[QUOTE=Astatin;70309]bu ne layynn..nereye düştüm ben..nedirsiniz siz:..::..::..::..:[/QUOTE]
sabotaaajjjjjjj.boks..dng
çabuk sil o mesajınıııı millet harbi sapık sanacak biziiiii
Printable View
[QUOTE=Astatin;70309]bu ne layynn..nereye düştüm ben..nedirsiniz siz:..::..::..::..:[/QUOTE]
sabotaaajjjjjjj.boks..dng
çabuk sil o mesajınıııı millet harbi sapık sanacak biziiiii
[quote=Nohamura;70313].kom şimdi katılırsam kopamam , iyisimi hiç bulaşmıyım. derken bulaştımmı acaba bilmiyorum .dng[/quote]
there is no spoon bay nohamura...:..::..: geliniz geliniz...
[QUOTE=Astatin;70315]there is no spoon bay nohamura...:..::..: geliniz geliniz...[/QUOTE]
yok yok gelmiyim .dng
dağıtırım ha
[quote=Nohamura;70316]yok yok gelmiyim .dng[/quote]
ya öyle değil..bu bir tercih meselesi değil... ya normalde araya alacak adam bulunca iyi oluyo da, araya alacak adam bulamayınca bunlar her nedense bana karşı saf tutuyorlar..o açıdan sizin gelmeniz mühim..yok yani yanlış anlama olmasın, araya alacak adam olarak telakki etmedim sizi..itilaf devletleri ve ittifak devletleri olayı.... hatta iftira kadınları ve iltifat erkekleri diyelim buna...(hala derisnosupun):..::..:
[QUOTE=Vob Trader;70317]dağıtırım ha[/QUOTE]
öncelikle şu ağaçlarda dolaşıp sabotajlar düzenleyen, forum ahlakını bozan şahsı dağıtttt
[quote=jerfin;70314]sabotaaajjjjjjj.boks..dng
çabuk sil o mesajınıııı millet harbi sapık sanacak biziiiii[/quote]
sanacaklar mı!!!! sanacaklar mı..yuh... az önce ayı avatarına sarkan bayan bendim sanki..hem de bayan ayı avatarına..:..::..::..: eskiden ören bayan diye bir ip markası vardı... sana da "sarkan bayan" diyelim..
bu arada mesajı zaten silecektim ve sildim :)
ya bu catedral varya, enn az 3 forum ve/veya en az 6 topikle aldatmıyorsa bizi yalancıyım :)
[QUOTE=Nohamura;70313].kom şimdi katılırsam kopamam , iyisimi hiç bulaşmıyım. derken bulaştımmı acaba bilmiyorum .dng[/QUOTE]
Ahhhaaaa geyik kıpraşıyo...:..:
[quote=catedral;70322]Ahhhaaaa geyik kıpraşıyo...:..:[/quote]
bi ara boynuzundan yakalar gibi oldum ama, fırladı getti... jerfin gibi zayıf çelimsiz iskelet gibi biri olmadığı için güçlü tabi kaçtı tutamadım..
Yazık yaaa.. Vob un yeni kurbanları var..
[quote=catedral;70323]şerefsizsin o zaman.kom 3 değil bikere iki.kom
Ötekini erenlere havale ettim.kom[/quote]
pehh ikiymiş..bi de bana şıllık derler..yok onu melişh e derler ....erenler ipe un serenler...bıdı bıdı bıdı bıdı, eline kontrol paneli ver, kendini nasa da füze kontrolorü sansın kerata..bıdıbıdı vıdı:..::..: