x30 93140 larda divergence yapmadan mı graşinnk olacah usta...:confused:
Printable View
x30 93140 larda divergence yapmadan mı graşinnk olacah usta...:confused:
[quote=flexy;420178]Patron, athlohon saa ve baa ub hedaye edicekmiş.Ekording to ekim ayı perf. ::: Çok ısrar ediyo :D[/quote]
aftlo sevdiğimiz güzide bir arkadaşımızdır..onu kıramayız tabe..
şşş aftlo...vaio duo 11 isterem
[quote=obsidyen;420238]x30 93140 larda divergence yapmadan mı graşinnk olacah usta...:confused:[/quote]
olacak dimedim opsiwan :) olabilir dedim.. :) yoksam dediğin gibi de olabiir tabe..i düdünt dü düt..amma şortum guruluyum inançlıyım..
A-ha...
[quote=Astatin;420241]A-ha...[/quote]
var bi ekşın, izliyoruz.. :cool:
[quote=flexy;420242]var bi ekşın, izliyoruz.. :cool:[/quote]
ula güçlü mü yoksa güçlü süsü mü veriyor acep.. şu güçlü duruşa normalde 800 lerde şortları gapayıp longa dönmen lazım diyor ekran..hımm demekki şortları az daha tutalım..du bakalım
[quote=Astatin;420243]ula güçlü mü yoksa güçlü süsü mü veriyor acep.. şu güçlü duruşa normalde 800 lerde şortları gapayıp longa dönmen lazım diyor ekran..hımm demekki şortları az daha tutalım..du bakalım[/quote]
uv olaraktan güçlü görünüyo ama çokça ters köşeye yatırdığı için temkinli davranıyorum
[quote=flexy;420244]uv olaraktan güçlü görünüyo ama çokça ters köşeye yatırdığı için temkinli davranıyorum[/quote]
yes we can::: GARAN da tehnih olarak Sauron un gözü yapısı var... GRAş, GaRAndan yükselir. GRAş, GaRAn..GRoARR
ula hazır 250 puan kardayken kapasak mı şortları....diye düşündüğüme göre daha tutmak lazım şortları..üühühü
diğer yandan.. az önce dax toparlarken buraya basarak "yok hacı çöker bu" süsü verdi ama durdu.. bu bakış açısıyla da şort kavırlamak lazım..eüzü..du bakalım.. :)
bir KY nin zihninin trade seyir defteri.2018
[quote=Astatin;420236]today is a judgement day hacilar..günlük 90,875 altı kapanış graşieynseynç olabilir...ki sabahki şortlarımla beraber ortalama şort maliyetimde o seviye..eüzü...
[IMG]http://i46.tinypic.com/333wigj.png[/IMG][/quote]
Bugün gorgunç..bugün gaçınılmaz...bugün savaş...bugün kan..kan bile kırmızı deil karakan.. Tanrı bizi doğru pozda var eylesin...amin
filat hacı filat.. 5dk tobo olmuş..uw