jani baba işc 5,70 de 3 milyon lot alıcı buraya verirse çarşı pazar karışır bence............
Printable View
jani baba işc 5,70 de 3 milyon lot alıcı buraya verirse çarşı pazar karışır bence............
sabırlı olmak icabediyor...o zamanı zorluyor...zaman beynimizdeki referansları degiştiriyor....ve hata yapıyoruz....
şöyle düşünelim...62 400 den short oldum...
ilk gün 500 puan kar önerdi...sonra hepsini geri aldı....
ikinci gün...800 puan kar önerdi...sonra hepsini geri aldı...
bugün...1400 puan kar önerdi...BEKLİYORUM....
ZAMANI ZORLUYOR EMME...önerdigi kar hergün artıyor....oynasaydım ayvayı yerdim...
gel yawrum gel...mama verecek guzu emmin saaa....
[QUOTE=jani;165781]gel yawrum gel...mama verecek guzu emmin saaa....[/QUOTE]
guzum dur fazla kızdırma eyi yakaladık namıssızı 60500 yeresini çıtırdatırsa ozaman 58xxx kaçınılmaz olucak hadi bakem pelam ..canım sıkkın zaten fazla hareket etmıyorum
karım 1700 puan oldu...
kuzum ne zaman öpüceğiz..söyleyiver..yarısıyla öpsekmi....
guzu hocam sayende ilk sortumu yaptım geçenlerde.. ve kardayım ALLAH razı olsun lo:)
fxci...
kısa vade grafı koy ve görüşünü yaz...hedefime gedik gibi....
burası kısa vadeli ilk hedef usaglar...gücünüze göre karar verin....
benim ana hedefim çok asagıda...
biliyorsunuz stratejımı...
65 500 lerden shortladık...dedimki 1 koyup 2 alacagım...indi 58 600 e...
1 kodum 2.15 aldım....
dedimki...buradan fibo 50 ye tepki kor 62 000 lere...orada yeddi ceddimle yeniden shortlarım...VE SHORTLADIM...
KAPAMA YERİM...1 KODUM 2 ALDIM YERİ...
yani...62 400-6000=56 400....hedefim bu....
öptüm...
vob 15 dakkalık graf
kuzum senin ilk küçük hedef tamda zamanlama olarak kanal desteğine denk geldi...
60600 yeresi altında kalırsa aşağı potansı devam edecek..... 60600 altı olmazsa yukarı dovru (612xx yeresine kadar olabilir) ataklar gorebiliriz...
[IMG]http://i37.tinypic.com/255qhxe.png[/IMG]
60 500 de kapayıp...tepki tepesinden yeniden shortlanabilir....ben yapmam emme...
longcu slow traderi kıstıracagı yer....62 500-3000=59 500....
yani....oraya varıp sonra hokkalı tepki kor....kısacıları hergün dogruyor zaten...önemli olan benim gibiler....mala yatanlar...esas oglanlar yani....
[quote=jani;165813]longcu slow traderi kıstıracagı yer....62 500-3000=59 500....
yani....oraya varıp sonra hokkalı tepki kor....kısacıları hergün dogruyor zaten...önemli olan benim gibiler....mala yatanlar...esas oglanlar yani....[/quote]
longcu...esas oglanlar...59 500 de margin kıskacına düşüp yerleri ıslatır usaglar....oraya çaktırmadan inecektir....
[quote=jani;165816]longcu...esas oglanlar...59 500 de margin kıskacına düşüp yerleri ıslatır usaglar....oraya çaktırmadan inecektir....[/quote]
bunu nereden biliyorsun guzu derseniz...
yasadım gördüm....coookkkk pantolunumu islattım....
bu margin yüzünden...paramın iki katı nakitte bekler...margini...margininde marginini ödeyebileyim diye....
usaglar ben bununla yaglı güreşteyim hep...bunu soyuyorum...buna zırnık vermiyorum...zarardaysam bekliyorum...
çünki...yüzde 150 çıkmış şeyi shortluyorum ben.....ben makroyum...ben guzuyum....ha ha ha
usaglar karım 1800 puan oldu...yani yuzde 30 kardayım...dalagı elimde....
guzum cennet kapısı önümuzde
ha ha ha....fxci...dünya güzelim benim....
usaglar karım...2000 puan oldu....
benim kar 1,800 oldu hocam ayrıca şimdi sordumda aracı kuruma benim kaldıraçlar 1/10 muş yav acemilikmi diyelim ne diyelim:) adama kızamadımda niye uyarmadın diye iyimi:) neyse guzu hocam süpersin sayende ilk işlemde iyi kazandık ben pes ediyom burda karı cebimize koyalım hele:)
ALLAH razı olsun hocam.. yav denizbankla çalışıyom ordaki adama sordum kaldıraç ne diye 1/10 diyor bizde.. heryerde aynı diyor nasıl anlatacam ben bu adama normalde alırken ne demek lazım bu adama vallaha hocam bu konuda yardımcı olursan sevinirim...saygılar..
[quote=jani;165694]bize paraları...akkız getirecek....[/quote]
bunu yazdıgımda akkız...8.75 di...
şimdi 8.55...saolsun eyi kızdır....
basitce söyleyeyim....
vob da...
100 000 ytl ile oynuyorsan...100 000 ytl lik mal almışsan kaldıracın 10....
100 000 ytl ile oynuyorsan....50 000 ytl lik mal almışsan kaldıracın 5....
[quote=kafayı_yemis_dusler;165872]ALLAH razı olsun hocam.. yav denizbankla çalışıyom ordaki adama sordum kaldıraç ne diye 1/10 diyor bizde.. heryerde aynı diyor nasıl anlatacam ben bu adama normalde alırken ne demek lazım bu adama vallaha hocam bu konuda yardımcı olursan sevinirim...saygılar..[/quote]
hesabında 10 kontrat alacak paran varken, gidip tamamıyla 10 kontrat alırsan 10 kaldıraç olur. Paranın tamamyıla 10 kontrat degılde 1 kontrat alırsan 1 kaldırac olur
[quote=jani;165875]basitce söyleyeyim....
vob da...
100 000 ytl ile oynuyorsan...100 000 ytl lik mal almışsan kaldıracın 10....
100 000 ytl ile oynuyorsan....50 000 ytl lik mal almışsan kaldıracın 5....[/quote]
hocam ahanda copi edip çıktı alıyom götürüp adamın wsuratına fırlatacam al diyecem lo guzu emmimin selamı var öpmeye gelecek seni diyecem::)
2000 puvan karın üzerinde oturmakkkk.......büyüksün üstad....
bayağa bi süredir takip ediyordum jani üstadı, öngörüsü bir kez daha gerçekleşmiş gözükür tebrikler üstad ayrıca 2000 puan üstüne oturmayada helal diyim..
usaglar...
hedefim var...59 600 lerde ilk öpüşümü yaparım bu sefer....
hadi be...yürüyün ayıcıklarım.vade sonuna kadar mı desem,50000 e kadr mı desem.boks.
öbüründede oturmuştum...
furgun kırk yılda bi yapılır...ELİMDE YÜZDE 150 ÇIKMIŞ DOLAR BAZLIDA Bİ MAL VAR...
Ben bundan...bu bilgiyle para kazanamazsam öleyim daha iyi...bu bilgiyi niye edindim o zaman....kütüphanemiyim ben...hayır degilim...EYLEMCİYİM BEN...
bizim erzurumda bi laf vardır...dadas dashakların kaç kilo diye...benimki iki kilo....
60 700 den öptüm şimdide yerine koydurmuyor namıssız kefere oyun dışı kaldım.....
[quote=eksper;165901]60 700 den öptüm şimdide yerine koydurmuyor namıssız kefere oyun dışı kaldım.....[/quote]
disipline et kendini...bi karar verdin..karı cebine kodun...
usaglar karım 2200 puan oldu....
guzum 59500-600 yeresinden tepki gelcekmi sence.... 300 pıvan mınımum gelcek orası kesin emme .... devamı gelirmi acep kısaları 59500 yeresinden flatleyıp yukardan shortlama konusunda accuk dusuncelıyım gayri...emme enerjım yok cumadan bevrı kısada oturuyom bende neşem olsa 300-200-300-200 tırtıklardım emme cok oturasım var
kuzumun 59500-600 yeresi grafta neresi ?
işte graftaki yeresi..mavi çızgı
[IMG]http://i38.tinypic.com/wko9cn.png[/IMG]
2300 puanı aldım....şimdi bi dinlenecegim...bugün talan günüydü....
47 000 i savunur bu....