-
30 Eylül dolunaydir
30 Eylül bradleydir
3 Ekim papatyadir
3.5 ay ayulari şiş kebap yaptık.
Ardından yeni ayda borusal tepe koyduk
Şimdi tarihlerde dip almaya geldi sıra
Sonra Ekim'de sortculara etek giydirecez
İstediğimiz oluyor. Ne desek oluyor.
Alayı komada.
Jel.
-
dışarıyı bilmemde bizde feci alım baskısı var... sabah dax %1.5 eksiyi döverken malını altına yatıyolardı garanti ve isc de. bende bugün pis endeks longum 83,350 den ne var ne yok. heralde not mot artıcak...
-
13 eylül etti 13 gün nerdeyse dinlenmeye geçtik şimdi dolunayımı gözlüyecez aksiyon için :) aksiyon yüksek olacak bunun ardından
-
ulan bide yatırımcı olcaz alıcaz die beklioz altını 1750 de yok mu şöle fon mon bi mal boşaltıcak oraya kadar...
-
[quote=Vob Trader;416451]ulan bide yatırımcı olcaz alıcaz die beklioz altını 1750 de yok mu şöle fon mon bi mal boşaltıcak oraya kadar...[/quote]
bizden bir halt çıkmaz 1550 lerden kaç kişi dayanabildi buraya kadar :) temiz 200 puan götürürdü bizi
-
[QUOTE=Vob Trader;416451]ulan bide yatırımcı olcaz alıcaz die beklioz altını 1750 de yok mu şöle fon mon bi mal boşaltıcak oraya kadar...[/QUOTE]
jelibonun bir senaryosu vardı şimdi tam hatırlayamadım..
vade sonuna tepe gelirsek vade sonundan sonraki günlerde satış sonrasında tekrar alış.gibi..
usta ezberindeyse kontrat kapanışlarını nasıl değerlendiriyorduk yazabilirmisin.
-
[quote=aliveli;416453]jelibonun bir senaryosu vardı şimdi tam hatırlayamadım..
vade sonuna tepe gelirsek vade sonundan sonraki günlerde satış sonrasında tekrar alış.gibi..
usta ezberindeyse kontrat kapanışlarını nasıl değerlendiriyorduk yazabilirmisin.[/quote]
ben bu kontrat işinden birşey anlamadım genelde 26 sınamı denk geliyor genelde dipleri ay sonlarına taşıyabiliyorlar
-
Tr zaten net açık.
Yogiler komada.
[QUOTE=jelibon;415071]En düşük hedefi 68900 yapıyorum
en yüksek hedefi 75000 yapıyorum
alayına gider.
Vurun lan öküzler en çok 55 de short ya da flat diyene sonra aylardır küfür eden yogiye vurun
ilk hedefiniz cortculardır
asrın boğaları.
Jel.[/QUOTE]
-
Ben vade yani kontrat sonlarına doğru dip sonra temkinli yükseliş olarak biliyorum yinede usta açıklarsa iyi olur....bu gün kontrat sonu 28 ide 3. çeyrek sonu....
-
[QUOTE=aliveli;416453]jelibonun bir senaryosu vardı şimdi tam hatırlayamadım..
usta ezberindeyse kontrat kapanışlarını nasıl değerlendiriyorduk yazabilirmisin.[/QUOTE]
kafam basmadı :(
-
[QUOTE=turkishmojo;416456]Ben vade yani kontrat sonlarına doğru dip sonra temkinli yükseliş olarak biliyorum yinede usta açıklarsa iyi olur....bu gün kontrat sonu 28 ide 3. çeyrek sonu....[/QUOTE]
Gece anlatıldım kafayı toparlayinca.
Jel.
-
Kısaca kontrat kApanis eğilimi asagidir.
Gecmiste dolunaydan yeni aylara olan süreç ay sonlarına denk geliyordu
Bir ayda 14 günde döngü oluştuğundan
Su sıralar yeni aydan dolunaya süreç ay sonlarına geliyor
Eskiden dolunaydan yeni aya olan süreç güçlü döngü olsada kontrat kapanışını icinde barındırıp güçlüluk icinde geçici güçsüzlük yaratıp yola devam ediyordu
Şimdi ise ayın ikinci yarısi zaten güçsüz olması gerekilen zaman çünkü 14 günde bir döngü değiştiğinden ve bir ayda 30 gun oldugundan takvim sabit durmuyor.
Doğal olarakta sorduğunuz sorulara cevap yok
Neden
6 ay önce güçlü zaman farklıydı şimdi farklı
Ama farklı olmayan ne
Dolunay yeni ay arası artış
Yeni ay dolunay arası dusus dur
ALTIN bull markette
Ve ara sıra da 4 döngü dizdirir
bız 4 dizdirdik 2 ayda ayular koma oldu
Şimdi yeni ayı tepe aldık ve dolunayı dip alıp ALTIN ayulari bull markette biçmeye devam edeceğiz
Dolunayda dipleme NET AÇIK ALIM FİRSATİDİR
Komadalar
Jel.