-
[quote=medet;213697]2. Defa 950 yi denedi bana göre bi hakkı kaldı.. Bakcaz..[/quote]
spotu bekleyeceğiz,...
burada aslında herşey belli, bu - makastan belli, teorikten belli, buradan bile bonus almaya çalışıyor,......
şimdi nu yu bekleyeceğiz bu nu boyu zaten realizeyle sonuçlanacak, 65525 önümüzde, ben hafifledim, bakalım ne olacak,........
sabah dedim sıra satışta işte dedim, bu satış gelmeden alışı zorlayacak,
yereler
525 gün
950 120
900 60
900 30 du,
-
[quote=jani;213707]bozo...
dediklerin çıkacak...biraz daha sabır....[/quote]
olumm...avrupadaki yukarı hamle...tamamen tuzak....sen sakin ol....
-
[QUOTE=boz ayı;213696]euro bölgesi dataları süper geldi.....
yanıldım....
15.30 abd..verisini iyi bekliyordum....inşallah ondada yanılırım....[/QUOTE]
pearkende satışları düşük bekliyorum ben..
Zaten E/D paritesiyle bunun fiyatlandığını bahaneyle shortların stoplattıldığını düşünüyorum..
-
Konuyu Toplam 125 Üye okuyor. (44 Kayıtlı üye ve 81 Misafir) [SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]dilemma[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]eksper[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kartal1[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]medet[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sancar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ATHLON[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]boz ayı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kimseo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]marlla[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aliveli[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]leventaslan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobarey[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ayhan53[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]trader38580[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]egim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kutsal Hazine Avcısı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]pazer[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Orkun[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adergah[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suprad[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]parite[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]makinist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bear on[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mukora[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]feridunabi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kafayı_yemis_dusler[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]prodrive[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aykilic[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bubico[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elmas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yener bal[/SIZE]
yerimizi duyanlar geliyor....çogalıyoruz...bide KAZIMIM GELSE....
baska nickle gel....biz seni tanırız....
-
[I]bozzz ne dediyse arka sayfalarda yazılı......[/I]
[I]acele yok...bugün cuma ve düşüş başlamalı.....[/I]
[I]en geç çarşambaya kadar düşüş olmalı......[/I]
[I]keresteyi haftaya görürüz....beklentilerim ve uzun zaman trade ettiğim sistem[/I]
[I]bugüne kadar 1-2 günlük sapmalar gösterdi..ama daha fazla olmadı....[/I]
[I]bu vuruşmadan büyük parça istiyorum...olmazsa ..zarar edersem parasını[/I]
[I]öderim.......ve aktif forum hayatıma noktayı koyarım.........[/I]
-
[quote=jani;213688]KAZIM BORAZAN...bir deryaydı....bilgi küpüydü....benim gencligimdi...gencligimi aldılar elimden....öyle koyuyor bana....[/quote]
şimdi de leven kuzum aynı sizin kafadan...
-
bugün cuma ama KARA CUMA olmadı diye düşünenler olabilir.....
unutmayın piyasa henüz kapanmadı......
son söz....çarşambaya kadar sıfır işlem şortt......
stop yokk.....
-
65 600....bu boga tuzagıda degildir...bu kırıldımı 3000 puan gider yukarı...68 800....
-
[quote=jani;213731]65 600....bu boga tuzagıda degildir...bu kırıldımı 3000 puan gider yukarı...68 800....[/quote]
buraya kadar short acmayı sürdürecegim...bu kırıldımı kolu kesip long olacagım....
-
bu operasyonda % 6 cört çözebildiler,......bunlar hala flatta ağanın safına geçmediler, büyük ihtimal 1000 puvana razı oldular ve bekliyorlar, bu sevindirici, yükselişin şartları hala eksik, ama bir kısmımızı döktüler, .......bu şu demek, yükseliş sonrası hesabı devredecekleri kitlede problem yaşıyorlar, 800 - 900 bandını oymaları bu yüzden, beni dinleselerdi herkes mutlu olurdu,.....
o zaman bunlar para kazanmayla uğraşmıyorlar, hastayı ayakta tutuyorlar, koltuk değneği yani,
-
[quote=jani;213719]Konuyu Toplam 125 Üye okuyor. (44 Kayıtlı üye ve 81 Misafir) [SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]dilemma[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]eksper[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kartal1[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]medet[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sancar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ATHLON[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]boz ayı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kimseo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]marlla[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aliveli[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]leventaslan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobarey[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ayhan53[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]trader38580[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]egim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kutsal Hazine Avcısı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]pazer[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Orkun[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adergah[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suprad[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]parite[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]makinist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bear on[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mukora[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]feridunabi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kafayı_yemis_dusler[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]prodrive[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aykilic[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bubico[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elmas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yener bal[/SIZE]
yerimizi duyanlar geliyor....çogalıyoruz...bide KAZIMIM GELSE....
baska nickle gel....biz seni tanırız....[/quote]
inşallah huzur içinde her zaman böyle kalır.Kendi adıma birikimlerden ,tecrübelerden parayla ölçülmeyecek boyutta istifade ediyorum.hep böyle kal... ın.....brv.brv.brv.brv
-
elimde sabah actıgım...64 850 shortlar var....1/4 bu....