-
Analiz olarak sabah yazdık, ilk düşüşler cacık olabilir,.....77700 e kadar payı var bunun,.....buradan gelirse long olur trade eder bu defa veririm, çünkü fiyat kırılım yerinde deyil, bir önceki örnek kırılım yeri idi ve beklemeyi emretti, sonucu güzeldi,....olmadı,....
Devam,.......taban 77700de
-
Evet munzam açıklanmadı, su-te kulakları çınlasın, geçen ayda hacıvat yaptılar, önce munzam değişmedi dedi, 10 dk sonra değişti dedi, ağam çift sürüyor, ...stoplarımı yazdım, bu stop üstüne 1200 puvan düştü, ve ilk tur cacık yerinden 625 sonrası tepki kodu,....
şimdi,.....79633 l yeresi, 79250(375) s yersi,.....
79200 short kale(bu gün 79160stop patlama yersi idi olmadı), 77700 l kale,...
Cümleten başarılar,.....
-
Bu orantısız güce şöyle bi formül geliştirecem........ 23 adet mükemmel sistemi TC hudutları dahilnde vobda işlem yapan tüm küçük yatırımcıların birer sistem sahibi olmaları için uygulamaya sokacağım.................
-
Bu sistemlerin bir kısmı taban ve tavan formül ağırlıklı olacak......... işin en zor kısmıyla başlıyacağız..............
-
Bir grup ta 7500 puanlık dilimlerdeki al sat sinyalleri üreten sistemlere sahip olacak
-
Diğer kısım ise 5000 lik dilimlerde işlem yapacak
-
Normal periyotta seyreden 11 adet sistem ortalama olarak kullanılacak....... esas işlemleri teşkil eden temel yapı bunun üzerine oturacak..........
-
Sık işlemlere girmek isteyenler için 4 adet düşünmek en doğru yol.............
-
-
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...iyi akşamlar...
-
başta sn indregandi olmak üzere tüm üstadlara paylaştıkları değerli bilgiler için sonsuz teşekkürler...
-
Tamam Sute Ustad Ben Kadrodayım
-
Sevgili temese, mayısta bu kadar manüplasyon ve tıraşa rağmen hala net 12.500 deyiz........... ben bunlara son ayarı net 15.000 olarak çektim, bu kadar yanılma çok normal........... izle bak.........
-
[IMG]http://i55.tinypic.com/72c7rd.png[/IMG]
-
ayrıca amatör düşünce kalıplarıyla vobda işlem son derece riskli ve tehlikelidir...... profesyonelce düşünülmeyen hiç bi iş yapılmamalı bana göre......... ben bi çok kez ve defalarca yazdım..... ben bu işten nemalanmıyorum diye........ bazı sebeplerden dolayı, şeker tansiyon gibi........... ama yahu allah için bitane uygulayıcı olmazmı be kardeşim? o vakit diyorum ki piyasa yapıcı gayet iyi işini yapıyor. Hakkıdır bu kazançlar onun için çünkü adam işinin profesyoneli.............. bizler kimiz ki??
-
[quote=indregandi;357964]
şimdi,.....79633 l yeresi, 79250(375) s yersi,.....
79200 short kale(bu gün 79160stop patlama yersi idi olmadı), 77700 l kale,...
Cümleten başarılar,.....[/quote]
bunu biraz açalım,.......
-
düşüncem şu şekilde, py için......
78375 bugün denge dedim,.....
79633 long dedim, 80050 üstü rahatlama dedim,....
79200 short son kale dedik(160 ta stobunu aldık günlükte, fakat ağam kalmadı, aşağıda malı vardı puştinin çıka çıka bitiremedi, o nedenle dün ve bugün ziyaret etti yukarı sonrası aşağıları),
79700 long s(fakat ilk gelişine cacık dedik, vurdu 783xx lere sonrasında, tekrar geldi, kapanış bunun bir kademe altından oldu, 79650 den...),
79375 ve 250 ise short yere bu 633 mantığında,....
özet,
79633, 79200, 78375, 77700, 79250,..
ben mal taşımadım geceye, boğaya niyetlendim, askerdim arka emniyetimi aldım poz açtım bekledim, döndü stobumu patlattı, kaşımı bile oynatmadım, elimin kiri çünkü,...
yarın, için düşüncem yukarı yuakarı aşağı aşağı, long için 79200-633 arasına kadar vaktim var, dileyen yukarı değerlere bakarak kendi kararını elindeki indik, sistem, çerçeve ve bilimum eçhizelere bakarak versin,...
aşağıya gelince 70000 ne kadar olan bir yerden herhalde dalarız shorta,....
günün özeti ise pysanın long veya short olduğunu analayabilmekten geçiyor, 633 yukarıda böyle bir değer,....250 de aşağıda,....dji de ise önemli olumlu gelişmeler mevcut, uzun dönem longunu sürdürme tarflısı gözükmekte,....bir kez daha, one way ticket, ondan,......
cümleten başarılar herkese,....
-
iyi geceler..emeği olan herkese teşekkürler..
nacizane gün özetim..
[IMG]http://i56.tinypic.com/301j1up.png[/IMG]
-
Arkadaşlar nerdesiniz? yorumlarınızdan mahrum etmeyin bizi...
-
Günaydınlar,...
Günlük denge 78375 ten [b]78150[/b] ye revize oldu,.....
-
Günlük taban 77700 den [B]77400[/B] e revize,...
-
günaydın İndiragandi Üstad
-
77900 (898) kalın mavi,....
-
Makineleri devreye almak gibi oldu,....lem geç kalıncada olmuyor, daha kahavaltı yapacağız, cıbık içecez, para kazanacağız, 1 ton iş var valla,....
-
[quote=indregandi;358091]Makineleri devreye almak gibi oldu,....lem geç kalıncada olmuyor, daha kahavaltı yapacağız, cıbık içecez, para kazanacağız, 1 ton iş var valla,....[/quote]
iş yapıyosak erken kalkacaz abicim kolay değil kazanmak...:)
-
Short stop 78725(715),...
Long stop 77150,
-
Bakın short stop aşağı düşmüş iyice,....sıkşsınlar deyilmi, sıkışıp patlasınlar,...aşağı veya yukarı,...
-
-
-
Denge 78150 idi, pvt de burada ve bu hareket 78525 e, 78050 sitem indikatörü bant aralığında yatayda, ....kırış yön olacak,....
-
[quote=indregandi;358103]Denge 78150 idi, pvt de burada ve bu hareket 78525 e, 78050 sitem indikatörü bant aralığında yatayda, ....kırış yön olacak,....[/quote]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/685/53641366.png/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/32/53641366.png[/IMG][/URL]
-
78575 te, şartlı long yazdım,.....ahanda yeri,....bu olmassa denin verdim, pvt yi kırarsa short olcam, .....
yine apsd - 4000 de,.....totl -20000 oldu neredeyse, gel paranı kazan elini kolunu sallayarak çık, oh zamanında şöle demiştik, titan demiş ve eklemiştik, titen titene diye,...
dün bakın yine mb komedisi yaşandı, o munzamda bir gelişme oldumu takip eden varmı,...öle sesiz sedasız toprağa arz mı edildi konu, şaseye mi aktı, ulen bu ülke hakket bitmiş ,....
-
-
pvt 158, denge 150 idi,....sıkısıyor,.....
-
-
ciğerlerinize derin bir nefes alın ve hava tamamen kalmayana kadar dışarı üfleyin, üflemede ısrar edin, hissedin,....
-
[quote=indregandi;358129]ciğerlerinize derin bir nefes alın ve hava tamamen kalmayana kadar dışarı üfleyin, üflemede ısrar edin, hissedin,....[/quote]
ne oldu havasız kaldınız, yani havaya borçlandınız, öle borçlandınızki, hava almak zorundasınız, durum çok acil ve havayı nerden alacağınız belli deyil,...nereden olursa alırsınız,neredn olursa alırsınız, çünkü havasızsınız o anda, et geldi et döt geldi döt, yetrki aldığınız hava olsun,...
-
onun için bu puşti tam olrak c
iğer hava ilişkisinde, üfledikçe üfledi havayı dışarı, -20xxx kontrat,....hava alacak puşti, havayı nerden alacak buna bakacağız,.....
-
makası daralttı, malını çıktıkça çıkıyor,.....eskiler karşılıklı, .......
-
yön bir süredir sata döndü, fiyatlarda ise henüz sat oluşmadı,.....o bantın alt çizgizi bir kez ihlal edildi, makası daraltmış kıllandım, hatta - makas uyguluyor,.........malınıda çıkıyor, bu 3. gün, neredeyse malı kalmadı, ciğer borçlandı,.....onun içiun yönü görmek ve girmek,..budur, sabırr,.....yukarıdan alın, veya aşağıdan satın ama sağlam olsun, neyiniz yeriniz,....