-
Bir önceki çıkışta 59,000 geçildiğinde bir anda 58600-700 lere geri çekilme olmuştu 59,000 geçildiğinde short coverlarla uçar beklentisi kursakta bırakılmıştı.
Ancak bir önceki çıkıştada 58,000 geçildiğinde 58800 den kapanış olmuş bir sonraki gün yukarı gap sonrada 59,500 civarı bir yerde kapamıştı sonraki gün 60,000 geçildi sonraki gün ise 60,000 destek yapıldı 61,000 e gelindi şimdi ne olacak merak merak öldürecek bu merak beni
-
10 dk hala longta ama son düzlükteyiz sanırım
dow bekliyorlar gibi
-
ya patlıcak ya çatlıcak :)
düş ülen !
aga yap bi şelale de serinleyelim bea :::
-
[quote=erkmen;145903]guzummm senden bi projeksiyon bekler forum ahalisi
nedir projeksiyonunnn bi anlatıver gariii[/quote]
şu anda flatım....
henuz yeteri kadar long yaratamadı....onu bekliyorum...
11 gün dar bi aralıkta düştü...çok shortcu yarattı...bi yandan onları dogruyor...bi yandan long açtırıyor....sonrada longcuları dogruyacak....
saat 16 00 gibi bi eylemim var...
daha önce pozizyonumu yazıyordum...birileri rahatsız oldu...vazgeçtim yazmaktan....
günde iki eylem yapıyorum....fazla yok....geceye long girmiştim...58 200 de çıktım...benden sonra 700 puan daha çıktı...şimdi zaman hedefini kolluyorum....
daha öncede yazmıştım...RANGE TRADİNG DEYİZ....
kanalda iniş ve üst kanala çıkış marjı açıp İNİŞE DEVAM EDECEK...
bugün...3000 puanla üst kanala çıktı....yeni kanalı yaratıyor...
yavuzhan bi kanal grafı koyar aksama....
-
59150 den hafifledim biraz..yarısını verdim..
fdow 9632 üzerinden dönmesi lazım aşagı..uyumsuzluktan dolayı
gündüz kalanı sat verene kadar tutarım...
ama geceye kısa
-
Ne Palaymış 59447 kadar götürecek kafaya koymuş kısaları biçecek.
-
Deneme babında 58925 uzun girip gerçekleşince 59125 satış verdim.. 2 dk. sürmedi flat..
way anasını... :(
-
'' daha önce pozizyonumu yazıyordum...birileri rahatsız oldu...vazgeçtim yazmaktan....''
Jani Üstat kuzum gözünü seveyim senin takipçinim, kim rahatsız oldu, ne oldu ne zaman oldu vazgeçme yahu en sağlam göstergem sensin üstat yapma etme
-
Akşam 4 drenç yazdım Pala hepsini birgünde elledi Mazallah destek yazıyorum birini zor kırıyor aşağılık marka.
-
VOB 60 dk'lık.
Sazan grafiği kor, tüm alım-satım emirlerini iptal eder ve çıkar.
[URL=http://img147.imageshack.us/i/vob60.png/][IMG]http://img147.imageshack.us/img147/2016/vob60.png[/IMG][/URL]
-
Ana period olarak günlük sistemi kullanınca 1000 puan (kabak gibi) ofsaytta kaldım. Ofsayttan doğan serbest vuruşu da bi tarafıma yedim .lelele
Kısa vade sat diene dek yedek kulubesinde tanyeviçin dırdırını çekeceğim.
-
59050 de stop oldum .. dahada poz açmadım . uzun açsam olurmuş ordan
-
[IMG]http://i26.tinypic.com/ivwxn4.gif[/IMG]
61950-56425 düşüşünün % 50 geri alışını yaptık kısa sürede..
2 ay önceki iştah yeniden hortladı bu arada..
59200 üstünde her yere gidebilir bu piyasa,hatta yeni zirve bile yapabilir..
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/11/5081.bmp[/img][/url]
58650 kısa bir sattan sonra 58800 -150 puan ile takrar al verdirdi bilginiz olsun.
-
fdow 9632 üzerini gördü...
kalanında yarısını 59300 den verdim..
sen sağ ben selamet...
çeyrek devam..
kapanışa kısalırım...
nereye giderse gitsin... yukarı giderse yukardan kısalırım....
-
keşke her hareket böyle olsa...offf offf parayı koyacak yer bulamayız anasını satayım...
kılçıksız çıktı...PALA tulum çıkartıyor...
56.900 den beri LONGşayne...
-
Sn Engin sözmen 50 mesajı doldurmadığım için mesaj atamıyorum size, msn kullanıyormusunuz? msn yada mail adresinizi bana özel mesaj olarak atarmısınız lütfen
-
[QUOTE=mbm;145929]fdow 9632 üzerini gördü...
kalanında yarısını 59300 den verdim..
sen sağ ben selamet...
çeyrek devam..
kapanışa kısalırım...
nereye giderse gitsin... yukarı giderse yukardan kısalırım....[/QUOTE]
abi sende gene çeyrek poz kalmış bende hiç kalmadı .. hehehe :D:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;145932]abi sende gene çeyrek poz kalmış bende hiç kalmadı .. hehehe :D:D:D[/QUOTE]
oda kalmadı şimdi...
gece pozisyonu için kısalara başladım....
300 den bir parti verdim....
gerisi gelecek....
-
59 300 den shortladım....
-
250 kısayım bende geceyede kısa ..stopu yazdım .. çıkmam gerek .. herkese bol kazançlar ..
-
saatlik grafta obo oldu çok güzel .. dowdada 3 . tepe 3. kez uyumsuz .. haftaya çöküş var bence .. kimseyi etkilemesin ..
-
bu çıkış hakiki degil...teknik bi çıkış bu....
-
[QUOTE=jani;145937]bu çıkış hakiki degil...teknik bi çıkış bu....[/QUOTE]
guzum 59700 yeresine atak potansı olabilermi acep sankim eyle bisey gordum eger burda savglam durursak... olabiler gibi sanki .... ? bi yandan cortlayasım var bıyandanda 59750 potansından korkuyorem gayri
-
59 000 ler ve 56 000 arasında gidip gelecegiz....11 günde bu sürer....
54 500 de sonlanır bu dalga....kıyım muthiş olur...marj 3000 oldu artıkın....
-
[quote=erkmen;145903]guzummm senden bi projeksiyon bekler forum ahalisi
nedir projeksiyonunnn bi anlatıver gariii[/quote]
[quote=fXci;145938]guzum 59700 yeresine atak potansı olabilermi acep sankim eyle bisey gordum eger burda savglam durursak... olabiler gibi sanki .... ? bi yandan cortlayasım var bıyandanda 59750 potansından korkuyorem gayri[/quote]
bugünki tepe 59 700 ....ama önce bi 800 puan geri gelir sonra....
-
dün 56 425 den dönüp gelip kanalı kırdıgında bu çıkış netleşmişti....
-
[quote=jani;145939]59 000 ler ve 56 000 arasında gidip gelecegiz....11 günde bu sürer....
54 500 de sonlanır bu dalga....kıyım muthiş olur...marj 3000 oldu artıkın....[/quote]
zuzu PALA ya söylede şu marjı 4.000 yapalım bitanem (zuzu tarzı).niye biliyon mu ağustos 24 evvelinde eyle bir bant oldu tam 4.000 pıvanlık sistemler destan yazdı.3.000 de güzel ama 4.000 lik bant ossun bu bant isterse 10 yıl sürsün ben yoh demem zuzu...
-
[quote=fXci;145874]
[IMG]http://i31.tinypic.com/11sfkth.png[/IMG][/quote]
FX ci kardeş bu grafı daha erken başlatabiliremisin ayın 7-8 gibin bakalım ne olmuş merak ettim bende de buna benzer bişey var da
-
aganın eli ağır geldi bugün bana furdu da furdu ay kafam diyesim yok ki hakettim palayı :(
-
sahi bugün 11 eylül,bugün güç gösterisi yapabilir dow beklentiden daha iyi bir performans sergileyebilir..
-
adamlar dowdan bile etkilenmiyor
bu ağalık yada palalık deyil şımarıklıktır
ve ülkede meydanın
aynı zamanda organize ve
ne kadar boş olduğunu gösterir
-
Çok çok dikkat dediğimiz hedefe geldi bendende bu kadar bu ne ya ne Palaymış .
-
ulen sert yukselecek dedıkte bu kadarını da beklemıyordum :)
hayır o degıl short gırdık bızı de bicti 1 saatte pala.. olm gun boyu longdum lan dellendirme beni 1350 puan iyi dedik cıktık sımdı bizi de biziyo aldı geri verdigini :D
-
usaglar korkmayın...
ben buna mama vermeden bu bi yere gidemez....
bakmayın kemkune....benden çekinir....
bunu çok dövdüm....
-
[quote=YAVUZHAN;145945]sahi bugün 11 eylül,bugün güç gösterisi yapabilir dow beklentiden daha iyi bir performans sergileyebilir..[/quote]
yavuzhan kardeş hala mal elinde mi?
ben evlendim malla:(
-
[quote=Kennym;145948]ulen sert yukselecek dedıkte bu kadarını da beklemıyordum :)
hayır o degıl short gırdık bızı de bicti 1 saatte pala.. olm gun boyu longdum lan dellendirme beni 1350 puan iyi dedik cıktık sımdı bizi de biziyo aldı geri verdigini :D[/quote]
Kücükken elim sende diye oyun oynardık şimdide param(Puanım) sende yapıyorsunuz galiba
1- cocuk değiliz artık
2- Jani ne diyor para bende mal onda
3- Aceleye gerek yok
4- paranın keyfini cıkar ekranı kapa manzara seyret hayat mücadelesi seyret calışanlara bakarak simitci gazozcu ve boyacıları seyret
-
59300 den sonra bi partide 450 den kısaldım....
son parti kaldı
-
*****...
7 günnük düşüşü tek günde geri adı...hemde hazimsiz....
pazartesi...
fu hocayı bulmak lazım....çok cenaze olacak....
-
[QUOTE=adalı54;145951]Kücükken elim sende diye oyun oynardık şimdide param(Puanım) sende yapıyorsunuz galiba
1- cocuk değiliz artık
2- Jani ne diyor para bende mal onda
3- Aceleye gerek yok[/QUOTE]
- eft burası benım ıcın bır oyun alanı :) cocugum ben daha yas 15 :::
-jani ustamız ne dese dogrudur..
- haklısın sabretmek lazım :)