-
[QUOTE=Se_M;425418]bu kadar iyi niyetli ve karşılıksız yorum grafik rakam ve diğer öngörülerinizi ortaya koymanıza rağmen her ne sebeple hakaret edilir ki... bunu bir aklın almasına imkan yok.
Sn gnome. biz çok istifade ediyorduk.. yine de takdir sizindiir tabii.
Birileri hakaret ettiyse bizde üzerimize düşeni yapalım. size tşşk borçluyuz.
Ben kendi adıma tşk ederim.. Allah gönlünüze göre versin inşallah.[/QUOTE]
gnome ye yapılan haksızlık:vakti zamanın da o kadar uyardık Müritler takmasıyla hazırlanan plan işliyor. Birşeyler paylaşıyoruz başta gnome den Allah razı olsun . Bazı gruplar insanların şevkini kırmak için ellerinden geleni yapıyorlar Allah onların belasını verir
biz elimizden gelen özeni gösterelim lütfen
-
Aleykümselam, hayırlı cumalar cümleten
-
gnome patroms nereye yahu..daha yeni ısınıyoruz topiğe...yapacak çok iş var...soyguna devam..bırak onlar baarsın..onlar hep bağarır takma sen:)
-
[quote=Se_M;425418]bu kadar iyi niyetli ve karşılıksız yorum grafik rakam ve diğer öngörülerinizi ortaya koymanıza rağmen her ne sebeple hakaret edilir ki... bunu bir aklın almasına imkan yok.
Ama insanoğlu çiğ süt emmiş denir yaa. gerçekten doğru.
Sn gnome. biz çok istifade ediyorduk.. yine de takdir sizindiir tabii.
Birileri hakaret ettiyse bizde üzerimize düşeni yapalım. size tşşk borçluyuz.
Ben kendi adıma tşk ederim.. Allah gönlünüze göre versin inşallah.[/quote]
Sebep çok basit aslında. Başarılı yorumlar yaparak ky yı yem etmeyenleri bir şekilde küstürüp uzaklaştırmak. Kimin adamı oldukları kimlere hizmet ettikleri çok belli satılmışların.
-
sn gnome bu tür hareketler maalesef her forumda yararlı bişey yazanların başına daha önceleri de defalarca gelmiştir..bu yüzden topic açıp devam ettirmek gerçekten zor bir iş. ama yazmayı bırakmak ise yazmamanızı isteyen kişilerin ekmeğine yağ sürecek bir karar sadece.. bu nedenle çözüm olarak o tür kişilerin eleştiri, hakeret vs. yazılarına aldırmayıp yazmaya devam etmek en doğrusu gibi gözüküyor..çünkü cevap verdikçe topik zaten trade topiği olmaktan çıkıp polemik yerine dönüyor.. o nedenle sadece analizleri yazıp hiç bir olumsuz yazıya karşılık vermemek gerekir diye düşünüyorum..
ama en doğru karar yine de sizindir..
-
[QUOTE=gnome;425414]FİAT KIRMIZI ÇİZGİNİN ÜSTÜNDEYKEN ÇİZGİ HIZLA DÜŞMEYE BAŞLIYOR .
......
BANA MAIL ATIP HAKARET EDEN BİRKAÇ SEVGİLİ ARKADAŞA
.....
HERKESE BAŞARILAR . BİR SÜRE YAZMAMAK DAHA İYİ OLACAK . BİRAZ KAFA DİNLEYELİM .
SON ZAMANLARDA FAZLA KONUŞTUK .
...
[/QUOTE]
Kim bu mail atan çok akıllılar?
Üstad devam etmenizi istiyoruz.
Sizin bu tesbitlerinize ihtiyacımız var.
Size duacıyız.
Allah razı olsun sizden.
Hiç bir VOB topiğinde bu kadar takip oranı yok.
Demekki ortada birşey var.
Sağolun, varolun.
Dinlenmek istiyorsanız, bu hakkınız;
Fakat arayı açmanız birkaç günü geçmemesini rica ederim.
-
[QUOTE=gnome;425414]
[COLOR="Blue"] BANA MAIL ATIP HAKARET EDEN BİRKAÇ SEVGİLİ ARKADAŞA [/COLOR]
UMARIM ONLAR DAHA ÇOK KAZANMIŞLARDIR .
[COLOR="Red"] HERKESE BAŞARILAR . BİR SÜRE YAZMAMAK DAHA İYİ OLACAK . BİRAZ KAFA DİNLEYELİM . [/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]SON ZAMANLARDA FAZLA KONUŞTUK[/COLOR] . ŞU ANDA GECE SAAT : 03.58
HERKESE TATLI RÜYALAR .uyk.uyk.uyk.uyk[/QUOTE]
kardeş ne kadar iyi niye o kadar suistimal .
bir gün forum arıza yapmış siz dediniz ki böyle durumlarda mail adreslerimizi alalım bir birimizi siz insanlara yardımlaşma amacı olmasa böyle bişi yi gündeme daha getirmezdiniz . ama malesef her zaman ki gibi kötü niyetliler iş başın da meydanı sen onlara bırakmaz sın inşaallah
-
100 ü aşağı kırmalı ki palanın 100 inadından vazgeçtiğini anlayalım. israrla 100 ü savunuyor. ki psikolojik üstünlüğü sağlasın. derler ya bu tür rakamlar psikolojik direnç diye.
pala da kale yi zaptettim demeye getiriyor.
spot u da 100 üstünde kapattılar dün. derlerki siz uzun a dönmedikçe biz de aşağı gitmeyeceğiz.:mad:
-
100425 pivot altı -üstü işlemler
-
Günaydın . Uyuyordum . Bilgisayarın bağırtısına uyandım .
Pazartesi beklediğim sinyal bu sabah geldi . Pala rahat vermedi .
Düşüş olmuş ama tuzak bir düşüş olabilir .
Kırmızı çizgi 99.800 de
yeşil çizgi 99.000 - 99.250 de [u]bunların altına gitmeden short kesinlikle yok .[/u]
-
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim .
" ALLAH " sizden de razı olsun .
-
SN.Gnome inanın uzun zamandır forum boştu ve ben yine de belki sn indi üstad gelir diye her gün takip ediyordum, bir baktım onun yerini siz almışınız ve böylece forumun keyfi yerine geldi.(bir kişi bile olmuyor,günlerce tek kelime yazılmadığı oluyordu.)Şimdi indi üstad da geldi inanın biz acemiler az da olsun bilinçli hareket eder olduk.Gitmeniz için çok çalışacak güçler olacaktır ama inanın burada size ihtiyacı olan birçok insan var.Bizlere yapmış ve yapacağınız yardımlar için şükranlarımı sunuyor, buralarda bizlere daha verecek çok şeyiniz vardır diyerek saygılar sunuyorum