pala bir miktar şortçu indirdi..tahminen 1/3 indi....
haydi pala.....
Printable View
pala bir miktar şortçu indirdi..tahminen 1/3 indi....
haydi pala.....
palada halen bir hareket yok hayret yav :D tüm günü sürünerek geçirtti.. saat 5 den sonra açılır inşş
pala paramızı verrr !!!! :D .. spot hedefe varacak hala 70700 pehhh
[QUOTE=seagate;236087]pala paramızı verrr !!!! :D[/QUOTE]
0,70 eksi abi daha ne istiyosun.. onu bulamayan da var.. ;)
pala şortçuların büyük kısmını indirdi......yanlış görmüyorsa ihtiyar gözlerim....
hakkını vermeli çok iyi trade ediyor....
sabah ta dediğim 71.500 civarını ,71.300 le bir defa denedik ,ama bir daha deneyebilir 71.500 ü...
4.c.3.2 olma olasılığı yüksek...
[quote=halojen;236094]0,70 eksi abi daha ne istiyosun.. onu bulamayan da var.. ;)[/quote]
ama pala makası -600den +300 e geçirtti ;) ya makası geri versin ya da biz ona makas geçirtiriz:::.dngdeeeermişim:..:
[quote=Astatin;236078]-indiklerin trendleri yukarı yön göstermekte
-amma indiklerin mevcut değerleri ise halen zayıf bölgelerde...
fiyatın sabahtan beri hareket ettiği bandda bir süre daha kalıp daha sonra yönünün tayin edeceğini düşünüyorum gün içinde...%50.000001 aşağı, %49,999998 yukarı, kalan %0.000001 ise bu bant içinde kapanış ihtimalidir...benceeeeeeeee...ceeee
[IMG]http://i41.tinypic.com/11b6n2b.png[/IMG][/quote]
%0.000001 (yüzmilyonda bir) olasılığın tutma yani fiyatın bant içinde kapatma ihtimaline karşı kendinizi nasıl hedge edeceğinizi de açıklayayım..1 adet şans topu kuponu doldurup yatırınız...yüzmilyonda bir olasılık tutuyorsa ondörtmilyonda bir olasılık niye tutmasın **...ehuheueh...
abi makası diyorum yavv :D üüüvv gasp etti 1000 puvanı dünde eyle etti paralar hep uçtu zati zarardayım :D
kısa devamm......
palaya inanıyorum........
bugün kısaları rahatsız etmedi hiç ama... enteresan... 71.500'e dek tepki zaten makul olandı.. anormali denemedi... yoksa deneyecek mi... :)
[quote=halojen;236108]bugün kısaları rahatsız etmedi hiç ama... enteresan... 71.500'e dek tepki zaten makul olandı.. anormali denemedi... yoksa deneyecek mi... :)[/quote]
[I]denerse ne yaparsın.??....cevab sorunu içinde olabilir....[/I]
:)