-
[QUOTE=Dantes;90543]kim sikayet ediyor ben okumadim size mi geliyor sikayetler kimler sikayet etmis aciklayin.[/QUOTE]
Mesajların sağ üst köşesindeki [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/report.gif[/IMG] butonu yönetime bildirim butonudur. Buraya tıklanıp ilgili mesaj hakkında şikayet ve isteklerinizi yönetime iletebilirsiniz. Bunu sadece yöneticiler görür. Bu yüzden siz okuyamamış olabilirsiniz.
-
Sn Teo, paylaşımlarınızdan ve emeklerinizden ben çok faydalandım, bunun için teşekkürü borç bilirim. Her şey gönlünüzce olsun ve diliyorumki babanız en kısa zamanda şifa bulsun.
-
ya Allah rızası için uzatmayalım, herkes görüşünü yazsın kenara geçsin, biraz daha saygı ve hoşgörü, lütfen ölümlü dünyada birbirimizi kırmayalım,
sn hellim karınca kadar hükmüm yok ama bence bu konuya kesin bir son getirin, mevzuyla ilgili yazı yazanları 1 gün dinlendirinki konu bitsin artık, veya başka bir çözüm.
herkese saygı ve sevgiyle kucaklıyorum.
-
Bu olaylar olunca nedense foruma saldırı da olmuyor. Çocuklar hergün foruma saldıra saldıra bir netice elde edemedi. Gidenler forum düşmanlarının ekmeğine yağ sürüyorlar ve onalrı amaçlarına ulaştırıyorlar.
-
[QUOTE=VOBiX;90570]Bu olaylar olunca nedense foruma saldırı da olmuyor. Çocuklar hergün foruma saldıra saldıra bir netice elde edemedi. Gidenler forum düşmanlarının ekmeğine yağ sürüyorlar ve onalrı amaçlarına ulaştırıyorlar.[/QUOTE]
gerek kalmıyorki Sn Vobix kaleyi içten çökertiyorlar alınıyor bir nick bir sure uyumlu yazılıyor kaynasma saglanıyor daha sonra icerdeki kilit adamlara saldırılıp bıktırılıyor sonra forum tertemiz ne yazan ne okuyan kalıyor
-
azcık gülelim :)
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/5377/mersikopya.png[/IMG]
-
Sayın Teo,
Ben o tartışmaya sizin için girdim, ve tavırlarınızdan dolayı kızıyorum sizi demişsiniz.. Ben sizin yasaklanmanızın ardından göbek mi attım? ohh iyi oldu mu dedim? hangi sebepten beni kınadığınızı anlayamadım.
Ben şimdiye kadar forumda hep tartışmalardan ve polimiklerden özellikle kaçınan, uzak duran biriydim. Hiç kimseyi bilerek yada isteyerek asla kırmadım. İstemeyerek kırdıklarım oldu ise de özür diliyorum. Son zamanlarda tatsız olaylar yaşandı, hiçkimse kendisine dönüp de benimde hatam var demedi, hep suçlu aradı. Olaylar bu noktaya kadar geldi malesef.
Suçlu mu arıyorsunuz ? tamam ben suçluyum sizi bilmeden o tartışmanın içine sürüklediğim için. Yada Sn.Nohamura suçlu sizi haksız yere forumdan yasakladığı için.
Sn.Nohamura defalarca özür diledi, moderatörlüğünün alınmasını istedi üzgün olduğu için. Ama sizin için hiçbir değeri yokmuş bu özürlerin..
Forumda kırılan gururunuzun ve itibarınızın iadesi için, yada forumda tekrar yazmak için kelle mi istiyorsunuz? Yasaklanmanıza istemeden sebep olduğum için benim kellem ve sizi yasakladığı için Sn. Nohamura'nın kellesi.
Zaten Sn.Nohamura özür de diledi kellesini de verdi moderatörlüğüm alınsın diye.. Benim kellemi de alabilirsiniz ne diyeyim, yazmam bir daha. Zaten foruma sizin kadar emek vermiş biri de değilim.
-
[QUOTE=jerfin;90654]Sayın Teo,
Ben o tartışmaya sizin için girdim, ve tavırlarınızdan dolayı kızıyorum sizi demişsiniz.. Ben sizin yasaklanmanızın ardından göbek mi attım? ohh iyi oldu mu dedim? hangi sebepten beni kınadığınızı anlayamadım.
Ben şimdiye kadar forumda hep tartışmalardan ve polimiklerden özellikle kaçınan, uzak duran biriydim. Hiç kimseyi bilerek yada isteyerek asla kırmadım. İstemeyerek kırdıklarım oldu ise de özür diliyorum. Son zamanlarda tatsız olaylar yaşandı, hiçkimse kendisine dönüp de benimde hatam var demedi, hep suçlu aradı. Olaylar bu noktaya kadar geldi malesef.
Suçlu mu arıyorsunuz ? tamam ben suçluyum sizi bilmeden o tartışmanın içine sürüklediğim için. Yada Sn.Nohamura suçlu sizi haksız yere forumdan yasakladığı için.
Sn.Nohamura defalarca özür diledi, moderatörlüğünün alınmasını istedi üzgün olduğu için. Ama sizin için hiçbir değeri yokmuş bu özürlerin..
Forumda kırılan gururunuzun ve itibarınızın iadesi için, yada forumda tekrar yazmak için kelle mi istiyorsunuz? Yasaklanmanıza istemeden sebep olduğum için benim kellem ve sizi yasakladığı için Sn. Nohamura'nın kellesi.
Zaten Sn.Nohamura özür de diledi kellesini de verdi moderatörlüğüm alınsın diye.. Benim kellemi de alabilirsiniz ne diyeyim, yazmam bir daha. Zaten foruma sizin kadar emek vermiş biri de değilim.[/QUOTE]
jerfi.
bence herkeste birazcıkta olsa suç var.
bendede var ,sendede var ,astatindede var ,cati abladada var ,sn nohamuradada var sn teo dada var sayın seren ı dada var kısaca hepimizde var eger biz bir aileysek tartısmasınıda bilmemiz gerek.
sanıyorum piyasanında etkisiyle herkes haddinden fazla alıngan oldu.
-
[QUOTE=mersiyk;90675]jerfi.
bence herkeste birazcıkta olsa suç var.
bendede var ,sendede var ,astatindede var ,cati abladada var ,sn nohamuradada var sn teo dada var sayın seren ı dada var kısaca hepimizde var eger biz bir aileysek tartısmasınıda bilmemiz gerek.
sanıyorum piyasanında etkisiyle herkes haddinden fazla alıngan oldu.[/QUOTE]
güzel yazmışsın.....brv.brv
ama eksikler var....eee forum o eksikleri zamanla tamamlar ve dostlar geri gelir sen üzülme....
akıllı ol yeter......
-
asti mutlumusun?
bak gitmiş dostlar.....,
niye.?
cevap bekliyorum...valla uykumda geldi biraz acele etsen sevinirim.....
sizler kimsiniz.....
bu forumu yok etmeye programlananlar mı?
yoksa 3-5 sübye pardon sübyan mısınız?
herkes yaşını bilsin....erkeklerde d...ağının ölçüsünü bilsin....herkes akıllı olsun....
burda kimse 3-5 akıllı cevap ile kendini adam saymasın.....
3-5 kuruşa onurunu satmasın...
-
[quote=mordak;90749]asti mutlumusun?
bak gitmiş dostlar.....,
niye.?
cevap bekliyorum...valla uykumda geldi biraz acele etsen sevinirim.....
sizler kimsiniz.....
bu forumu yok etmeye programlananlar mı?[/quote]
Dostlarla kimi kastediyorsun mordak? O zaman daha net yanıt verebilirim sana...
-
[QUOTE=Astatin;90756]Dostlarla kimi kastediyorsun mordak? O zaman daha net yanıt verebilirim sana...[/QUOTE]
asti gidenler...dostlar içinde sende varsın....
ama yanlış yapıyorsun.....