Negatif mi ayrıştık ?? Bu kadarına da pes yani...
Printable View
Negatif mi ayrıştık ?? Bu kadarına da pes yani...
ben böyle VOB un....
bu ne lan zoytarı pala...DAX almış başını gitmiş,fdow desen o da eyle...bizimkisi 1000 pıvan + makası yidi,kuduz pala...
[QUOTE=SEYYAH;143368]ben böyle VOB un....
bu ne lan zoytarı pala...DAX almış başını gitmiş,fdow desen o da eyle...bizimkisi 1000 pıvan + makası yidi,kuduz pala...[/QUOTE]
abi direk imkb 30 alıp satabilsek keşke, orası sistemler için daha uygun aslında. Dün bugün imkb 30 kaç bin paun gitti geldi, biz 800 puan içinde dönüp duruyoruz...
fdow bizim dünkü kapanışın +70 puan üstünde bizim bunu fiyatlamamıza bakın hele...
fdow un 9350 üstüne atması harekete geçirebilir piyasayı..
[IMG]http://i32.tinypic.com/c269w.gif[/IMG]
gencler 58825 de long girdim long cu arkadaslara simdiden gecmis olsun birazdan piyasa batar ::: demedi demeyin.dng
900 den uzun kapandı..sistem flat de..
[QUOTE=enorton;143362]avatarı değiştirdim, py anladı ne demek istediğimi. Sıkı dur artık bu avatarla direnç mirenç dinlemeyiz :D[/QUOTE]
Az önce elinde ışın kılıcı vardı
Spotta para giriş/çıkışı
-5 milyon
20, 700 den...60, 675 den şorta giriyor..
ekeke dedim ama ben long girdigim an batar piyasa :) piramit halinde longladım bidigin yerlerdeyiz birazdan.. :::
Asti Systems Incorporation - ASI (%0.3)
[quote=anonimm;143376]20, 700 den...60, 675 den şorta giriyor..[/quote]
veee 20 ve 60 şort...
poz 750 den şort...hayırlısı
asti sistem hala sat da mı..
Arkadaşlar anlayın artık aramızdan bazıları kendini feda etmeden gitmez bu borsa... Bikaçınızın shortlaması lazım :D
şimdi ilk işlemde sonuç ne?...20 dk ya göre işlem yaptım...dün 625 den long oldu...bugün 700 den şort...ben ise sisteme sigorta koyduğumdan dolayı 3 kez long oldum ve her geri süzülmede longları 3 kademe kar ile kapadım. son durumda sistem 700 den şort oldu..ben ise 750 den...
Günaydın hayırlı seanslar sistem buldum kendime :)
Vobda gönüllü fedai bulunmaz. Hem aceleniz ne ? longda olan yaslansın arkasına veya işine baksın bu gün.
[quote=negrolino;143384]Günaydın hayırlı seanslar sistem buldum kendime :)[/quote]
nasıl birşeyki? biraz anlatsan...
[quote=abka;143381]asti sistem hala sat da mı..[/quote]
köpekler gibi::::::
[QUOTE=negrolino;143384]Günaydın hayırlı seanslar sistem buldum kendime :)[/QUOTE]
nerden buldun aga ? yol göster biz de bulalım , ben hergun kendımı feda edıp girdigim pozisyonla piyasanın yonunu değiştiriyorum maalesef bu bana yaramıyo :S 2.bi hesap bulmam lazım en azından digerinde saglam para kaldırayım yoksa sıfırı bulucam yakında ::::::::::::
şimdi aynı mantıkla şorta sigorta koyuyorum...
abiler 58400 önemli nokta düserse asagısı var..
Astatin hocam selale selale...:)
Selcuklu abimizin lafıydı sanırım..
[QUOTE=Astatin;143387]köpekler gibi::::::[/QUOTE] 650 den sistem sat da..
[IMG]http://i26.tinypic.com/2j64umq.jpg[/IMG]
Fiyat 625 olduğu an TGG 0 a düştü..Sözün özü, ya realiz bitti yukarı, yada pis ki pis aşağı...Kırılma noktası yani..
DJ in, histem in **, yaşasın sistemler
Shortçular akıllandı herhalde iki gün önce düşüşte 160,000 üstüne çıkan apds şimdi 158000 lerde endeks yukarı gittimmi pozlar kapanıyor gibi gibi birileri U100 40,000 lerde iken iyi ders almış galiba
bir zamanlar altın formülü arıyorduk borsada...bence sistemli ve sabırlı olmak altın formül
biz yurtdışından ayrıştıkmı sizce arkadaşlar
5 dk satışta,
trade dünden alışta başlamıştı flat duruma geçti
saatlik flat..
Sortcular gözümüz aydın benim sistem 11 de sat verdi
[QUOTE=Astatin;143392][IMG]http://i26.tinypic.com/2j64umq.jpg[/IMG]
Fiyat 625 olduğu an TGG 0 a düştü..Sözün özü, ya realiz bitti yukarı, yada pis ki pis aşağı...Kırılma noktası yani..
DJ in, histem in **, yaşasın sistemler[/QUOTE]
Astatin Bu kaç dklık sistem acaba
sırf ben long girdim diye oldu bunlar..
ben shorta girsem simdi 66000 deydik bugun.. :::
hergun aynı geyik py umugune basıcam ama cok sınırlendırıyosun benı
[quote=anonimm;143389]şimdi aynı mantıkla şorta sigorta koyuyorum...[/quote]
Kardeş sen sigortacı mısın?
ha bire sigorta koyup duruyorsun..
bide çok işlem yapıyorsun...
aracı kurumun bayram ediyor olmalı..
neyse durum şu=
dünkü şorteler biraz çnce longi oldu.. kısa ve öz...
:)))
ya kuzu nerde... hep birden melesek çıkar mı ortaya...brv
[QUOTE=oguzhan;143398]Astatin Bu kaç dklık sistem acaba[/QUOTE]
15dklık
jani nerede? HErkes kendi derdine düştü janinin yokluğunu fark eden yok.
57 400 lerde opusme makuldur....oraya kadar bekliyecen...58 900 de ise flat olacan...
kar ustunde oturulucak gun bugun....benim maliyetim 59 000....
bugunun ozelligi su...avrupa arti....futurlere arti...kimse mal satmaz...tersine alir...
AGAMDA BOYLE GUNNER UCUN ANASINDAN DOGDUGU UCUN....
icabina bakar....
küskübar isterik...tek barda 500-600 falan
Bu arada düç çektiğim resti tedavülden kaldırdım...portfoy 5/5 şorttan 4/5 şorta düştü :)...400 puan bereket versin...
işte böyle vobdaşlar....özetle sisteme uy...fakeler için uygun stoplar belirle..sistemin öyle olsun ki her daim AĞAnın peşinde olsun...