[quote=Strategist;352884]Tüh ülem GBP/USD'de AOP... Trend yapar zihniyetiyle oturduk pozda yine karın tamamını geri verdik... Yemişim trendini... :)))[/quote]
şşşş Analist...
1-49 arası bir sayı de
Printable View
[quote=Strategist;352884]Tüh ülem GBP/USD'de AOP... Trend yapar zihniyetiyle oturduk pozda yine karın tamamını geri verdik... Yemişim trendini... :)))[/quote]
şşşş Analist...
1-49 arası bir sayı de
5 dk larda çamaşır ipi formasyonu oluştu :)
5 dk larda çamaşır ipi formasyonu oluştu :)
[quote=Astatin;352885]şşşş Analist...
1-49 arası bir sayı de[/quote]
1
(bu notu da yazmasam foruma bugüne kadar attığım en kısa mesaj olacaktı ama dayanamadım bunu belirtme ihtiyacı duydum, sonra da uzadı mesaj görüldüğü gibi... :p)
[quote=Strategist;352888]1
(bu notu da yazmasam foruma bugüne kadar attığım en kısa mesaj olacaktı ama dayanamadım bunu belirtme ihtiyacı duydum, sonra da uzadı mesaj görüldüğü gibi... :p)[/quote]
yalnız sınırlar dahil demedim...1-49 arası dedim::::::
[quote=Astatin;352889]yalnız sınırlar dahil demedim...1-49 arası dedim::::::[/quote]
noolllttiiiii diyesim geldi...:D
[quote=Astatin;352889]yalnız sınırlar dahil demedim...1-49 arası dedim::::::[/quote]
Aklından bir sayı tut, 4 ile çarp, 2'ye böl, 8 ekle, 5 çıkar, 4 ekle, 7 çıkar, 3 ile çarp, 6'ya böl, işte o sayı benimki.. :)))
[quote=Strategist;352893]Aklından bir sayı tut, 4 ile çarp, 2'ye böl, 8 ekle, 5 çıkar, 4 ekle, 7 çıkar, 3 ile çarp, 6'ya böl, işte o sayı benimki.. :)))[/quote]
lem ama o benim tuttuğum sayı oluyor senşn deeeell...stroconfusingplat:D
neyseki bugün cuma..neşe doluyor insan...NUNİ nerde galdı acep
[quote=Astatin;352895]neyseki bugün cuma..neşe doluyor insan...NUNİ nerde galdı acep[/quote]
Altın dı kolt, "end[B][SIZE=4]me[/SIZE][/B]yen diyagonal" mı yapıyo, Aste??:::
Strovardiousbullyusconditionalbearyüsconfisusloremipsumuspatusflatyus
[quote=excali;352896]Altın dı kolt, "end[B][SIZE=4]me[/SIZE][/B]yen diyagonal" mı yapıyo, Aste??:::[/quote]
le varya dilimizde tüy bitti annat annat:D bak strobaba nın da çok sık isabetle ekşidiği gibi; "eğer düşerse ED yapmış olacah", yok düşmezse "ED yapmamış olacak"..bu kadar basit..eüzü:D
[quote=Astatin;352894]lem ama o benim tuttuğum sayı oluyor senşn deeeell...stroconfusingplat:D[/quote]
Oğ zaman 1,001.. Tam sayı olacak da dememişsin.. Zaten Analist diyerek duygularımla da oynamışsın.. Al sağa... :p
Bu arada böyle vade kapanışı mı olur lem... Son dakka golü takacak galiba Pala...
84700 ü son güne bırakmış olamaz diye tahmin ediyorum :)
[quote=Strategist;352899]Oğ zaman 1,001.. Tam sayı olacak da dememişsin.. Zaten Analist diyerek duygularımla da oynamışsın.. Al sağa... :p
Bu arada böyle vade kapanışı mı olur lem... Son dakka golü takacak galiba Pala...[/quote]
ağa o değil de..Haftalık grafa bakıyorum... 6 digit endeks görüyorum ne iş...
[quote=Astatin;352902]ağa o değil de..Haftalık grafa bakıyorum... 6 digit endeks görüyorum ne iş...[/quote]
yani..son kararım..long live rallieynseync..PUPU var...yarıyol fornmasyonu falan diyebileceğimiz zirvede bir tobo felan ..hehehehee...105000 on the way..Pajero on the way...
[IMG]http://i54.tinypic.com/120rmn9.png[/IMG]
yine ters iş yaptılar.sabah fdow yukarıdayken buraya satış geldi 1.000 puan sebepsiz millet hülülülü SHORT yapınca bu sonuç kaçınılmaz oldu yine.
[quote=TÜRKOĞLU;352904]yine ters iş yaptılar.sabah fdow yukarıdayken buraya satış geldi 1.000 puan sebepsiz millet hülülülü SHORT yapınca bu sonuç kaçınılmaz oldu yine.[/quote]
Six digit index
ENT ler sanırım uzunca bir süre için İngilizlerin safına geçti..heheheh..pardon mordor un
youz bean :D:D:D
[quote=Astatin;352905]Six digit index[/quote]
85500 kapatalım diyorum pambık..ne diyosuun
[quote=TÜRKOĞLU;352907]youz bean :D:D:D[/quote]
Aneey,
Şifre sıkandalı::::::
I can get no satisfaction...get no.... 6digit den aşşası kesmesin pambuh
bana uyar :p
[quote=Astatin;352908]85500 kapatalım diyorum pambık..ne diyosuun[/quote]
Tüp almadık tehlikeli diye..... üüüüüüüüü.dng
bol ekşınlı bir sezon finali geliyor..
84700 ya geçilecek ya graşılacak :)
[quote=The Tatar;352915]bol ekşınlı bir sezon finali geliyor..
84700 ya geçilecek ya graşılacak :)[/quote]
Aklından 84000 ile 87000 arasında 25'şer aralıklarla seçebileceğin bir sayı tut patron. Belki o da seni tutar.brv
öölen zar zor aldıım uzunlara veda..:))yahu alış bayaa zor oluyor da..satarken direk kapıolar mallarımı saolsunlar..:))
beni sadece dışarısı ile olan kopukluk korkutuyor.aşağı yukarı 700 puanlık fdow yükselişi buhar edilmiş durumda.orası bir dönerse biz ne yapacağız?bu kısım meçhul.
[quote=TÜRKOĞLU;352918]beni sadece dışarısı ile olan kopukluk korkutuyor.aşağı yukarı 700 puanlık fdow yükselişi buhar edilmiş durumda.orası bir dönerse biz ne yapacağız?bu kısım meçhul.[/quote]
Yalnız NUNU lar war pambıh..üühühühühü:D
[quote=Astatin;352919]Yalnız NUNU lar war pambıh..üühühühühü:D[/quote]
Bizim sevimli ayu değil mi, o?
[quote=Astatin;352908]85500 kapatalım diyorum pambık..ne diyosuun[/quote]
önce ben dedim bak ha..haziran vade debiki:D
5 kez deneyip geçemediği 84700 ü vadenin son gününe bırakan palayı harbiden tebrik ediyorum..psikopatça bir hareket..
sistemde bu hafta durum bu..bu hafta epey carpılmış..şimdilik ptesi-cuma karı 1.100 puan olmuş..
amma manyak hareketler vardı..
[IMG]http://i55.tinypic.com/9qaeyc.jpg[/IMG]
şş PMABIH gapanışa doğru bir şort skuzilerse 85500 e doğru gapasak mı lem..hhehe..üww
artık neden kimse sistem grafiği yayınlamıyor.
yakın vadeyide 84700 ün üstüne atar bunlar..
[QUOTE=abka;352927]artık neden kimse sistem grafiği yayınlamıyor.[/QUOTE]
Ara ara sistemin ay içi ozet durumu yaziyoruz ayrica aylik sistem performans anket topiğinede ay sonu durumu paylasiyoruz.
gelecek hafta çok esaslı ve trentli hareket bekliyom..
ptesi haziran vade ,yakın vade olacak..oda zaten yakın vade grafiğindeki direnci (84700)çoktan aştı
85000 den vade değişimi yapar..ve geceye uzun devam..