flat girdim ... peladam alsıklarımın hepsi ko misyona gitti ...iyi geçmedi bugün ... üvvv ..
vcümleten iyi hatasonları ..
Printable View
flat girdim ... peladam alsıklarımın hepsi ko misyona gitti ...iyi geçmedi bugün ... üvvv ..
vcümleten iyi hatasonları ..
oy memişler..yatayda 125 puan daha tırtıkladım..ve fekat fahtasonuna da 1/3 şort girdim..hiç müsterih değilim..bi bakayım ankette şort ekibi güçlü mü..işşaallah zayıftır..ehü
OBAMA:ABD EKONOMISINI HIZLA ONARMANIN BIR YOLU YOK
OBAMA:ABD EKONOMISINI HIZLA ONARMANIN BIR YOLU YOK
-MATRIKS-
aboma bunu 17:20 de demiş..dow bunun için az geriledi herhalde..sanırım ptesi şortlar badem...üühühhü
bugün sert hareket yüzünden kötü geçti 675 de sistem al vermişken deli gibi alınca bar kapanışı 975 oldu..offff
ms de 15 daklık sistem de barlar 09;20 09;35 gibi oluşuyor..
barların , 09;15 ,09;30 olması için ne yapmalıyım...
test önemli değil..
[B]önemli olan yapılacak ayarlamalrla bar oluşumunun 15 in katında oluşmasıdır..[/B]
önemli veriler 15,30 gibi tam 15 in katında açıklandığından ,bar kapanışının normal olması önemli..
insan bir haber verir yaf, kanalizasyoncu olduk artik diye. beni sevmiyosunuz siz.üüü.
[quote=Astatin;286559]oy memişler..yatayda 125 puan daha tırtıkladım..ve fekat fahtasonuna da 1/3 şort girdim..hiç müsterih değilim..bi bakayım ankette şort ekibi güçlü mü..işşaallah zayıftır..ehü[/quote]
slm patron
bu trend ne zaman bitecek :D psikolojim bozuldu sürekli yükseliyor nerden alırsan kazanç pehhhh... reelde işler eyi gitmemeye başladı 10 gündür pehhhh :D
[quote=nunu;286567]insan bir haber verir yaf, kanalizasyoncu olduk artik diye. beni sevmiyosunuz siz.üüü.[/quote]
Bağırdıydım, duymadın mı? Abaaaaaaav..
Teknik olarak 20mt'den öteye sesimi duyuramıyorum henüz..:::
Kanaldan zor çıkıyor sesim biraz..:D Selçuklu kanalları çok virajlı döşemişde..
[QUOTE=abka;286562]bugün sert hareket yüzünden kötü geçti 675 de sistem al vermişken deli gibi alınca bar kapanışı 975 oldu..offff..[/QUOTE]
bugün veriden sonra benimde kötü geçti apka patra ... .. sağlık olsun .... haftaya acısını çıkarırız inşallah .... :o:o
[QUOTE=nunu;286567]insan bir haber verir yaf, kanalizasyoncu olduk artik diye. beni sevmiyosunuz siz.üüü.[/QUOTE]
nuni apla çekindik valla..... kanalizasyondayız biz sende gel denirmi hiç .::::::. ühüühü
[quote=selçuklu;286583]nuni apla çekindik valla..... kanalizasyondayız biz sende gel denirmi hiç .::::::. ühüühü[/quote]
büyüksün patronaj,....:..:
baklava ne durumda patronaj, iftara daha çok varmı, yiyemedik şu baklavayı, şöbiyet olduk, üvvvvüüüvvv, bakın nuni bacimi unumayın bi dahakine, bende darılırım valla,....
şortçular hiç merak etmeyin ben şortum içiniz rahat olsun amerika ikili tepesini yaptı