ziro işlem şort devam ..amma şinci dax dönüp artıya falan geçerse sanahki felaketi tahayyül edebiliyor musunuz are you..üw
Printable View
ziro işlem şort devam ..amma şinci dax dönüp artıya falan geçerse sanahki felaketi tahayyül edebiliyor musunuz are you..üw
[quote=Astatin;373378]ziro işlem şort devam ..amma şinci dax dönüp artıya falan geçerse sanahki felaketi tahayyül edebiliyor musunuz are you..üw[/quote]
deme öyle deme :o
[QUOTE=Astatin;373378]ziro işlem şort devam ..amma şinci dax dönüp artıya falan geçerse sanahki felaketi tahayyül edebiliyor musunuz are you..üw[/QUOTE]
fantastik bir kurguymuş patron fakat dax % 5 in üzerinde kapamış günü..
selam millet, naber?:D
selalemiz bol olsun ayular.:::
[quote=The Tatar;373384]fantastik bir kurguymuş patron fakat dax % 5 in üzerinde kapamış günü..[/quote]
uzerinde mi?:o
[quote=nunu;373386]uzerinde mi?:o[/quote]
ne zaman taban olacağız sayın nunu
Dün Deutschland [COLOR=Red][B]UNTER[/B][/COLOR] Alles 'di..
Bugün Deutschland [COLOR=YellowGreen][B]ÜBER[/B][/COLOR] Alles olsun.. :..:
üü bee yürrüü be doyçe kim tutar seni :D
[quote=sazan;373369]:..::..::..::..:
Ben de 65,3 görüldükten sonra hülülülülüü sezebilirim.[/quote]
Sazanik bir alış baskısı var...65875 şort kavırma ve 66275 reşort yaparak esintiyi atlatmaya çalıştım ama her an ters rüzgar çıkabilir.üw
66,525'i beğenmedik, 66,350'den flat.. üüü
Dax'a göre aşağılardan uzarım yine.. :)
[quote=martoniki;373377]Teprikler dıTatar patron..
Bugün keçi gibi inatçı günümdeyim.. 66,450 uzunlarla geceye uzun.. ü w w w w..üüü[/quote]
[quote=Astatin;373399]Sazanik bir alış baskısı var...65875 şort kavırma ve 66275 reşort yaparak esintiyi atlatmaya çalıştım ama her an ters rüzgar çıkabilir.üw[/quote]
[quote=martoniki;373400]66,525'i beğenmedik, 66,350'den flat.. üüü
Dax'a göre aşağılardan uzarım yine.. :)[/quote]
martoooo ..ikimizin de gönlü olsun..ben 65275 e şort kavırma yazayım..onlar gelsin..sonra sen oradan lonkla ve 66500 den filan kapat..olar mı:o
200 uzun..
Tanrı kısacılara sabır versin, günahlarını affetsin, amennn.. .dng
Ayıpediyon patron.. :..:
Fakat bugün değişik stratejiler deneyeceğim gibi..
100-150 karlı puana poz kapa sinyal bekle yeniden aç vs..
Aracı kurumlar da kazansın.. :D
[quote=Astatin;373401]martoooo ..ikimizin de gönlü olsun..ben 65275 e şort kavırma yazayım..onlar gelsin..sonra sen oradan lonkla ve 66500 den filan kapat..olar mı:o[/quote]
[quote=martoniki;373402]200 uzun..
Tanrı kısacılara sabır versin, günahlarını affetsin, amennn.. .dng[/quote]
Way A.Q.... 325'den kapadım, saniyesinde 500 yaktı ipneler.. üweeee üüü
[quote=martoniki;373402]200 uzun..
Tanrı kısacılara sabır versin, günahlarını affetsin, amennn.. .dng[/quote]
istop delikanlının karagün dostudur..üww
rastgele patronlar..
çok seri hareketlendi yine..
rastgele patronlar,umarım dun aksamkı sınyalı dıkkate almışsınızdır..
sabah acılan uzunlarla devam..:)
57900 spot100 hedef
patron 67 bin üstünde hülülülülü formasyonu oluştu sanki :)
rş..ama tırsıyorum
[quote=The Tatar;373416]patron 67 bin üstünde hülülülülü formasyonu oluştu sanki :)[/quote]
ivit..sanki...yalnız 15 dklıkta bayrak flama mama formasyonu çok netmüş...longabilirmişik..neyse du bakalım
vay canına..isviçre mb açıklamaları goldu 50 tolar vurdu ama yine alıyolayy..çift tepe yapmazsa, everest yapar..
Astipatron Bakalım 5 liklerde ki nunu kırılıacakmı yoksa işlevini yerine mi getirecek :o;)
67350 de gap varmış 15 lik de acaba onu doldurupta aşağıya cumburlooop mu yapacaz :rolleyes:
[quote=Astatin;373417]rş..ama tırsıyorum[/quote]
hala tırsıyorum gayatron
tehlikeli sulardayız bence patronlar..
şip-şak 65700 leri görebiliriz 66500 tutmazsa..
[quote=The Tatar;373465]tehlikeli sulardayız bence patronlar..
şip-şak 65700 leri görebiliriz 66500 tutmazsa..[/quote]
dıtatar..çok pis long gösteriyor..ne tarafa giderse sıkı amma çık sıkı gidecek..du bakalım
[quote=Astatin;373466]dıtatar..çok pis long gösteriyor..ne tarafa giderse sıkı amma çık sıkı gidecek..du bakalım[/quote]
patron bu saatten sonra yeniden 67 bin üstüne gidersek taş düşebilir boğa süsebilir gibi geliyor banada :::
[quote=Astatin;373456]hala tırsıyorum gayatron[/quote]
aynen
demi Astiustad
histemsel olarak pis bir graş kokusu var içimde
[quote=kanterturk;373497]histemsel olarak pis bir graş kokusu var içimde[/quote]
bende de tersi :o
sanki dow un toparlanarak kapanacağını satın alıyor bizimkiler..?
data varmış 17:00 da..
patrooooon :)
bu saatten sonra maksimum kapanış yakışır..
[quote=boz ayı;373445]ben boz ayının torunuyum.dedem öldü.melek dedem artık yok.dedemi kadir gecesi uykusunda melekler aldı.sahurda anladık öldüğünü.onu çok özlüyorum.eşine babamlara ve bana birer mektup bırakmış ölmeden önce.dedemin mektubunda olduğu için yazıyorum.melek dedem benim.her gece ona dua ediyorum.her gece ağlıyorum.[/quote]
ark. bozayının topiğnde şöyle bir şey yazılmış haberiniz ola...
vay vbe 5 lik sistem 1,4167 de sat vermiş eurusd ye acaba fx e mi geçsem bu vobdan bi halt olacağı yok ne düşüyor ne yükseliyor.Sistem fx de 5 lik de güzel işliyor aslında du bakalım biraz takip edeyim orayı sistemle
bana şort takviye ederek 3k dan 6k ya çıkmaktan başka bir yol göremedim..ü[url]www..ayrıca[/url] aop dün için
[quote=Astatin;373550]bana şort takviye ederek 3k dan 6k ya çıkmaktan başka bir yol göremedim..ü[URL="http://www..ayrıca"]www..ayrıca[/URL] aop dün için[/quote]
Asti,
Seninkine rastladım,bir yerde çok sıkı fetva veriyor...
Bu hayramı,şerremi alamettir...
Yorum alabilirmiyiz...:o..
[quote=EMEKDAR;373557]Asti,
Seninkine rastladım,bir yerde çok sıkı fetva veriyor...
Bu hayramı,şerremi alamettir...
Yorum alabilirmiyiz...:o..[/quote]
Patron,istatistiki veriler %10 haklı %90 Haksız çıktığını gösteriyor:D:D
Amma biz de bu şans varken bu kezki fetva %10 a denk gelir :(
[quote=Astatin;373558]Patron,istatistiki veriler %10 haklı %90 Haksız çıktığını gösteriyor:D:D
Amma biz de bu şans varken bu kezki fetva %10 a denk gelir :([/quote]
[URL="http://oi51.tinypic.com/2vkx3yu.jpg"][IMG]http://oi51.tinypic.com/2vkx3yu.jpg[/IMG][/URL]
UÇAK PİSTİ PAS GEÇTİ...BUNU OKYANUSUN DERİNLİKLERİNE İNDİRECEM...