DJ hayali işlemcileri terse yatırdı :)
Printable View
DJ hayali işlemcileri terse yatırdı :)
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/6500/dododiphy6.png[/IMG][/URL][/IMG]
Bu verilerle dowda bu dip tutmayacak büyük ihtimal 6500 ler gösteriyor
izninizle şu şarkımı sölemek istiorum
samba rumba esmer bomba alem burda kızlar nerde eller havaya parti burda :D:D:D
[QUOTE=jelibon;62825]840 ın tekrar deneneceğini belirtmiştim altında kapanış yeni dip yaptıracaktır. ya burası tutacak ya çökeceğiz.
perşembe yani 20 si kilit gün, yani 19 u olan yarında satışa devam.
perşembe ise ya ralli şelale var yani %8-9 luk hareket. aşağı da 7800-8000 aslında destek değil psikolojik destek, destekler 7500 ve 7100-[COLOR="Blue"][B]7200[/B][/COLOR] arası. 7882 kırılırsa hedef 6700-7100 arası ancak bu ilk düşüş dalgası olduğu için her seviyeden dönüş olabilir. dönüş olduğunda esas ayı rallisi olacaktır. sonrasında ikinci dalga düşüş ve ayı piyasası bitecektir. bu ay sonuna doğru ilk düşüş dalgası bittiğinde 5 aylık güzel bir long fırsatı verecektir. (ayı rallisi fırsatı). ikinci dalga düşüş 2009 da.
sevgiler.[/QUOTE] Önce 7200 sonra 6500 ;)
[QUOTE=jelibon;62825]840 ın tekrar deneneceğini belirtmiştim altında kapanış yeni dip yaptıracaktır. ya burası tutacak ya çökeceğiz.
perşembe yani 20 si kilit gün, yani 19 u olan yarında satışa devam.
perşembe ise ya ralli şelale var yani %8-9 luk hareket. aşağı da 7800-8000 aslında destek değil psikolojik destek, destekler 7500 ve 7100-7200 arası. 7882 kırılırsa hedef 6700-7100 arası ancak bu ilk düşüş dalgası olduğu için her seviyeden dönüş olabilir. dönüş olduğunda esas ayı rallisi olacaktır. sonrasında ikinci dalga düşüş ve ayı piyasası bitecektir. bu ay sonuna doğru ilk düşüş dalgası bittiğinde 5 aylık güzel bir long fırsatı verecektir. (ayı rallisi fırsatı). ikinci dalga düşüş 2009 da.
sevgiler.[/QUOTE]
bence çöküş olucak. endeks de bi boy basıolar özellik de bugünde satış devam etti. fortis mal sattıkça belini dorultamaz garan. yalnız perşembedeki keramet ne? neden perşembe:)
Son yarım saat dow ayıları klasiği olcakmı bakalım
sabah futurlara kaldık son umut
8400 gorecekmı acaba
Flat olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum.Mbm sistem bildi gibi sabah future belli eder yinede herkese bol şanslar iyi geceler...
[quote=okansak;62834]8400 gorecekmı acaba[/quote]
sizi kırmadı
sayın hexen ' den de yarın için bir strateji alırsak çok güzel olur.
sn. sazan hoşgeldiniz.. sizi burada görmek ne kadar güzel..
Dow a bugün son yarım saat ekibi basmaya gücü yetmedi, 8000-8100 aralığına sarkarak kapatamazlardı, bu aralık ciddi oldu, kırılırsa neler olacağını kimse bilmiyor, zaten dalga sayımına görede kırmayacak, herkes aşağılarda seviye veriyor, ama bana kalırsa bahsettiğim seviyeler helede 8000 aşağı kırılarak kapanmadan mümkün değil dow biyere düşemez, düşmezde.
Şimdi, bizim hikayemiz geceden belli olmaz ama şu denebilir, yurtdışında dow bu haftayı yükselerek kapatmasını beklediğimden, bizimkiler ayrışmışsa imkb gerçekten düşer, hani kafasına göre düşmüyorda ayrışma olduysa demek istiyorum. Yoksa iki hafta ayrış, ondan sonra barış anlamam ben:), ayrışmamışsa, yurtdışı yukarı ve mütaakiben bizde yukarı olamalıyız derim, hemde hayli yukarılara, bu sefer bu düşüşe başladığımız tepeyi geçmecesine, eğer o tepeyi geçemezse para yok voba, çünkü o zaman kısalardan ölümüne para kazanmak var diyebilirim, saygılar.