-
dayı...,pala şimdi orta karar bıraktığı endeksi,faiz inmeyecek,sabit kalacak öngörüsüyle elindeki malları da orta karar boşaltmadı mı? zaten tüm göstergelerde bunu desteklemez mi,,pala pusuda....boşalttığını geri yerine koymak için eli tetikte değilmidir sence..ya da kardan zarar olmasın bari mantığı..(gerçi kendi belirliyorda) biz yerlilere caz...yapıyor.. mu acaba..
ama naçizane fikrim SABİT kalacak gibi,1 ay önceki sıcak dediği para kendi bacasını tutuşturduğunu birazcık anlamış gibi,soğutma çalışması yapacak gibi...siyasileri kırmamak için belki munzamı birazcık artırabilir...kimbilir belki birazcıkta faizi..hatır gönül meselesi...Bile bile LADES...
0 ,25,50,munzam, her yol palaya çıkıyor gibi..bunu çıkmaz sokağa sokacak bir el var mıdır acaba ...
-
[quote=boz ayı;326107]
[I][B]3 gün yoktum.....topiği okudum..en çok beğendiğim sn.VOX.un tavırlanışı oldu...[/B][/I]
[I][B]diğer arkadaşlardanda beklerdim.........topiği korumak istiyorlarsa tabii....[/B][/I]
[I][B]teşekkürler sn..VOX......[/B][/I][/quote]
dayı VOX nickli bir üyeye rastgelmedim,yanlış mı yazdınız acaba...
şimdi buldum..bir kere yazmış...pek yazmayınca...
-
neden sinirlendim..kızdım....
borsada vob.da olma amacımız para kazanmak..az yada çok...başka bir şey değil..en azından
benim için değil..vee..kazanırken kazanmayı öğretmek..hergün işlem yapıp sürekli kazanmak mümkün değildir.
% 100 başarılı kimse yoktur.olamaz...son dönemde para kazandık.hamdolsun....
ama eylül ayında kaybettiğimizi unutmuyorum..neden kaybetmiştim..nerde hata
yapmıştım biliyorum..kaybettikten sonra yapacak bir şey yok...giden gitmiştir...
bazı zirveci maskaralar gibi 15.000 puan düşen piyasada kıvırmadık...kem küm etmedik.
yanıldık dedik mertçe.........
ben herşeyi bilemem..bilmemde mümkün değil....bazı dönemler trendim çok iyi olabilir.
ama kayıp dönemleride gelecektir..bunu biliyorum..vee nasıl siz benden öğreniyorsunuz
bilgiler alıyorsunuz..benimde piyasalarda olanları bilmem..bilgilerimi tazelemem...
yanlış yoldaysam yol yakınken dönmem...yol doğruysa güvendiğim kişilerden teyit
almam önemli........
ben topiğin yüküne yardımcı ararken ortaya daha iyisi çıktı...körün istediği bir göz
ALLAH verdi iki göz misali.........şöför bu işi biliyor...ben kendisinden faydalanıyorum.
ALLAH razı olsun diyorum...trader kardeşim başarılı...
bu arkadaşlarımızın yazması hepimizin menfaatine....catedral graf..ta..trader EW..de
şöför her haltta iyi..belki içinizden biri yada birileride başka alanlarda çok iyiler...
güçleri birleştirmek varken....geyik ve gereksiz polemiklerle bu değerli insanları
kaçırmak benim işime gelmiyor...........anlatabildim mi.???
-
[quote=SU-TE;326180][IMG]http://i54.tinypic.com/ig90d4.png[/IMG]
no comment[/quote]
+.
tebrikler..
çok güzel bir çalışma.....üstte 71.000 alttaki kanal desteği kaç ???
-
merkez kararı sonrası volatilite gelebilir..gelirse....
destek..............80.850.............
direnç..............82.800.....
-
pivot........81.625..........
-
başkalarının pozisyonlarıyla uğraşmayı bırakalım....kendi pozisyonumuz bize yeter.
poz..yazmıyorum...pivot yeterli.......
-
[quote=boz ayı;326206]pivot........81.625..........[/quote]
[I]pivot tradede değişiklik var...sabah söylediğim gibi...long.da alıyorum..[/I]
[I]pivot üstünde long....altında şort.......[/I]
-
pivot..81.925....................
-
*merkez bankası 1 haftalık repo faiz oranını yüzde 6.50'den yüzde 6.25'e indirdi
-
merkez korktu..şöför haklı çıktı....
en kötüsü bu.............
pivot....82.000..............şorttttttttttttttt
-
pivot..81.100............şort.cover.......