-
dogrudur. ben bunu takip ediyorum. eline emegine saglık trader..
[quote=boz ayı;310181][I]81.650 den az miktar tepkiye long aldım...tabiki stop var..longg bu..[/I]
[I]81.475........[/I][/quote]
[quote=trader38;310190]bunumu diyosun abi?
[IMG]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201008/5dklog.png[/IMG][/quote]
-
xxx bankasından yat.uzmanı bayan danışmanlarım geldi...kahve içtik...daha doğrusu
onlar kahve içti...ben ne içtiğimi bilmiyorum...müşteri ziyaretine böyle mini mini
eteklerle gidiliyor artık..zaman değişti......
bozz amca sen nasıl yapıyorsun?? dedi bir tanesi.esmer siyah saçlı olan.....işte o anda bozz amcanız gitti geldi.bismillah.......
-
[quote=boz ayı;310194]xxx bankasından yat.uzmanı bayan danışmanlarım geldi...kahve içtik...daha doğrusu
onlar kahve içti...ben ne içtiğimi bilmiyorum...müşteri ziyaretine böyle mini mini
eteklerle gidiliyor artık..zaman değişti......
bozz amca sen nasıl yapıyorsun?? dedi bir tanesi.esmer siyah saçlı olan.....işte o anda bozz amcanız gitti geldi.bismillah.......[/quote]
[I]bu kahve saatinden sonra kendime gelmem uzun sürebilir...[/I]
[I]beni fazla ciddiye almayın artık.....:..:[/I]
-
Boz abi cok ilginc hale geldik.. pazarlamacılarin işi zor neyi pazarlıyorlar bilnmez.
buyuk abiler bastırıyor daha cok musteri daha cok kek(yemek olarak).
bu durumda bir konu daha var. 2000 yılları basında baslayan ozel guvenlik modası
her yerde guvenlik elemanları dolu.... dusunuyorum da neyi kimden koruyorlar.
bu konuda da fikrini merak etmekteyim...
-
GENÇLİK...AHHH GENÇLİK AHHH...
gençler...gençliğinizin kıymetini bilin....parayla ölçülmez..hiç bir şeyle ölçülmez...
veee..AŞK .....var mı daha BÜYÜĞÜ...........YOK..
-
[quote=boz ayı;310181][I]81.650 den az miktar tepkiye long aldım...tabiki stop var..longg bu..[/I]
[I]81.475........[/I][/quote]
[I]82.050... LONGG.COVER...flattt...long.dan 400 puan...pehhh...[/I]
[I]benim gibi ayuya hemde........[/I]
-
Boz abi 81,800 pivot bence. bugune
-
[quote=caylakboga;310214]Boz abi 81,800 pivot bence. bugune[/quote]
[I]81.800 şu anda pivot..ama değişiyor...ben hareketli pivot kullanıyorum...[/I]
-
81.800 üstünde 82.200...82.900 hedef haline gelir....az önce 81.750 idi..
-
Boz abi zamanın oldugunda birde dolar tl ile ilgili icerdeki durumu ozetleyebilirmisin.
durumumuz ne yone gider dururruz.
ben sunu gozlemliyorum parite savasları basladı ve ulkelerdeki paralar , servetler onların aracılıgı ile el degiştiriyor.
bir gozlemim de budur.
parasal genişleme likidite bollasması ile dunyadaki değerler (fabrika maden, şirket telekom.....) el degiştrilerek sahip degiştiriyor. ardından gelecek para kısıtlamaları ile
cılgınca dolara talep ve giden degerlerin takibi olacagını dusunurum.
bu konuda fikrini acabilirmisin.
tesekkurler
-
[quote=caylakboga;310200]Boz abi cok ilginc hale geldik.. pazarlamacılarin işi zor neyi pazarlıyorlar bilnmez.
buyuk abiler bastırıyor daha cok musteri daha cok kek(yemek olarak).
bu durumda bir konu daha var. 2000 yılları basında baslayan ozel guvenlik modası
her yerde guvenlik elemanları dolu.... dusunuyorum da neyi kimden koruyorlar.
bu konuda da fikrini merak etmekteyim...[/quote]
[I]bildiklerimi yazamam...büyük olay olur..sitemize saygımız var..yakışmaz bize..[/I]
[I]ama soygun çook büyük......ve ahlaki çöküntü yaratıyor....[/I]
[I][B]yaşamak için her şey yapılıyor...aşkta ve savaşta olan şimdi normal[/B][/I]
[I][B]hayatta geçerli........[/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]
[I]ancak bu durum sürdürülemez....tüm dünyada iktidarlar hesap verecek.[/I]
-
81.600 longgg....
stop.loss 81.450..........