bull market, padişah inşallah bekletmişinizdir longları hele bide artıya geçersek tamamdır gari..)
Printable View
bull market, padişah inşallah bekletmişinizdir longları hele bide artıya geçersek tamamdır gari..)
iyi yorum..
[quote=saraylı;308058]eeee,yorumuma diyeceği olan yok mu?
iyi ,kötü,eğri,büğrü,çılgın,manyak,???
:D[/quote]
bence grandsupercycleultramodernpatronaj abi :..:
henüz flatlamak için bi sebep göremiyorum ama az kaldı ama flatlamak için .dng kardan 1000 puan gidecek galiba bu gidişte eğer flatla derse indik 10,15 de 150 den flatlamadık şimdi aval aval bakıyoz işte nerden flatlıyak diye ama bi anda sert aşağıda verebilirler hiç belli olmaz bunları işi
[B]seralye [/B]abeyim hızlı mentali beyendinmi gayri ::: hızlılık aynı galceyk emme .......azcuk dahan az zinyal verdirttirecem yakında inşallah
bu arada setrançta rakip arayorum kendüme
kayaaaa,
multipass hala satta...titrekpas ise bu bar için 600 altındaki kapanışta sata geçer..sana iyi haber verem dedim
[quote=saraylı;308058]eeee,yorumuma diyeceği olan yok mu?
iyi ,kötü,eğri,büğrü,çılgın,manyak,???
:D[/quote]
wundibaaa.brv
67400 xu100 destekin gralı..
[quote=fXci;308065][B]seralye [/B]abeyim hızlı mentali beyendinmi gayri ::: hızlılık aynı galceyk emme .......azcuk dahan az zinyal verdirttirecem yakında inşallah
bu arada setrançta rakip arayorum kendüme[/quote]
fxci ,:D
senin sistemler hep güzel zaten be abim...:)
hızlılığı aynı bırakıp ta sinyal sayısını azaltabilirsen başarı olur...
daha büyük başarı da şöyle olur::confused:
sistemi geliştirmeyi bırakıp sadece uygularsan...hahaha...:..:
[quote=Astatin;308066]kayaaaa,
multipass hala satta...titrekpas ise bu bar için 600 altındaki kapanışta sata geçer..sana iyi haber verem dedim[/quote]
uyy..kayaboss...bu rakamları 5 dklık grafa bakarak yazmışım..ona göre..
68000'i zorlar tutarsa xu100 parite gevşemesin yeter gün uzun..
[quote=Astatin;308066]kayaaaa,
multipass hala satta...titrekpas ise bu bar için 600 altındaki kapanışta sata geçer..sana iyi haber verem dedim[/quote]
teşekür ederim astiprofum ben öğle arası gene bi hinlik yapacaklar diye düşünüyom hala şort devam ama dediğim gibi 10,15 150 den flatlasam 750 den tekrar şortlardım kesin ben 86 falan bekliyodum gerçi ama sonra o dediğim rakam zamanla aşağıya çekildi 85925 e kadar tam dediğim yere değidi ve verdiler
50 teşekkür az değil ben teşekkür ederim, gördünmü bak Astatin yenilerde iyidir..
Türkoğlu nerelerde yav 'ismi güzel' ayağı uğurlu geldi dün bana..
12 de 85300 altı kaparsa aşağıya devam derim
fake atarlar çıkışa karar verirlerse yol uzun a.kaya..
forum saati bende yanlış görünüyor.yaz kış sezonunu tanı seçeneğini işaretlediğim halde düzelmedi.bu mesajı 11,48 de yazıyorum,enson yazılan mesaj astatin'in 12,46 olarak görünüyor
daxi bacaklarına sahip ol aman diyim zor döndün destekten zati 6950 yakışır ucuza gitme hazır fırsat bu fırsat sen en iyisin malum..
3 vakte kadar diyelim kafi..)
düzelttim forum saatini ince ayar..)
kayaaaaa..hahahahahah...
+2 dak. nedirki bide Astatin el atsın teknolojik olarak lütfen..
gitti benim 67400 desteği hadi lemm bi daha at üstüne bakim yemezler..
kayaboss,
pala bugünü sörf günü ilan etmiş, hızlı titreklere şans tanıyor :)
ben bizim Astatin'e bi daha teşekkür ediyim, eline aklına sağlık yıllardır okurum favorilerimden, maşallah diyelim..)
[QUOTE=sinatra;308077]forum saati bende yanlış görünüyor.yaz kış sezonunu tanı seçeneğini işaretlediğim halde düzelmedi.bu mesajı 11,48 de yazıyorum,enson yazılan mesaj astatin'in 12,46 olarak görünüyor[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=editoptions[/url]
Bu linkten Tarih & Saat ayarları
Zaman Ayarı: GMT +1 BURSSELS sectim yaz kış sezonunu kapat sectim düzeldi.
Bu değişikliği yaptıktan sonra sayfanin en asağisinda yazan değişiklikleri kayit et tıklamayi unutmayin.
[QUOTE=nanodeal;308081]düzelttim forum saatini ince ayar..)[/QUOTE]
bende hala düzelmedi.üç seçeneğide denedim hiçbiri olmadı.forum saati 1 saat ileri gözüküyor
[QUOTE=Kanaatkar;308093][url]http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=editoptions[/url]
Bu linkten Tarih & Saat ayarları
Zaman Ayarı: GMT +1 BURSSELS sectim yaz kış sezonunu kapat sectim düzeldi.
Bu değişikliği yaptıktan sonra sayfanin en asağisinda yazan değişiklikleri kayit et tıklamayi unutmayin.[/QUOTE]
teşekkürler düzeldi.ben johannesburg'a göre yapıyordum
[quote=sinatra;308094]bende hala düzelmedi.üç seçeneğide denedim hiçbiri olmadı.forum saati 1 saat ileri gözüküyor[/quote]
Kanaatkar'ın dediğini yaptım ancak bende hata sadece 2 dak. idi..
yohannezburg olmaz bencede..)
yeşil mini ikonuma göre forumda ünlenebilecek kapasiteye sahipmişim yaşasın..)
[QUOTE=nanodeal;308099]yohannezburg olmaz bencede..)[/QUOTE]
johannesburg istanbul ile aynı saat diliminde olduğu için ben başka sitelerde de bu bu saat dilimini kullanıyordum
kayaboss teprik ederim valla..kaya gibi hatta multipass gibi adamsın..bugün işlemsiz şortta beklemen dikkatimi çekti...
bu arada TGG 15 dklıkta 2 ye çıktı...tikkat yani..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way
farkındayım güneyden boylamdaşımız sayılır, 2 dak. zıtmış aynı saat diliminde inkiliz işi..)
[quote=Astatin;308082]kayaaaaa..hahahahahah...[/quote]
ne oldu Asti :( bi şeymi kaçırdım dışlarıdaydım da :o
neyin new turn'u on the way ama dear Astatin?)
2.30 civarını müteakip alırlar buraları bi tur daha hopefully.. turn the all the new way..
[quote=a.kaya;308105]ne oldu Asti :( bi şeymi kaçırdım dışlarıdaydım da :o[/quote]
hee..bi ara memügeyt kim kardaşyan filmi oynattı forumda ama bitti...kaçırdın...heheheh...şaka...bi ara gömmüşlerdide sen şort olduğun için...felan feşmekan
[quote=Astatin;308103]kayaboss teprik ederim valla..kaya gibi hatta multipass gibi adamsın..bugün işlemsiz şortta beklemen dikkatimi çekti...
bu arada TGG 15 dklıkta 2 ye çıktı...tikkat yani..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way[/quote]
sorma Astiprof 1-2 kere kapamaya gitti elim ama sonra vageçtim aman be dedim 5 likler yatay diyo kesin çarpma modunda amcalar onun için al-sat lar tehlikeli hiç bulaşmıyım dedim kendi kendime ve kapadım alım satım ekranını :..: yoksa biliyon hiç uyum değil pozda beklemek :D :D :D
bayram öncesi arefesi sonrası bodypunch'ı yedi anca toparlanıyo garibim napsın vob'umuz.. kroki oldu kıyamam..)
Arkadaşlar TGG dediğiniz nedir ?