[quote=TÜRKOĞLU;265093]malları gaptırdık 400 den şimdi aval aval bakıyoruk.kötü oluyor böylede :D:D
acaba bir teselli ikramiyesi şeklinde 200-300 pıvan daha verir mi pala :D[/quote]
hadi iyisin :..:
Printable View
[quote=TÜRKOĞLU;265093]malları gaptırdık 400 den şimdi aval aval bakıyoruk.kötü oluyor böylede :D:D
acaba bir teselli ikramiyesi şeklinde 200-300 pıvan daha verir mi pala :D[/quote]
hadi iyisin :..:
sevgili GBP/USD,
seni tüm dünyadaki trader'lar arasında(abartmıyorum) üstelik 1'e 800 kaldıraçla 1,5361'den şortlayan çok nadir kişilerden birisi olarak bir ricada bulunma hakkı buldum kendimde.
çakıl beri fiynnnn!!! :D:D
[quote=unlimitted;265121]dün para girişine hayrandın amma pozisyonel yorum diye buna derim ben :D:D:D
p ü ü ü ü ü ü gözünüze dizinize dursun. göstergelerim gevşeme eğilimi geliyor demedik mi 74.850'den. al sağa 300 points.
lem benim gibi[B] fiyat yükselirken[/B] gevşeme eğilimi diyen başka kim var denizkapısı abi olmuyo ama. :..:
paylaşmayak bari hakkaten bari lafı haketmiş olalım :..:[/quote]
para giriş ve çıkışın tümüne aldanmam :) dün, para girişine bak bee maşallah demişimdir.. onun dışında görüşüm hiç bir zaman değişmez asla poza göre konuşmam :)
bakarsın 2 saniye sonra -17 olan para çıkışı bakmışşsın 50 milyon artı olmuş saniyeler içinde. ;)
Azcık uzadım 75550
stobum 75300
Kısmi F leri, 575 den yerine koyarak long devam..oww mondiyo..el tırso :)
:D:D taban olmadıktan sonra gevşemeler yaramıyiir bana :D
bak -12 para çıkışı bir anda artı oldu :)
[quote=EURO/USD;265135]bak -12 para çıkışı bir anda artı oldu :)[/quote]
bakmam.
bakana da karışmam..
ama bakmam.
zaten yazımdan bakılmaması gerektiği anlaşılmalı. :)
[quote=selçuklu;265115]oww .. mondiyo .. str satta dimi .. yanlış görmüyorum ...[/quote]
selçuklum satta evet şu anda....:)
[quote=EURO/USD;265122]bugünkü ve dünki hiç gerilemeden çıkan vob a ve palaya teşekkürlerimizi sunmamız lazım..
normal günler genelde dalgalı geçer...
sistemler 10 defa al sat verir... net puan karına bakarsınız.. 375 puan getirmiştir.
ama gerçekte öyle değildir. zaten 1 kademe alttan yada üstten alır satarsın . alırkende satarkende.. 10 sinyalde 250 puan yapar.. geriye net puan kazancın 125 puan kalır..
onuda .. komisyona verirsin :)
yani sıfır......
o bakımdan günde 10 tane al sat veren sistemle kar edilmesi imkansız. tecrübe ile sabit.[/quote]
5'i geçmemeli günlük işlem sayısı
bir kez daha çal sam..ü[url]www.yerse...ehueue[/url]
[quote=cırcır;265145]5'i geçmemeli günlük işlem sayısı[/quote]
5 bile çok.
[quote=unlimitted;265126]sevgili GBP/USD,
seni tüm dünyadaki trader'lar arasında(abartmıyorum) üstelik 1'e 800 kaldıraçla 1,5361'den şortlayan çok nadir kişilerden birisi olarak bir ricada bulunma hakkı buldum kendimde.
çakıl beri fiynnnn!!! :D:D[/quote]
şş hemşo...
yeter lem bıktırdın yeşil renkten.
az bi kırmızıla şurayı. zati kaldıraç dolayısıyla dizler titriyo :..:
[quote=EURO/USD;265135]bak -12 para çıkışı bir anda artı oldu :)[/quote]
o da neymiş :) yurtdışı bile izlemem gereksiz
[quote=seagate;265134]:D:D taban olmadıktan sonra gevşemeler yaramıyiir bana :D[/quote]
ben vob a vob demem vob ben short iken taban olmayınca diyorsun yani mehmet :D:D:D
okkalı veri var..1530 da........
yygd ...korkuyorum ...
[QUOTE=oguzhan;265131]Azcık uzadım 75550
stobum 75300[/QUOTE]
675 kapandım
sistemle zamanında poza giremeyince böyle olyo.
[quote=unlimitted;265139]bakmam.
bakana da karışmam..
ama bakmam.
zaten yazımdan bakılmaması gerektiği anlaşılmalı. :)[/quote]
aynı şeyi söylüyoruz.. ama bi cümleyi ancak bukadar anlaşılmaz hale getirdinya helal olsun :D:D:D
bende aldanılmaması gerektiğini söyledim zaten ::::::
[quote=EURO/USD;265147]5 bile çok.[/quote]
Günlük hedef koyup trade edince 5 çok.. Ama biz max. almaya çalışıyoruz doğal olarak 5'i buluyor işlem :)
[quote=Astatin;265133]Kısmi F leri, 575 den yerine koyarak long devam..oww mondiyo..el tırso :)[/quote]
tazler 675 den teslim..kısmi long devam..
fdow da str al da..bakalım veride tutacak mı..
[quote=cırcır;265157]Günlük hedef koyup trade edince 5 çok.. Ama biz max. almaya çalışıyoruz doğal olarak 5'i buluyor işlem :)[/quote]
aynı yönde iki defa sinyal veriyorsa..
yani AL ---AL diye sorun yok.. ki sistemi ona göre ayarlanabilir.
400 den al verdi diyelim.. sat vermeden 700 den yine al verebilir.. .
bunda zaten aynı yönde poz da olduğundan dolayı sorun olmaz. onları katmamak lazım çünkü ayrıyeren işlem yapmıyorsun ;)
mali kural işi imf gibi oldu olmazsa bile yükselecek gibi puahahaha :D:D
saraylı 5 th wave lives üwwww
makas 0 olur diye iki gün önce belirttim sanırım.
tahmni .. sayım denemesi ..
[IMG]http://img204.imageshack.us/img204/8032/adszwt.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;265160]tazler 675 den teslim..kısmi long devam..[/QUOTE]
Patron Çıtırada hiç dayanamıyon
[U][COLOR=cyan][B]yygd...[/B][/COLOR][/U]
şip-şak sabah 74250 den long a geçmişti..
geçici sat çıkardı şuan..
bar kapanışıyla 74525 ten satışa geçti şip-şak
[QUOTE=seagate;265177][U][COLOR=cyan][B]yygd...[/B][/COLOR][/U][/QUOTE]
hacı seagate patrogate .. vobun tarihi zirvesi kaç abi .. söylemedin ayıp ediyon valla ... üvvvv .. istop ybelirleyecem ona göre .. .. .üğğğğğğğğğğğğğ .. belki uzlaşmaya giderim .. ühhühühühühü :o:o:o
owwwwwwwww mondiyo .... wave threeee .. tepriks ..
[quote=selçuklu;265188]hacı seagate patrogate .. vobun tarihi zirvesi kaç abi .. söylemedin ayıp ediyon valla ... üvvvv .. istop ybelirleyecem ona göre .. .. .üğğğğğğğğğğğğğ .. belki uzlaşmaya giderim .. ühhühühühühü :o:o:o[/quote]
75.200 olması lazım
[quote=cırcır;265112]650 cortlattı günün 2. sinyali[/quote]
yygd+yysd:D
aha su sesi gürlüyor üwwwwwwwwww
yygd :D:D üwwww kara geçtim üwwwwwwwwwww
bendeki str 74.700 den sat verdi,geldi 74.000 e...
vay canına günlük str karı şu anda 1500 puandan fazla...;)
[quote=cırcır;265195]yygd+yysd:D[/quote]
:))))))))))))))))))))))))))))
5 dk lık bar benim boyum kadar neredeyse :)
pppiiyuuuuuu..geçen zirveden dönüşte böyle olmuştu..tek bar küsküsü..histemik istop ve şort....
[quote=saraylı;265197]bendeki str 74.700 den sat verdi,geldi 74.000 e...
vay canına günlük str karı şu anda 1500 puandan fazla...;)[/quote]
2 işlemde 1500 puan makyajlı STR ile:)