-
[quote=jani;143403]57 400 lerde opusme makuldur....oraya kadar bekliyecen...58 900 de ise flat olacan...
kar ustunde oturulucak gun bugun....benim maliyetim 59 000....
bugunun ozelligi su...avrupa arti....futurlere arti...kimse mal satmaz...tersine alir...
AGAMDA BOYLE GUNNER UCUN ANASINDAN DOGDUGU UCUN....
icabina bakar....[/quote]
agamin onerecegi karlari bugun almak dogru degildir....icabinda gunu karsiz bitirmeyi goze aldim...
hedefim...AGAMIN DIBI....gariii...OLUMUNE....
-
[QUOTE=jani;143407]agamin onerecegi karlari bugun almak dogru degildir....icabinda gunu karsiz bitirmeyi goze aldim...
hedefim...AGAMIN DIBI....gariii...OLUMUNE....[/QUOTE]
yarım saat once nerdeydin jani :) gene hamle yaptk gene dıbı gorduk
-
selam..
[quote=jani;143403]57 400 lerde opusme makuldur....oraya kadar bekliyecen...58 900 de ise flat olacan...
kar ustunde oturulucak gun bugun....benim maliyetim 59 000....
bugunun ozelligi su...avrupa arti....futurlere arti...kimse mal satmaz...tersine alir...
AGAMDA BOYLE GUNNER UCUN ANASINDAN DOGDUGU UCUN....
icabina bakar....[/quote]
bakın kuzumuz gelmiş.. hoş gelmiş..
evet teknik olarak ilk hedef 57500 görünüyor.. ve bende yukarı ataklarda şortlamak gerektiğini düşünüyorum.. gel bakalım pala day gelll
-
[url]http://videogaleri.gazetevatan.com/7838_Kurtlar-Vadisi-Pusu-Ekimde-basliyor.html[/url]
-
550 PUAN kardayim....almam...
dun DOW da fake bi donus yaparak...cekikler ve bizde sellale oncesi son mal doseme bu....
AGAMI OYACAGIM...ISIM BU BENIM...ha ha ha
-
Sistem Samıri/TGG
VOB3015dk= Satta - 0
VOB30GUN= Satta - 1
AKBNKGUN= Satta - 1
GARANGUN= Alda -2
YKBNKGUN = Alda-2
XU30GUN = SATTA - 1 (Bu cok onemli, dünkü yükselişe rağmen dün sat vermiş).
Garan ve Ykbnk da TGG 2 de..yani alda olmalarına rağmen %1 lik bir düşüşle bile sata geçebilirler..
NOT: SPOT30 un sata geçmesi çok önemli. Sistem ekimvadede 3-4 gün önce sat vermişti. Yani Vadeli bilir :) (Kegen in deyimiyle)
-
[quote=Kennym;143408]yarım saat once nerdeydin jani :) gene hamle yaptk gene dıbı gorduk[/quote]
kennym...
bugun oynama gunu degil...ya buyuk dusus yada buyuk cikisin baslangic gunu...
cunki...
agam uc gundur...58 000 ila 59 000 leri...GERGEF GIBI ISLEDI...
bugun ya 58 000 i asagi kiracak...yada 59 000 i yukari kiracak...
59 000 kirilmadigi surede...SHORTTA YATIP....ZENGINLIK HAYELLERI KURMA GUNU...59 000 KIRILIRSADA VERIP CIKACAN KARSIZ....
-
[quote=jani;143413]kennym...
bugun oynama gunu degil...ya buyuk dusus yada buyuk cikisin baslangic gunu...
cunki...
agam uc gundur...58 000 ila 59 000 leri...GERGEF GIBI ISLEDI...
bugun ya 58 000 i asagi kiracak...yada 59 000 i yukari kiracak...
59 000 kirilmadigi surede...SHORTTA YATIP....ZENGINLIK HAYELLERI KURMA GUNU...59 000 KIRILIRSADA VERIP CIKACAN KARSIZ....[/quote]
dünün dibinin altına gelmemiz düşüşün devamının teydi olur...bence
-
Abi yurtdışının şu artısını yedik resmen :(
-
burada bilen arkadaş vardır belki..
e-faturalar için [B]mynetden e[/B]-mail adresi verildi...
ama bazı faturalar gelirken ,bazıları yollandığı halde gelmiyor..[B]faturalar yollandığına eminim..[/B]
önemsizlere vs. bakın dediler..çözemedim..
yardımcı olan olursa sevinirim..
-
BUGUN...
UFAK KARLARA TENEZUL ETMEMEK LAZIM....3000 puandan bahsetmistim...onceki yazilarimda...o gunun baslangici olabilir bugun....
buyur 650 puan onerdi bana....alirsam NAMERDIM....
-
mum grafiği Ekim vade, siyah çizgi Teorik fiyat.
1 günde teorik fiyatın 400 puan üzerindeyken şimdi 400 puan altına inmişiz...
[URL=http://img196.imageshack.us/i/20090904xu302.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/8444/20090904xu302.jpg[/IMG][/URL]
-
görüyorumki herkes düşüş eğilimi içinde.....ama ben farklı düşünüyorum....
sizlerin beklediği düşüşten önce bir yukarı daha...dün x100 45000 den döndü...neden...destekten döndü gelin KY'lerim demek için...işşte o ky lere mal vermek için son 1 çıkış yapacaklar....bobi 59 binin üzerine atacaktır diye tahmin ediyorum....% 70 ihtimalle....
füçurlarda zaten içinde bulunduğu yatay kanalı kırmış görünüyor.....
unutmayın her kuşun/kuzunun eti yenmez....
-
YUKARI DONERSE...
bunu iki kez yapmali...birini simdi yapmali....
59 000 i izliyecegim....
-
forex işlemi yapan arkadaşlardan i forex aracısını kullanan varmı ?
memnuniyet-şikayet durumları nelerdir?
başka aracıyla çalışıp tavsiye edecekler varmı ?
-
Ağa akıllıdır erken düşer erken çıkar, dow 9.100 görür tutar piyasayı. Ki dönsün oradan, 4 gün tutacak gücü vardır sonra dow desteğini esirgemez.:..: Makaslara karışmam, spot için konuşuyorum.
-
[quote=YAVUZHAN;143421]forex işlemi yapan arkadaşlardan i forex aracısını kullanan varmı ?
başka aracıyla çalışıp tavsiye edecekler varmı ?[/quote]
Burada aracı kurum önerileri var, yardımcı olacağını düşünüyorum:
[URL]http://www.fxgrup.com/forum/showthread.php?t=2597[/URL]
-
[QUOTE=abka;143416]burada bilen arkadaş vardır belki..
e-faturalar için [B]mynetden e[/B]-mail adresi verildi...
ama bazı faturalar gelirken ,bazıları yollandığı halde gelmiyor..[B]faturalar yollandığına eminim..[/B]
önemsizlere vs. bakın dediler..çözemedim..
yardımcı olan olursa sevinirim..[/QUOTE]
O mynet gibi bir mail sistemi görmedim. Benim de üyelerin bazıalrına aktivasyon maili gidiyor bazılarına gitmiyor. Forumun mail sisteminde sorun olsa diğerlerine gitmez mynette sorun olsa yine diğerlerine gitmez. Verebiliyorsanız birden fazla mail adresi verin. Hatta varsa mail yönlendirme servisi gibi bir şey onu kullanın. [email]user@mail.com[/email] adresine giden maillerin birer kopyası [email]user@hotmail.com[/email] [email]user@yahoo.com[/email] [email]user@gmail.com[/email] [email]user@mynet.com[/email] gibi diğer adreslere de gönderilsin gib,.
-
[quote=aslan;143422]Ağa akıllıdır erken düşer erken çıkar, dow 9.100 görür tutar piyasayı. Ki dönsün oradan, 4 gün tutacak gücü vardır sonra dow desteğini esirgemez.:..: Makaslara karışmam, spot için konuşuyorum.[/quote]
beynini sevdim...agami tanirsan?????
-
XU030 58.605 -42 -0,07 - makas mı gene
-
[QUOTE=YAVUZHAN;143421]forex işlemi yapan arkadaşlardan i forex aracısını kullanan varmı ?
başka aracıyla çalışıp tavsiye edecekler varmı ?[/QUOTE]
- Merhaba FSA numaranızı öğrenebilir miyim?
- Şirket içi özel bilgi veremeyiz. Bunalra takılmayın. Siz ne kadarlık yatırım yapacaksınız para konuşalım.
şeklinde bir diyalog yaşadığım forex firması olduğundan tavsiye etmem. Virgin adalarında mı nerede kurulu bir şirket. FSAda arata arata bir türlü şirkete ulaşamadım. Demo hesabını kullandım gerç ibir haftada batırdım ama websiteisnde ve programda bağlantı sorunalrı sıkıntı verecek düzeyde.
ODL Türkiye derim parasını bile çekip sorun yaşamamış kişiler var. Üstelik denetlemenyen kurum da yok ODLyi. Demosunu kullandım MTde tık yoktu.
-
Sn Larossian; sistemlerinizin son durumu hakkında bilgi alabilirmiyiz. Teşekkürler..
-
nihayet uızunca bir aradan sonra vob, spotun altına indi..
-
az kaldi....kodugu tepki...59 000 e gelemedi...58 600 de sonlandi....makasi yoketti...avrupa yuzde 1 arti....
birazdan avrupa asagi gelecek...istihdam verisi oncesi...cikanlari asagidan almak ucun...
iste tam o an...guzunun barnaklari karincalanabilir....
-
KÜSKÜBAR İSTERİK..spot30 un dün sat verdiğini bugün geç keşfetmiş olmamdan ötrü üzgünüm ama yine full şorta geçmiş olmaktan mesudum
-
[QUOTE=anonimm;143429]nihayet uızunca bir aradan sonra vob, spotun altına indi..[/QUOTE]
düşüşü teyit etmek mi oluyor bu ? ayılar mı basmıs ortalıgı
-
[QUOTE=jani;143430]az kaldi....kodugu tepki...59 000 e gelemedi...58 600 de sonlandi....makasi yoketti...avrupa yuzde 1 arti....
birazdan avrupa asagi gelecek...istihdam verisi oncesi...cikanlari asagidan almak ucun...
iste tam o an...guzunun barnaklari karincalanabilir....[/QUOTE]
buyuk dusus baslar mı sence janı ?
-
58350 kırılırsa bir niagara olurmu ?
-
[quote=Kennym;143432]düşüşü teyit etmek mi oluyor bu ? ayılar mı basmıs ortalıgı[/quote]
hiç bir şey demek o...adamlar makası mal almak için veya satmak için itediği gibi kullanırlar...makas bir yemdir... hep söylerim MAKAS ve TAKAS tamamen traş....Neyi alıp satıyorsan onun tekniğine ve sistemine bakacaksın..Ekim vade taaa Pazartesi sat vermiş...Spot dün? Sözün özü spotun ** :)
-
[quote=Kennym;143433]buyuk dusus baslar mı sence janı ?[/quote]
bugun iki onemli tepki olacak dedim...birini izledik...58 600 de sonlandi...
ve iniyor...gittigi yerden daha onemli bi tepki gelecek....
onun ucun...mermileri sarjura surdum...kari alacagim birazdan....
-
ağalar kolunu kıpırdatmıyor :)
-
[quote=negrolino;143434]58350 kırılırsa bir niagara olurmu ?[/quote]
58200-400 aralığında önemli bir destek var..burayı kolay kıracağını sanmam...sarkmalar hariç...
-
[quote=jani;143436]bugun iki onemli tepki olacak dedim...birini izledik...58 600 de sonlandi...
ve iniyor...gittigi yerden daha onemli bi tepki gelecek....
onun ucun...mermileri sarjura surdum...kari alacagim birazdan....[/quote]
Jani tahmini rakamaını söyleyebilirmisin nereden flat olmak mantıklı sence?
-
Piyasa terslik yapıyor...dayılanıyor yani amerika ve avrupaya....
dayılık yapanın gücünü göreceğiz birazdan....en fazla düşeceği yer 58025... aşşağısı bugün için yok...
-
Lütfü develer nirde :) az sonra çökecek burası :) paralar yolda deve lazım yükleeyecek...lütfüüüüü :)
-
su yolunu bulur piyasada yönünü....bu kadar terslik yapmak zordur be spek kardeşim....senin de gücün bir yere kadar....
-
[QUOTE=Demirci;143440]Piyasa terslik yapıyor...dayılanıyor yani amerika ve avrupaya....
dayılık yapanın gücünü göreceğiz birazdan....en fazla düşeceği yer 58025... aşşağısı bugün için yok...[/QUOTE]
Dibin dibi vardır. Tarım dışı istihdam var bugün, ocak söndüren cinsden bir veridir. Eğer kötü gelir de yurtdışı da bozarsa o zaman kimse tutamaz burayı. Tabi veriye kadar yukarı yapabilirler...
-
[quote=Astatin;143441]Lütfü develer nirde :) az sonra çökecek burası :) paralar yolda deve lazım yükleeyecek...lütfüüüüü :)[/quote]
ha ha ha....tirlarla goturuyoruz...
ne dedim...bu foruma yazmaya basladigimda....
AGAMI SOYACAGIM....GORDUNUZ... SOYUYORUM....
AGAM SANIYORKI....bitek onda akil var...haysiyetsiz *****....
aslinda eyi oglan...
-
cuma vakti kıtım olacakmı 57975 e yazdım alışımı 58600 kısalamışem
-
[quote=Demirci;143440]Piyasa terslik yapıyor...dayılanıyor yani amerika ve avrupaya....
dayılık yapanın gücünü göreceğiz birazdan....en fazla düşeceği yer 58025... aşşağısı bugün için yok...[/quote]
Hocam şimdi FDOW ve DAX bir anda %1 eksi yazsa ne olacak ozamanda bak işte piyasa bu yüzden düşmüş demeyecekmiyiz. Bugün açıklanacak bir veri vardır yada ABD dedeki Agaların bir karın ağrısı vardır olmadı yeteri kadar short açılmamıştır falan filan kısacası bizdeki Babaların bir bildiği vardır ancak en fazla şurası olur demekde bana göre çok büyük bir hatadır ki o hatayı en son U100 40,000 i geçemez diyen 80,000 Adet diğer tarafında bulunan shortçu grubu yapmıştı U100 48,000 de iken hallerini gördük.