-
[QUOTE=HeLLiM;235982]Şuradan alın,buradan satın veya almalısınız,satmalısınız kullanmak tavsiyeyeye giriyor.
Çıkabilir,düşebilir,görebilir kısaca olasılıktan bahsedip yorumlamak veya kendi yaptığınız işlemleri yazmak alım satım tavsiyesi niteliğinde değil.[/QUOTE]
verdiğim senaryolar da tavsiye olamaz değil mi sn.hellim, sonuçta onlarda birer olasılık...
-
[quote=HeLLiM;235982]Şuradan alın,buradan satın veya almalısınız,satmalısınız kullanmak tavsiyeyeye giriyor.
Çıkabilir,düşebilir,görebilir kısaca olasılıktan bahsedip yorumlamak veya kendi yaptığınız işlemleri yazmak alım satım tavsiyesi niteliğinde değil.[/quote]
tşk.ler Hellim Hn.,
şimdi içim açıldı valla..:..:
benim zaten genel tavsiyem ,bu piyasayı terkedin şeklindedir...:phiç alım satım tavsiyesi vermem,asla....üüü
ben bundan sonra ;her an herşey olabilir şeklinde yorum yazarsam ,bunları ana sayfaya koyarsınız di mi?:..::..:
-
[quote=boz ayı;235972]69.800..70.200 bandına hızla inip çıkablir pala.....
yada 71.550...71.950 bandına çıkıp inebilir.....
adamlar yapıştı palaya.....
pala bir numero düşünmeli..[/quote]
abi seçenek verme sen direk söyle palaya ne yapacağını onu yapsın da nasiplenelim:..: bu arada 1. şıkkı verirsen daha şık olur:::;)
-
[quote=boz ayı;235967]bugün paladan izinsiz yüklü şort açan kurum..kurumlar var...
onları indirmek için manevra yapıyor pala...ama ııhhhh...inmiyorlar...
volatilite gelmesi gerek bir noktada o zaman......[/quote]
[I]bugün eksi makas paladan izinsiz şort açanlar yüzünden yok..[/I]
[I]adamlara su bile vermeyecek gavur....[/I]
:..:
-
[quote=halojen;235989]verdiğim senaryolar da tavsiye olamaz değil mi sn.hellim, sonuçta onlarda birer olasılık...[/quote]
yok abicim senin durumun iyi diğil,:..:
bu senaryolar falan hoş değil valla,:p
bizans entrikası gibi maazallah,:D:D
endişeleniyorum senin için ....:..::p:D:..::..:
-
zaten "kesin alın,almalısınız" tarzı yorumlar piyasanın ruhuna aykırı... bilinmeyen gelecek hakkında bu kadar net konuşmak yorumcunun güvenirliğini düşürür... düşürmeli yani... işi bilen adam böyle konuşamaz... her zaman yanılma payı olduğunu bilir...
dikkate almam böyle yorum yapanları oldum olası....
-
[quote=halojen;235989]verdiğim senaryolar da tavsiye olamaz değil mi sn.hellim, sonuçta onlarda birer olasılık...[/quote]
Abi anladığım kadarıyla "şurdan alın" diye net bir tavsiye vermedikçe sorun yok. Ben yine gereksiz karıştırdım ortalığı galiba... Tırsak adamım vesselam... :)
-
[quote=sadberk22;235993]abi seçenek verme sen direk söyle palaya ne yapacağını onu yapsın da nasiplenelim:..: bu arada 1. şıkkı verirsen daha şık olur:::;)[/quote]
abi 1. şık dediydik sen 2. şıkkı söylemişin palaya:eek: bu hiç şık olmadı ::::D
-
[QUOTE=saraylı;235998]yok abicim senin durumun iyi diğil,:..:
bu senaryolar falan hoş değil valla,:p
bizans entrikası gibi maazallah,:D:D
endişeleniyorum senin için ....:..::p:D:..::..:[/QUOTE]
eyvahlar olsun... sabahki grafik tutarsa ilk işim bir spk lisansı edinmek o zaman.. :..:
-
bu arada asgari tepki noktası giderek düşüyor... 71.900... buna da razıyım...
-
[quote=sadberk22;236008]abi 1. şık dediydik sen 2. şıkkı söylemişin palaya:eek: bu hiç şık olmadı ::::D[/quote]
[I]1.şık şort açanlara para veriyor.......[/I]
[I]pala adama para verir mi.???[/I]
[I]git..gel yapıyor.....olmuyor....[/I]
[I]daha sert olmalı pala......agresif ol yavrum...[/I]
-
daha siftah bugün ortalamalarla ayrıldık.. pela öpmek için paso geri dönmek istiyir sanki.. veda öpücüğü içün emmaa vapur kalkıyor