70.800 .....şort..cover........
Printable View
70.800 .....şort..cover........
Arkadaşlar kolay gelsin bol kazançlar.
Benim gördüğüm 70575 desteğimiz var.
Altında ise 69550 aylık destek..
vay be dışarı çıkmıştım :D 57580 görülüp düşüşe geçmiş.. tüüü :)
İndikatörlerimizi tanıyalım köşesi:
Şekil 144'deki indikatörümüz Stochastic Momentum Index
Bildiğimiz stochastic'in hesabı biraz farklı ve daha yumuşak modeli. Tepe dip avcılığı için kullanırım.
Şekildeki parametreleri 34-13-13-21
15dk'lıkta göreceğiniz gibi aşırı alım aşırı satım bölgelerinde sinyal çizgisiyle kesiştiğinde oldukça yüksek başarı yüzdeli dönüş sinyali verir. Orta bölgedeki kesişmelere pek bakmamak lazım. Az sonra long sinyali çakacakmış gibi bir hali var... Tepki avlayacaklara olta olsun... :)
[IMG]http://xs.to/image-D3A8_4BE128D9.gif[/IMG]
975 shört ya nasip :D
70.975....kısa........
[quote=boz ayı;235815]bu tarihten sonra ölüm çıkışına başlamalıyız..............
çook zor olacak....çook...özellikle benim için......sonrasını bile bile çıkışa
ölüm çıkışına katılmak........
sonra .......final.....[/quote]
çok ta zor değil ...
mesela sonunda ölüm olduğunu bile bile yaşıyoruz ve bundan rahatsızlık duymuyoruz,hatta çoğumuzun aklına ölüm bile gelmiyor...:p
ölünce de ,aklımıza gelmesine gerek kalmıyor...:..:
bu 5.dalgada da hiç düşmeyecekmiş gibi longlamak ve tepe olunca da longları kapatmak lazım...:)
Dalga sayımını bilmeyen biri olarak kafama takılan bir soru var;
8 Ocak 71.350 tepesini 3, 25 Şubat 59.625 dibini 4, 12 Nisan 75.200 tepesini 5 olarak saymak, teorik olarak mümkün değil midir?
[I]dün akşam çocukluk arkadaşım saffet ile kazandığımız paraları yemeğe gittik..[/I]
[I]hristo ..nu yerine ..masa 4x4 ...gelsin rakılar....keyifler süper....[/I]
[I]hristo ve eşi eleni aslen büyükadalıdır.....çocukluğumdan tanırım....balıkları ..özellikle[/I]
[I]mezeleri muhteşemdir....hristo bizi paşalar gibi ağırladı.....paşam bizim durum ne [/I]
[I]olacak dedi...boş ver hristo senin keyifler gıcır maşşallah dedim.....korkuyorum [/I]
[I]ben dedi..meğer bizim hristo ve zevcesi eleni yunanistandan emekli maaşı alırlarmıs.[/I]
[I]hristo 4.000 ..eleni 3.000 euro ...yunan hükümeti onlara bu hakkı vermiş...onlar gibi[/I]
[I]onbinlerce yunanlı..rum varmış sadece Türkiyede....bizimkiler her ay atina.ya gidip[/I]
[I]7.000 euro..yu cebe indirip gelirlermiş....way anasın...şimdi bu maaşın kesilmesinden[/I]
[I]korkuyorlarmış...........ulaa hristo ayda 7.000 euro ha......way namıssız...wayy..[/I]
[I]bu yunanistan batmayı köküne kadar hak etti......merkel mecbur olmasa bunlara[/I]
[I]1 euro vermez.........[/I]
tepki için asgari nokta 72.100... üzeri günlük kapanış beni tekrar oyuna sokar... aksi durumda flat mahkumu..
pivotu gene unuttuk.......70.900.............
akkızla işçi gene artıda tüpçüde palanın has adamı gene artıda :D