-
[quote=Kanaatkar;357513]Histemli olmaktan iyidir, zarar etmiyorum muyum elbette hatta git gide artan sıklıkta ciddi kar erimeleri oluyor yinede kar zarar mahsuplasmasinda bişiler kaliyor.[/quote]
ayda 1.500 puan veren bir sistem bile altın madenidir...
tek trade'de maksimum eksisi 1.400 puanı geçmediği ve üstüste 5 poz zarar yazdırmadığı sürece...
-
"bazen gupanın sevinci 2 dakika sürer:::, bazen bir kaç gün, gupasızlığın hüznü ise 18 yıl":::
"paranın satın alamayacağı bazı şeyler vardır, geri kalan her şey için AY"
---------------------------------------------------------------------
Adam1: Hey sen..Hatırladın mı 18 yıl önce Türkiye Kupasını alan fakir ama gururlu bir takım vardı"
Adam2: He hatırladım. Şimdi de 18 yıldır Türkiye Kupasını alamayan zengin bir takım var"
-------------------------------------------------------------------
hehehe..neyse..şaka bir yana FENERBAHÇE ve FENERBAHÇELİLERİ teprik ederiz. İkinci yarı fantastik bir performans sergilediler.
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;357514]iyiymiş gerçekten.bu kadar indir kaldırda + olması ve dahası böyle +3.000 falan olması gayet iyi.[/QUOTE]
Bu ay şansda benden yana olmustur etkisini yok sayamam , bir onceki ay zararliydi.
-
[quote=unlimitted;357515]ayda 1.500 puan veren bir sistem bile altın madenidir...
[COLOR=red]tek trade'de maksimum eksisi 1.400 puanı geçmediği sürece...[/quote][/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=black]consecutive haşırt is most importınt fing ay fink .dng[/COLOR]
-
[quote=Astatin;357518][/color]
[COLOR=black]consecutive haşırt is most importınt fing ay fink .dng[/COLOR][/quote]
düzeltilmiş mesajı tekrar oku...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
hangi aralık kopiledin anlamadım ki. gönderir göndermez düzelt tuşuna bastıydım kendi mesajımı bile okumadan. :D
-
hehehehhe..mesacını apdeyt etmeden yakaladım unlipat...
bu arada sen fenerli miydin? hayır öyleyse tahkir ve tecziyeye devam edeyim..heheh
-
[QUOTE=unlimitted;357515]ayda 1.500 puan veren bir sistem bile altın madenidir...
tek trade'de maksimum eksisi 1.400 puanı geçmediği ve üstüste 5 poz zarar yazdırmadığı sürece...[/QUOTE]
Evet katiliyorum 2 side cok onemli yinede ben kar erimesini -1400 de tutmayi basaramadim :( ,Şayet günsonu pozisyon tasiniyorsa -1400 illaki günün birinde herhangi beklenmedik bir gelişme veya palanin keyfiyle gecilmesi ihtimali % 100 e yakin.
Benim yapabildiğim kaldiraci daha dusuk tutarak daha yuksek bir kar erimesini katlanabiliyorum.
-
[quote=Astatin;357521]hehehehhe..mesacını apdeyt etmeden yakaladım unlipat...
bu arada sen fenerli miydin? hayır öyleyse tahkir ve tecziyeye devam edeyim..heheh[/quote]
yoh çoh şükür :..:
-
ya arkadaşlar manyak mısınız siz? 5 dk çay molası verdim, geldim oku oku bitmiyor.................
-
[quote=padişah;357524]ya arkadaşlar manyak mısınız siz? 5 dk çay molası verdim, geldim oku oku bitmiyor.................[/quote]
son 5 dakikada seninki dahil sadece iki mesaj yazılmış padipat..:::::: saatin durmuş olmasın le.dng
-
[quote=Astatin;357526]son 5 dakikada seninki dahil sadece iki mesaj yazılmış padipat..:::::: saatin durmuş olmasın le.dng[/quote]
5 dakika dediysek, 7 8 9 10 dk da olabilir, niye bozuyorsun, ayıp deel mi?
TEPRİK ETMİYOM işte seni.
-
roketella hedef 78100 :) hoppa