50 milyon tl para girişi eksi makasta kim cörtleyebilir :D:D
Printable View
50 milyon tl para girişi eksi makasta kim cörtleyebilir :D:D
[quote=seagate;293232]50 milyon tl para girişi eksi makasta kim cörtleyebilir :D:D[/quote]
Ehem... Ayuluk Pazar'a kadar değil, mezara kadar.... :..:
Bu sefer tepeyi yakaladım mı ne.... YYŞD... Geceye nasıl girerim hala bilemiyorum ama... üvvv....
tekrar poza girmek için bekliyorum bakalım eğer SAT gelmez ise strao hocamın taktiği ile tekrar sistemin içine girmeye çalışacağım longa
[quote=Strategist;293235]Ehem... Ayuluk Pazar'a kadar değil, mezara kadar.... :..:
Bu sefer tepeyi yakaladım mı ne.... YYŞD... Geceye nasıl girerim hala bilemiyorum ama... üvvv....[/quote]
-2500 gap yakışır yarına pehhh
olmayacak ama düşünmesi bile güzel olsun
[quote=seagate;293232]50 milyon tl para girişi eksi makasta kim cörtleyebilir :D:D[/quote]
son işlem 82.900 cört(sistem sinyali) ama geceye flat gircem herzaman olduğu gibin
[quote=a.kaya;293236]tekrar poza girmek için bekliyorum bakalım eğer SAT gelmez ise strao hocamın taktiği ile tekrar sistemin içine girmeye çalışacağım longa[/quote]
Aha dün konuştuğumuzu şimdi tam uygulama fırsatı... İkincil sistemin burada piyasaya ters poz açmana izin vermemeli, ana sistem yönünde bile olsa... Ana sistemin long'daysa mesela, hızlı ikincil sisteminin de tekrar long'lamasını beklemeden tekrar poza girmek yassah... Bu sayede ayda 200'er puanlık 5 çarpılmadan bile kurtulsan eder 1.000 puan... +1.000 puanla kapatamadığımız aylar oluyor icabında..
[quote=seagate;293237]-2500 gap yakışır yarına pehhh
olmayacak ama düşünmesi bile güzel olsun[/quote]
Seagate, Nasdaq'ın (Matriksde CCO) günlük grafiğini aç, 2000 yılına git, sonra ne olduğuna bak, bir de bizim grafa bak... ;)
sistem alda aste de alda..üühühühü..
Ralli---eynseync
[quote=Astatin;293244]sistem alda aste de alda..üühühühü[/quote]
patron hisselere çok pis yapışmışlar veren yok bu nası iş üühühühühühü
10 kaplan buraya yumruk havaya
haayyddiii eynseynnccccccccccc..rampiiiiiiiiii
biz günlükçüleri de unutmadı , 83000 üzerine attı yine ;)