Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Gecenin bu saatinde 29 Jelibon dostuna selam olsun.
Onlar niye buradalar?
Jelibonun bu saatte yazdığını biliyorlar.
Onlar niye buradalar?
Jelibon hayatında bir kere pozisyonel yazı yazmadı.
SELAM OLSUN JELİBON DOSTLARINA.
SıPa az ew grafik.
Jelibon.
E/D baya bir uğraş verdi kanalı tutmaya 1.35-1.3750 direnç olur dedik, 1.3499 direnç oldu ve kanalı kırarak 1.25-1.2750 yi potansiyele soktu.
Buna herkes düşecek derken 1.22 lerde düşüşler alım fırsatı artık yukarı dedik, herkes göklere uçarken 2 gün önceden 1.4250-1.45 satacaklar dikkat dedik.
Çift bingo bu. İki trade çoluğu çocuğu torunu ihya ederdi.
Bunda trade etmiyorum fibolarına bakmalı bunun 1.19 dan beri 3 yukarı 4 düşüş net açık gözüküyor. 4 düşüş ağustos-EYLÜL-EKİM düşüğünü kırarsa 1.19 dan başlayan yukarı hareket ABC olmuş olacak. (YANİ SADECE DÜŞÜŞE TEPKİ O ZAMAN).
Benim fikrim var elbet eski mesajlarda bulabilirsiniz dolar yani ölü hakkında uzun vadede nelerini göreceğini. Ölü ölecek hele bir soluklansında. Şimdi ölmüyor neden öbür ölü euro perişan çünkü.
İki ölü iki cenaze sonuç YENİ BATI PARASI.
Jelibon.
Hui-Sp analizi.
Hui Altın kağıtları endeksi.
Nisandan gelen yukarı trend bu hafta kırıldı. Altın kağıtları borsayla yani sp ile kıyaslarsak crushladı.
Hui-Sp anahtar 233 günlük ortalama. Pivot 233. Çok az altındayız, haftaya bir daha bakacağız buna. Geçicimi kırılacak temellimi.
Aşırı satım teptirecekmi, önemli yerde bakın bu kimseyi yanıltmasın borsa endeksini satarlarsa bu graf düzelir ve altın kağıtlarında düşüş devam edebilir.
Burada RSİ ve Wiil in geçmişte grafta gözüküyor dip yaptığı yerdeyiz. Burası HUİ için dip olabilir.
ANCAK,
GRAFTA GÖZÜKÜYOR O 3 DİPTEDE TREND KIRIK DEĞİL BUNUN FARKI BU BURADA TREND KIRIK İLK DEFA. YUKARI TEPKİDE 50 HOYA ÇIKIŞTA NE YAPACAK BAKILMALI.
UZUN VADE TREND YUKARIDIR. ORTA VADE NÖTRALE YAKINDIR. ANCAK HALA YUKARI.
500 ALTINDA SAT, 500-520 NÖTRAL VE AL. STOP KESİN 500.
500 ALTINDA 470-490 GÖRÜR.
OCAK SATIŞLARI BİTİNCE (OCAKTA BİTER YADA İLK 3 AY İÇİNDE BİTER) ANA HEDEF 700-800.
NE KADAR DÜŞERSE O KADAR ALIM FIRSATI UZUN VADEDE.
JELİBON.
Altın madencileri endeksi.
(Bunları hep altına fikir versin diye yazıyorum).
17, 34 ,45 altında aşağıda kanal desteği 51-53 bölgesi, güçlülük ancak holar üzerinde olabilir.
Mevsimsellikte Ayın 17 sine kadar düşüş ve yatay daha sonrasında 2-3 Şubata yani ÇİN YENİ YILINA KADATR YUKARI VE TEPE. (eksi artı tarihler elbet)
Jelibon.
[quote=jelibon;301607]şimdi ndx iki önemli direnç 2024 ve 2044 üzerinde yılın en önemli direnci 2055 in üzerinde.
Hatta geçen geri çekilme noktasal 2055 i destek yaptı.
Pivot 2055.
üzerinde kalma şartıyla hedefler 2103, (tobo hedefi 2140-2150), 2191, 2282.
Jelibon.[/quote]
işte show böyle yapılır.
Sanal değil gerçek.
Jelibon.
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Altın tanıdık yerden tepti.
34 ve 50 HO ya yönelecek.
Holarda ne yaptığı önemli.
1375-1380 ve 1387-1395 dirençler.
Jelibon.