-
yarın 89.600...e geleceksin unutma.....bugünden graf..ayarını yap....
sen bilirsin işini......ama arada yerel taktik gerekiyor sana....
hadi gel bakalım bozz amcana.....açlıktan öldük ya....paramızı aldın...azıcık süt parası ver yavru ayular ölecek...
-
boz abi dax gün içi yeni tepesine gitmesine karşın garan da hacimsiz kademlerle aldatmaca yaptılar ve sonra gerçek niyeti gösterdiler. yarın -1000 açarsa elinde mal kalan ha döndü ha dönecek diye sürünebilir.
-
iyi akşamlar...ve kucak dolusu sevgiler hepinize..........
-
[quote=trader38;302480]boz abi dax gün içi yeni tepesine gitmesine karşın garan da hacimsiz kademlerle aldatmaca yaptılar ve sonra gerçek niyeti gösterdiler. yarın -1000 açarsa elinde mal kalan ha döndü ha dönecek diye sürünebilir.[/quote]
[I]her durumda kasa ( pala ) kazanır...[/I]
[I]vade başı 76.000...vade sonu 90.xxx.....[/I]
[I]pala uzun.........terside olsa farketmez.....neden...dayanak varlık onda...[/I]
[I]tespitlerine katılıyorum....[/I]
-
yarın zor bir gün....psikolojik gün.....kısa devam...
hoşçakalın......sevgiler....
-
aferin.....bravoo.....
pala ne dediysek yaptı.....aslında aynı şeyleri gördük..menfaat ortağklığı bir anlamda bizimkisi..
yarın daha zor bir gün....bugünden hazırlık gerekliydi....aralık vadede var..unutmayalım..
şortçular çok bunalırsanız beni çağırın.....palayı ikna ederim.....
[B]herşey gönlünüzce olsun....sevgi yüreğinizden eksik olmasın.......[/B]
[B]iyi akşamlar....[/B]
-
[quote=trader38;302480]boz abi dax gün içi yeni tepesine gitmesine karşın garan da hacimsiz kademlerle aldatmaca yaptılar ve sonra gerçek niyeti gösterdiler. yarın -1000 açarsa elinde mal kalan ha döndü ha dönecek diye sürünebilir.[/quote]
Daha düşme için bir neden yok vade sonu normal hareket.
-
-
89.600...pala ...unutma...
öncelikle 89.600....sonrasını geldiğinde göreceksin...
-
dünya piyasaları biz tatildeyken düşecek bence.....
pala aralık vadede makası azalttı.....300 puan iskontoladı..haberiniz olsun...
bunun anlamı vardır..
-
89.600..ve altında görüşürüz....PALA evladım akıllı ol...
-
[QUOTE=boz ayı;302478]yarın 89.600...e geleceksin unutma.....bugünden graf..ayarını yap....
sen bilirsin işini......ama arada yerel taktik gerekiyor sana....
hadi gel bakalım bozz amcana.....açlıktan öldük ya....paramızı aldın...azıcık süt parası ver yavru ayular ölecek...[/QUOTE]
Büyüksün BOZ EMMİ! +.