[quote=selçuklu;225836]hacı asteton patron bu senin sistem fiyat kaça gelirse sat verecek .. patron sat gelsin rahatlayayım .. üvvvv ... ingaaaaaaa :o[/quote]
39500 de uyar...:)
Printable View
[quote=selçuklu;225836]hacı asteton patron bu senin sistem fiyat kaça gelirse sat verecek .. patron sat gelsin rahatlayayım .. üvvvv ... ingaaaaaaa :o[/quote]
39500 de uyar...:)
Vay beee demek ayularda varmış....hımmm....:confused:
patron az önce fiyat 175 e değince sat çıktı geçici amma kayboldu..bende heyecanla hazirldiydim satış emrini...üww
ulen zor piyasa bee...gün içi hakkaten zor...
vob kısaları sevmiyor ya, shorttayken ruhen yoruluyorum :( dax %1 - olcak nerdeyse vay anasını elmasta çalışmıor zaten
yav resmen kıvrandırıyo bızı bu ne boyle .. degısen hıcbısey yok adam dususte bıle shortculara ızdırap verıyo kademelerı kaldırarak kendı kendıne.. e zaten mıllet tum kursununu attı halıyle %1 düşmüş %1 çıkmış farketmiyoki bizim dayı hep aynı yerde nasılsa.. arada bı kendı kendıne basıyo yukarıya.. piuvvv ula haysiyetin şerefin yok senın pala deyyusu fıtık edersın sen ınsanı.. yiter izlemiyom seni.. hep böle yapıyon.. bugun maliyetim olan 71800 civarına geldin geldin gelmedin sen bilin.. vade sonuna kadar tutarım shortlarımı.. yada sırf sana inat longa geçer dünya piyasalarını etkilerim..
72600 yanarsa sistemli shorta geçecez patron hayırlısıyla..
[quote=ATHLON;225848]ulen zor piyasa bee...gün içi hakkaten zor...[/quote]
sana inanıyorum
[quote=zozo;225852]vob kısaları sevmiyor ya, shorttayken ruhen yoruluyorum :( dax %1 - olcak nerdeyse vay anasını elmasta çalışmıor zaten[/quote]
zozo kardeş,
Biz böyyük ökkizlerle böyyük ayulara bırakalım bakalım neler olcek...:)
[QUOTE=YAVUZHAN;225854]72600 yanarsa sistemli shorta geçecez patron hayırlısıyla..[/QUOTE]
abi sanada imreniyorum .. poz açacağın yer belli .. istop belli .. maximum disiplin ... teprik ederim .. hakikaten .. .brv
[QUOTE=Astatin;225847]patron az önce fiyat 175 e değince sat çıktı geçici amma kayboldu..bende heyecanla hazirldiydim satış emrini...üww[/QUOTE]
du bakalım patron bugün sat gelecek inşallah .. üvvv :::
orta doğu vob eş palası(türkiye ayağında)uzunda. Nisan vade sonu için maksimum yüksekliğe ihtiyaçları var gibime geliyor. Eğer öyleyse ne gerekiyorsa yaparlar bilirsiniz. Vade sonlarında istedikleri gerçekleşmemişse. Son gün dahi olsa bi açıklama yaparlar.
İMF açıklamaları en son kozları. İhtiyaç duyarlarsa eş pala vade sonuna 1-2 gün kala açıklamalarıyla ortaya çıkar. her şeyi istediği şekilde düzene sokar.
[quote=selçuklu;225861]abi sanada imreniyorum .. poz açacağın yer belli .. istop belli .. maximum disiplin ... teprik ederim .. hakikaten .. .brv[/quote]
imrenme patron,sisteme karşı pozisyona girdik 68 bin ve üzerinde :(
19.günü sistemin longtaki..64475 ten beri long !
biz erken indik trenden maalesef.
inmeklede kalmayıp terse pozisyon açtık aşırı alıma girdik diye.trende tosladık..
hoş ortalama 70 binin üzerine geldi biraz çalkalanınca ama disiplinli davranmadık..
üwwww yani üüü
Ben borsa açılımı istiyorum.
AB kriterleri örnek alınsın...
Yunanistan olabilir.....dng
Dax 200 haftalık 6165, üzerinde tutup tutmayacağımız önemli.
Jelibon.
helal pala.....
65 binden 75 bine tek kalemde çıktın...
bugün tek kalemde 70 bine insen kim ne der sana...
kar realizasyonu der geçerler.....
125 shortcover uzun 200 ort kısa
075 e verip aynı anda 300 çizmek neyin nesidir yahu ?
Kırılım anı yaklaşıyor,
Şerefsiiz pala yoncanın yapraklarını çekiştiriyor.........
[quote=mbm;225876]helal pala.....
65 binden 75 bine tek kalemde çıktın...
bugün tek kalemde 70 bine insen kim ne der sana...
kar realizasyonu der geçerler.....[/quote]
Ne tenezzül ediyorsun dyysslara....:cool:
Ulan pala bu kadar kasıyorsun düşmesin diye ama ben bilirim en son böyle kastığında gaz kaçırmaya başlayıp piyasanın içine etmiştin....boks.
[quote=YAVUZHAN;225879]075 e verip aynı anda 300 çizmek neyin nesidir yahu ?[/quote]
Çok şey olduğunu sanıyorum.....lelele
apsd ye dikkat !!
[QUOTE=jelibon;225872]Dax 200 haftalık 6165, üzerinde tutup tutmayacağımız önemli.
Jelibon.[/QUOTE]
Hafif kırdı gibi. Şimdi kalıcı olmalı. Hatta kapanışta altında olmalı.
Jelibon.
bence distrubition var .. %5-10 düşeriz tahmnim bugün . üvvv
Elin Yunanı koptu gidiyo....
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/k67054j16d.png[/IMG]
Ayılar sağlam gelmeye başladı...
günün düşüğüne sabah açılışı ardından bi kez daha indik..
73050 altında hareket sertleşebilir..
abavv bu apsd ile çöker burası :D yada aga saglam fırlatır yukarı neyı var enyı yoksa alır yamultur ortalıgı..
asteton patron sat gelmiştir sanırım rahtalayayımmı patron . .üvvv
bana göre aşağı hareket devam edecek....nisan ayı boyunca aşağı olabilir...
ordan döner..burdan döner derken...sabah olacak erken.....
satış mevsimi açılmıştır...74.325..tepeyse ki..bana göre tepe olma ihtimali çok
yüksek....buralardan satışlar devam edecektir......
mevcut şortlara para vermemek...ve yeni şort açtırmamak için...düşüş kontrollü
olacaktır....ve beklenenden daha uzun sürecektir........
bugün önemli euro bölgesi dataları var.....
euro bölgesi için fikirlerimi biliyorsunuz.......hergün daha kötü olacaklar...
ihtiyar triket konuşacak..........
17.30..da ABD..mağaza satışları önemli.....iyi gelirse faiz baskısı artacak.....
izliyoruz...........
[QUOTE=EMEKDAR;225882]Ne tenezzül ediyorsun dyysslara....:cool:[/QUOTE]
gaz veriyom deyyuslara....
72900 de dinlensin acık dimi. Ula dinlen hele. Bokunun seyrek düşmesi şart deel.
[quote=boz ayı;225904]bugün önemli euro bölgesi dataları var.....
euro bölgesi için fikirlerimi biliyorsunuz.......hergün daha kötü olacaklar...
[B]ihtiyar triket konuşacak..........[/B]
17.30..da ABD..mağaza satışları önemli.....iyi gelirse faiz baskısı artacak.....
izliyoruz...........[/quote]
80 yıllık tricheyi trişkaya çevirdiler...:::
72900 veya altında 3 saat kapat hadi be...
bugün 72.450...denenebilir.......denenirse....
bana göre karar yeri orası olur....
yukarda 73.675.....aşağıda 72.450.......haydi yiğitler buyrun....
yahu amma sündürdün be. 73 bin tiki var adamların...