında onlar...
netekim...jp morgan IMF ile anlaşma olacak dedi...dün ve toparlanma dün başladı.....
yüce rabbim...bu dünyayı güçlüler üçün yaratmış...zayıf ve hasta ölür...
bu bakımdan...telef olmamak üçün...
bizler akbabayı izliyecegiz....aza ve öze razı olup...malda yatmıyacagız...
barnaklayıp bırakıp kacacagız...ben bunu hergün yapıyorum...
aslında amerikada madan çıkış başladı...bu uzun vadeli bono faizlerinden belli...BONOYA GEÇİŞ BAŞLADI....
düşüş beklerken bu hale gelmeyelim jani..:)
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i160092_11.jpg[/IMG]
SON 11 GÜNDE...
endeks 48 000 den 44 000 e indi....ve tek günde 46 000 e tepki kodu....
sürekli shrt atırdı...kime...slow tradere...o bizim gibi degil...o malda yatar...bugün onları komple kesti....çogu selavatsız gitti...
pişmanlık kullanılacak dedim 3 gün önce....yani sert asagı ve sert yukarı....
VE ŞİMDİ...
sert asagı yeniden....bu şellele başlangıcı olabilir...
olabilir...
çünki...bizi malda yatmamaya egitiyor kerizzzz....
SENİ SOYACAGIM....HA HA HA
ŞİMDİ DAHA SERT Bİ KANALA GİRİYOR....
bu yeni ve son egitimi olacak....marjı 3000 puan bunun...bi öncekinin marjı 1000 puandı ve 11 gün sürdü....bu daha kısa olur....
OBO nun son omuzunu cızacak....ondada fur ve kaç esasında furusacagım....
arkadaşlar bi bakın şunun şekerliğine yaa... ailemizin yeni üyesi.. daha 1 aylık..
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i160111_photo-0004.jpg[/IMG]
[quote=jani;146030]SON 11 GÜNDE...
endeks 48 000 den 44 000 e indi....ve tek günde 46 000 e tepki kodu....
sürekli shrt atırdı...kime...slow tradere...o bizim gibi degil...o malda yatar...bugün onları komple kesti....çogu selavatsız gitti...
pişmanlık kullanılacak dedim 3 gün önce....yani sert asagı ve sert yukarı....
VE ŞİMDİ...
sert asagı yeniden....bu şellele başlangıcı olabilir...
olabilir...
çünki...bizi malda yatmamaya egitiyor kerizzzz....
SENİ SOYACAGIM....HA HA HA[/quote]
jani sen bu işi çok iyi biliyorsun birde hırsına yenik düşmesen bu borsaları alaşağı edersin ama çok hırslı ve inatçısın
bu slow traderlardan acemiler ve tecrübesizler gemi çok sallanacağı için illallah edip inecek.
dünde sistemcileri indirmişti gemiden hemen roketlediler
ama ben ensesindeyim bu ağaların sen hiç kafanı yorma.lelele
denizde kum bende kontrat:..:
[quote=jerfin;146035]arkadaşlar bi bakın şunun şekerliğine yaa... ailemizin yeni üyesi.. daha 1 aylık..[/quote]
1 aylıkmış ama eti butu yerindeymiş :::
golden retriver deel mi? resim bulanık ama öyle görünüyor.bunun tüyleri çok uzar ve çok dökülür.apartman dairesinde beslemek zor.bahçe köpeği.büyüyünce her yaz başında kırptırırsın tüylerini.hem hayvan sıcaktan nalları dikmez, hemde evde çok tüy dökülmez.bizim konşu öyle yapıyor.labrador alsaydın be keşke.
aman ÇİN'e falan götürme bunu anında rakı sofrasına meze olur :::
orada yiyorlarmış kedi-köpek eti...ıyyyyyyyyyyy :mad:
[QUOTE=SEYYAH;146037]1 aylıkmış ama eti butu yerindeymiş :::
golden retriver deel mi? resim bulanık ama öyle görünüyor.bunun tüyleri çok uzar ve çok dökülür.apartman dairesinde beslemek zor.bahçe köpeği.büyüyünce her yaz başında kırptırırsın tüylerini.hem hayvan sıcaktan nalları dikmez, hemde evde çok tüy dökülmez.bizim konşu öyle yapıyor.labrador alsaydın be keşke.
aman ÇİN'e falan götürme bunu anında rakı sofrasına meze olur :::
orada yiyorlarmış kedi-köpek eti...ıyyyyyyyyyyy :mad:[/QUOTE]
evet seyyah, golden... bizimkinin babası arkadaşımın köpeğiydi.. oğlum çok istedi yavrulardan bir tanesini.. evet malesef bu cinslerin tüyleri sorun:( bahçemiz var, biraz canlanınca bende bahçeye alalım diye düşünüyorum..
rakı sofrası mı...:eek::eek: bence de ığğğğğ ne mide var bu adamlarda yaaa...
[QUOTE=SEYYAH;146037]1 aylıkmış ama eti butu yerindeymiş :::[/QUOTE]
sorma çok obur yaa.... çook yemek, çook oyun, çoook tüy..::::::
[QUOTE=sovalye;146036]jani sen bu işi çok iyi biliyorsun birde hırsına yenik düşmesen bu borsaları alaşağı edersin ama çok hırslı ve inatçısın
bu slow traderlardan acemiler ve tecrübesizler gemi çok sallanacağı için illallah edip inecek.
dünde sistemcileri indirmişti gemiden hemen roketlediler
ama ben ensesindeyim bu ağaların sen hiç kafanı yorma.lelele
denizde kum bende kontrat:..:[/QUOTE]
Ağanın ... :D Ağa mağa hikaye yaw... Ne ağası , ah sazan abi sen bu işi çözmüşsün... PY yoktur piyasa vardır, KY yoktur kaybeden vardır demişti. Gerçi sen de biliyosun da ağa mağa hikaye :D Neyse...
Yaw bu borsacı özgür sarhoş mudur nedir? Bi diyo kahvaltıya gittim zarar ettim, oruç tutmadım diye oldu... Geliyo ertesi gün kahvaltı edip de trade edin benden tavsiye... Bi geliyo 3 harfliler dediki dow 11000 olacak, geliyo ertesi gün short girdim dow en fazla 9500 küsür görür.. Gün boyu short yapıyo, sonra akşam gelip burası uçacak diyo... Aynı adam marttan buyana tüm yükselişte short kovaladı :D Bi de uzun uzun yazıyor, Gökhana 2 ay biçmişti batması için, 2 ay da geçti adam batmadı serveti katladı... Eeee?? Tam ters indikatör :D
[quote=enorton;146042]...[B] PY yoktur[/B]...[/quote]
PALA vardır :::
[quote=enorton;146043]Yaw bu borsacı özgür sarhoş mudur nedir? Bi diyo kahvaltıya gittim zarar ettim, oruç tutmadım diye oldu... Geliyo ertesi gün kahvaltı edip de trade edin benden tavsiye... Bi geliyo 3 harfliler dediki dow 11000 olacak, geliyo ertesi gün short girdim dow en fazla 9500 küsür görür.. Gün boyu short yapıyo, sonra akşam gelip burası uçacak diyo... Aynı adam marttan buyana tüm yükselişte short kovaladı :D Bi de uzun uzun yazıyor, Gökhana 2 ay biçmişti batması için, 2 ay da geçti adam batmadı serveti katladı... Eeee?? Tam ters indikatör :D[/quote]
1 kahvaltıya gittiğim için 2 gün üstüste kar ettim. sadece bunu yazdım. öyle denk geldi.
2- Kişisel yorum ve saldırıya çok açıksın.. Hepinizde short psikolojisi olması ve saldırgan olmanız normal. Büyük yatırımcı da zaten bunu istiyor. Ama piyasa düşmeyecek..
3- Marttan beri yanlış yapmışım. Ben 15.000 dolar maaş alan nokta nokta nokta türkiye temsilcisinden daha iyi bilemem.. Onu o evde oturtup o maaşı veriyorlarsa vardır bi bildiği..Adam şimdi türkiye de ve tesadüfen tanıştım...3 ay daha yükseliş sürecek dedi. Bu sadece kendi şahsi orta vadeli bir görüşüymüş.. .
4- Dow 11 bin ve önümüzdeki hafta 60 bin üstü laflarımı bi kenara yaz istersen.
iyi geceler,iyi sahurlar...
uyuz başlayan zırt aşağı pırt yukarı yapan bir hafta idi ama güzel bitti....İNŞALLAH haftaya daha güzel olur...herkes için...
[quote=BORSACIOZGUR;145975]Bakmayın vererek kapadığına agam deli gibi mal almış.
mallar löngür löngür agamın elinde en az 1,5 trilyon 25000 kontrat mal var.. Küçük yatırımcı shortta...( yapmayın )
Agam Hala mal aldığına destek çıktığına göre telefonla konuşmuş amerikayla bu gece Dow da yüksek kapatacak. ( bakmayın oyun yapıyorlar =)
Kapanışta 425 ten az 5 kontrat longum.. pazartesi yükselişe..,
mal gömmeden yukarı çıkarmadan bırakamazlar. En az 500 -700 puan daha[/quote]
IMF Üst düzey yönetici aralığa kadar yukarı diyor sana sen 5 kontrat uzunla giriyor 500-700 puan yukarıdan bahsediyorsun aralığa kadar full long girmen lazım bence gir en azından dene.:::::::::::::::::::::