Vay **... Pala toplantıdayken hakettiğim cezayı kesmiş bana... Ama cücük miktarda da olsa yine short.. Akıllı adam olsam VOB'da işim ne... :..: :::
Printable View
Vay **... Pala toplantıdayken hakettiğim cezayı kesmiş bana... Ama cücük miktarda da olsa yine short.. Akıllı adam olsam VOB'da işim ne... :..: :::
stro patron son pozda aynı kaderi paylaştık abi ... canımız sağolsun .. ben istop oldum rahatladım . şahsen ..hafifledm vayyyyyy **..:o:o:o
Günün mana ve ehemmiyetine uygun havatar seçimi yapalım... :..:
[quote=selçuklu;293192]stro patron son pozda aynı kaderi paylaştık abi ... canımız sağolsun .. ben istop oldum rahatladım . şahsen ..hafifledm vayyyyyy **..:o:o:o[/quote]
Ben de hafifledim patron... Günlerdir yeni poz açmamıştım... Sahalara geri döndüm şimdi... Bu süre içinde baya enerji topladım öpecem Pala'yı... :..:
[quote=Kennym;293166]bunun yanı sıra eger dönüş olacaksa , dönüş öncesi +1000 makas yapacagına adım gibi eminim.. yok oyle başabaştan piyasa dönmesi , yanı bızım bıldıgımız pala bıldıgın cakal lıderi bu kozunu illaki kullanır....[/quote]
+1000 makasla stoplatcak diyosan zaten hergün take profitler, stoplosslar havada uçuşuyo(kendi adıma) pala hiç sevinmesin. trend yukarıyken ne yapıyosak, düşerkende onu yapcaz pek bi değişiklik olmayacak. Yani hep dönüş konuşuluyoda dönünce bişey değişmeyecek. kaybeden ayılıktan kaybetmiyo tersolar hep tersodur.:D
83500 de sağlam direnç var 82875 altına sarkarsa flatlarım
Vay canına grafiğe baktıkça gülesim geliyo... Toplantıdayken büyük eğlence kaçırmışım... Bu grafiği short'lamayacam da neyi short'layacam şuna bak... :..: :::
65 555 hayırLı oLsun mu ?
[QUOTE=cırcır;293197]+1000 makasla stoplatcak diyosan zaten hergün take profitler, stoplosslar havada uçuşuyo(kendi adıma) pala hiç sevinmesin. trend yukarıyken ne yapıyosak, düşerkende onu yapcaz pek bi değişiklik olmayacak. Yani hep dönüş konuşuluyoda dönünce bişey değişmeyecek. [B][COLOR="Red"]kaybeden ayılıktan kaybetmiyo tersolar hep tersodur[/COLOR][/B].:D[/QUOTE]
benı tanıdı siz kaçın :::::::::
2008 dede 20 bine düşeceğini kimse tahmin edemiyiidii 20 binlerdeyken 65555 olacağınıda tahmin eden olmamıştır kanımca.. şimdi 10 bine düşeceğinide belki tahmin eden yoktur.. :)
way**..şş 10 kaplan daha mesai bitmedi beaa..bi el at şuna..ühühühü
[quote=seagate;293205]2008 dede 20 bine düşeceğini kimse tahmin edemiyiidii 20 binlerdeyken 65555 olacağınıda tahmin eden olmamıştır kanımca.. şimdi 10 bine düşeceğinide belki tahmin eden yoktur.. :)[/quote]
Yok, sürekli sallayanlar var ya, 80.000 olur, 90.000 olur, 100.000 olur, 40.000 olur falan... Eninde sonunda bir gün tutuyor... Salla tahmini bir kenarda dursun, tutarsa hatırlatırsın, tutmazsa kimse hatırlamaz zaten... :..: