saraylı hocam ema düz iken bir anda aşağı yada yukarı kırıyor. emanın aşağı yad yukarı donusunumu *********? 100 puan gecikiyoruz ozaman..
Printable View
saraylı hocam ema düz iken bir anda aşağı yada yukarı kırıyor. emanın aşağı yad yukarı donusunumu *********? 100 puan gecikiyoruz ozaman..
[quote=yusuf_alp;264699]saraylı hocam ema düz iken bir anda aşağı yada yukarı kırıyor. emanın aşağı yad yukarı donusunumu **********? 100 puan gecikiyoruz ozaman..[/quote]
şimdi bugün için ema55 yönüne bakalım:
9.15..........11.30.....:yü:
11.30........13.25.....:dü:
13.25.........15.30.....:yü:
15.30.........17.35....:dü:
demek ki bu saatler arası bu yöndeki wma kesişimlerinde ema55 seviyesinden giriş ********..
umarım anlaşılmıştır.:::
anlaşılmadığımı ,ummam..:..::..:
teşekkürler hocam.. öğleden sonra sen forum da olmayınca benim tradeler karıştı saçmaladı..
[quote=saraylı;264698]Bugün forumda değilken gelen gönderileri incelediğimde;
str nin çok işlem yaptığından falan bahsedilmiş,arkadaşlar haklı olarak,:)
ancak biraz da haksız olarak,:..:
şöle::)))
-daytrade de günde 5 trade e kadar çıkabiliriz...ben şahsen öle yapıyorum...
-STR sistemi tam anlaşılmamış...!!!
-bugün 10 trade yok,sadece 4 trade yapmış forum periodlu sistem...
-11.30............74.150 sat........74.000 kapa
13.25............74.125 al.........74.125 kapa.....14.00
14.25..........74.150 al.........74.275 kapa.....15.05
15.40.........74.150 sat.........73.850 kapa.....16.20
-hata şurda yapılıyor:
ema55 e bakılır,eğer yukarı yönlü ise sadece uzunlar ve aşağı yönlü ise sadece kısalar yapılır....giriş seviyesi ema55 seviyesi olmak üzere...
-bir de tabi str bu topiğin resmi sistemi değil,isteyen istediği sistemle yapar...rica edecem,kimse bilir bilmez kötülemesin ,yok şöle böle diye,..:(
durum budur.:).brv.lelele.boks.:::[/quote]
kötü sistem yokdur dostum..
sen bu str yi neden test etmiyorsun anlamadım hala :D:D
[quote=EURO/USD;264703]kötü sistem yokdur dostum..
sen bu str yi neden test etmiyorsun anlamadım hala :D:D[/quote]
Eğer "Formüller" topiğinde STR ile ilgili bölümü okursanız,realizasyonun zarar dahil 5 farklı şekilde olduğunu göreceksiniz..:)
Dolayısıyla bunu testera yazmak mümkün değil,bu görsel bir sistem ve bu meseleyi daha önce de anlattım ,ama foruma her yeni arkadaş geldiğinde anlatacaksam,işim var demektir...:o
Halbuki ben bu dünyada işimi azaltmaya çalışıyorum...:D
Budur.:)))
[QUOTE=Astatin;264685]yanlış işlem yoktur yanlış zaman vardır:D[/QUOTE]
cirkin kadin yoktur az votka vardir gibi olmus :)
[IMG]http://i26.tinypic.com/13z8sq0.jpg[/IMG]
[QUOTE=saraylı;264698]Bugün forumda değilken gelen gönderileri incelediğimde;
str nin çok işlem yaptığından falan bahsedilmiş,arkadaşlar haklı olarak,:)
ancak biraz da haksız olarak,:..:
şöle::)))
-daytrade de günde 5 trade e kadar çıkabiliriz...ben şahsen öle yapıyorum...
-STR sistemi tam anlaşılmamış...!!!
-bugün 10 trade yok,sadece 4 trade yapmış forum periodlu sistem...
-11.30............74.150 sat........74.000 kapa
13.25............74.125 al.........74.125 kapa.....14.00
14.25..........74.150 al.........74.275 kapa.....15.05
15.40.........74.150 sat.........73.850 kapa.....16.20
-
durum budur.:).brv.lelele.boks.:::[/QUOTE]
üstad anlamak babından..
10.40 da 74350 uzun olmalı..11;05 kapat.(6-10 yukarı kesmiş)
12;40 da 74100 kısa..
1405 de kısa 74050 den.vs. vs..
buralarda neden işlem yapılmadı..kesişimler ve 55 e dikkat edildi..
ha..benim peryotlar normalde 3 işlem yaptı..300 puan zarar..canı sağolsun..
[quote=abka;264713]üstad anlamak babından..
10.40 da 74350 uzun olmalı..11;05 kapat.(6-10 yukarı kesmiş)
12;40 da 74100 kısa..
1405 de kısa 74050 den.vs. vs..
buralarda neden işlem yapılmadı..kesişimler ve 55 e dikkat edildi..[/quote]
doğru abka,
forum periodlarında ikisi de var,
ilkinde 75 puan zarar var,
ikincisinde boll ile kapatınca kar var...:)))
merhaba lar...saat 14 den beri internet yok..yapmadığım görüşme klamadı..kimse anlamıyor..telefondan dediler,portdan dediler..ekip geldi..çözemedi..bu adamlara maaş vermeyeceksin...yahu kimse işini bilmez mi..sonunda pc yi bilen arkadaşım sağolsun yeni yaptı...
tabiki sistemde sat vermiş...
[IMG]http://i26.tinypic.com/kalq94.jpg[/IMG]
[QUOTE=saraylı;264716]doğru abka,
forum periodlarında ikisi de var,
ilkinde 75 puan zarar var,
ikincisinde boll ile kapatınca kar var...:)))[/QUOTE]
benim degerlere göre;
28 haz-2 temmuz
2900 puan 7 işlem..
5-9 tem
3.000 puan 7 işlem..
12 -14 tem
950 puan 7 işlem...bu 13 işgününde sadece 3 gün zarar var..
[quote=yusuf_alp;264712][IMG]http://i26.tinypic.com/13z8sq0.jpg[/IMG][/quote]
yusuf bu çok güzel olmuş yaa...:)
-yalnız MACD bir trend tg si olduğundan overbought/oversold bölgesinde olamaz,bir osi değil çünkü...osi yapman için normalize etmen lazım ,ki literatürde var bu...
-yarınki hedefleri nasıl buldun abi be...ben de onları düşünüyodum...:..:
[quote=abka;264718]benim degerlere göre;
28 haz-2 temmuz
2900 puan 7 işlem..
5-9 tem
3.000 puan 7 işlem..
12 -14 tem
950 puan 7 işlem...bu 13 işgününde sadece 3 gün zarar var..[/quote]
iyiyimiş abka bu str sistemi ya...:..::cool:
28 haz dan beri 6850 puan kazanmış,+.,yarım ayda yani...
iyi bişi....kom
Topikte cok degerli bilgi sistem tecrübe paylaşimlari olmakla birlikte zaman zaman geyik günaydin vs gibi mesajların fazlaliğindan bu degerli paylaşimlari kaciriyoruz daha sonrada bu paylasimi yapan üye defalarca ayni şeyleri yazmak zorunda kalabiliyor.
Degerli Forumdaşlarin vob harici konularda yazilarını keyifle okumakla birlikte sayfalarin fazlaliği bilgi mesajlarini kacirmaya sebep olabiliyor.
Bu konuda forum genelinin ne dusundugu onemlidir. Anket kültürü gelişmiş bir forum olarak DAYTRADER topiğine mevcut sekilde mi devam mi edilmeli yoksa ağirlikli olarak sistem, bilgi, tecrübe yaplasimlarinin oldugu bir topik mi görmek istersiniz seklinde bir anket acabilir, sonuca gorede topik içeriğini netlestirebiliriz.
[QUOTE=saraylı;264720]iyiyimiş abka bu str sistemi ya...:..::cool:
28 haz dan beri 6850 puan kazanmış,+.,yarım ayda yani...
iyi bişi....kom[/QUOTE]abi yalnız şu 55 i yükseltmem lazım...çünkü diğer alt periyotlar forumdan yüksek..1-2 yoruma dayalı gariplik oluşuyor.. ana yön olan 55 in diğerlerine oranı yaklaşık 8-10 olsa yeter herhalde...
abka kardeşim str yi doğru olarak anlamış,
ben de doğru anladığımı zannediyorum...:D
[quote=abka;264722]abi yalnız şu 55 i yükseltmem lazım...çünkü diğer alt periyotlar forumdan yüksek..1-2 yoruma dayalı gariplik oluşuyor.. ana yön olan 55 in diğerlerine oranı yaklaşık 8-10 olsa yeter herhalde...[/quote]
diğerleri yüksekse ,onu da yükseltebilirsin..
o zaman bugün dikkat çektiğin 3 noktada ,ya da bazılarında giriş yapmayabilir...
işlem azaltmak açısından iyi olur...
yorumdan da korkma,str tam mekanik değil...
mesela ema55 yataya yakın gidiyorsa her iki yöne yapmazsın flat beklersin ,bu önemli...
[quote=Kanaatkar;264721]Topikte cok degerli bilgi sistem tecrübe paylaşimlari olmakla birlikte zaman zaman geyik günaydin vs gibi mesajların fazlaliğindan bu degerli paylaşimlari kaciriyoruz daha sonrada bu paylasimi yapan üye defalarca ayni şeyleri yazmak zorunda kalabiliyor.
Degerli Forumdaşlarin vob harici konularda yazilarını keyifle okumakla birlikte sayfalarin fazlaliği bilgi mesajlarini kacirmaya sebep olabiliyor.
Bu konuda forum genelinin ne dusundugu onemlidir. Anket kültürü gelişmiş bir forum olarak DAYTRADER topiğine mevcut sekilde mi devam mi edilmeli yoksa ağirlikli olarak sistem, bilgi, tecrübe yaplasimlarinin oldugu bir topik mi görmek istersiniz seklinde bir anket acabilir, sonuca gorede topik içeriğini netlestirebiliriz.[/quote]
Kanaatkar,
ben de başta öle düşündüm ,ama daytrade hızlı bir iş olduğundan,aynı zamanda seans topiğine dönüşüyor...
bunu önlemek mümkün değil...
bir de işin psikoloji boyutu var,ben dahil herkes bazen sıkılıyor,şak ,geyik falan yapıyo...
bence bu da normal,robot diğiliz ya...
bence böle devam edelim,ama her gönderiyi okuyamazsak kimse kusura bakmasın ,çok sayfa oluyo...
benim fikrim nacizane...:)
[url]http://www.pala.com/[/url]
uyanık pala web sitesi kurmuş(alıntı)
Aşağıdaki mesajlar tavsiye olarak algılanır diye ilgili yerleri yıldız işareti ile kapadım.
İyi geceler.
[QUOTE=yusuf_alp;264699]saraylı hocam ema düz iken bir anda aşağı yada yukarı kırıyor. emanın aşağı yad yukarı donusunumu [B][COLOR="Red"]*********[/COLOR][/B]? 100 puan gecikiyoruz ozaman..[/QUOTE]
[QUOTE=saraylı;264701]şimdi bugün için ema55 yönüne bakalım:
9.15..........11.30.....:yü:
11.30........13.25.....:dü:
13.25.........15.30.....:yü:
15.30.........17.35....:dü:
demek ki bu saatler arası bu yöndeki wma kesişimlerinde ema55 seviyesinden giriş [COLOR="Red"][B]********[/B][/COLOR]..
umarım anlaşılmıştır.:::
anlaşılmadığımı ,ummam..:..::..:[/QUOTE]
Günaydın... .lelele
STR kaç puan kazandırıyo, mekanik hale getirip ölçelim vs. diye çok yazı var, ben de iş başa düştü deyip full mekanik hale getirdim. Bunun için sistemi biraz modifiye etmem, yanına birtakım filtreler eklemem gerekti.
Formülünü vermeyeceğim ama biraz bu işten birazcık anlayan herkes yapabilir, özel birşey yok. Yalnız geceye poz ile giriyor ve asla tamamen flat'e geçmiyor (Tabi ki sıkça flat'leyerek de para kazanılabilir ama bu nasıl mekanik hale getirilebilir ben bilmiyorum, sorry). Ama temel giriş çıkış şartı STR.
Sonuçta getiri eğrisi ekteki gibi. Matriks bilmeyenler için, mavi çizgi endeks, kırmızı da sistemin getirisi. Yani STR ufak değişikliklerle mekanik olarak da para kazandırıyor (eğer geceye poz taşır ve asla full flat'e geçmezseniz).
Günaydın arkadaşlar
hayırlı işler
[quote=HeLLiM;264745]Aşağıdaki mesajlar tavsiye olarak algılanır diye ilgili yerleri yıldız işareti ile kapadım.
İyi geceler.[/quote]
Sn.HeLLİM,
tŞK ederim,.brv
bazen arkadaşların sorusuna cevap verme aşkıyla,:p
sahilden fazla açılıyor olabilirim,:..:
ne gerekiyorsa,gayet tabi yapın,:rolleyes:
şeriatın kestiği parmak acımaz...;)
T..CT..CT..CT..CT..C
Günaydın arkadaşlar
hayırlı işler
[quote=Strategist;264746]Günaydın... .lelele
STR kaç puan kazandırıyo, mekanik hale getirip ölçelim vs. diye çok yazı var, ben de iş başa düştü deyip full mekanik hale getirdim. Bunun için sistemi biraz modifiye etmem, yanına birtakım filtreler eklemem gerekti.
Formülünü vermeyeceğim ama biraz bu işten birazcık anlayan herkes yapabilir, özel birşey yok. Yalnız geceye poz ile giriyor ve asla tamamen flat'e geçmiyor (Tabi ki sıkça flat'leyerek de para kazanılabilir ama bu nasıl mekanik hale getirilebilir ben bilmiyorum, sorry). Ama temel giriş çıkış şartı STR.
Sonuçta getiri eğrisi ekteki gibi. Matriks bilmeyenler için, mavi çizgi endeks, kırmızı da sistemin getirisi. Yani STR ufak değişikliklerle mekanik olarak da para kazandırıyor (eğer geceye poz taşır ve asla full flat'e geçmezseniz).[/quote]
Stropatron,
güzel izahat için tşk. ler...:::
ben diyorum bu STR iyi bi çocuk diye...:)
gunaydın herkeseee
bol kazanclı bır gun dılıyorum
Günaydın deytreydır, geptreydır, kaptan siving treydır, greyvdigır treydır, fiilinng treydır v.s v.s.
Kreş senaryo liyv
Günaydın, hayırlı ve bol kazançlar herkese.
hehe gözleim yaşardı..GAP sız sayılacak bir açılış..teprik ederim...FDW un 250-360-310 kolbastısı sontası deneg bu dimek..hadi deytreydırlar iyisiniz..sizin ağzınıza layık bir açılış
günaydın ,:)))
VOB'da trade etmeye geldim,:..:
sistemim de var,:rolleyes:
her bişi tamam,;)
:::
gunaydın iar
kısa dewam ...
herkese hayırlı seanslar...
günaydın...
sistem dün 73900 den sat vermiş..telekom sağolsun..saat 14 den sonra internet yoktu..
[IMG]http://i26.tinypic.com/kalq94.jpg[/IMG][/QUOTE]
[quote=abka;264768]günaydın...
sistem dün 73900 den sat vermiş..telekom sağolsun..saat 14 den sonra internet yoktu..
[/quote]
Bende de 17:20'den sonra gitti, 22:30'da geri geldi... Sistem long'lamıştır da sistemden ayrı geceye girmişimdir diye ödüm patladı...
[quote=saraylı;264766]günaydın ,:)))
VOB'da trade etmeye geldim,:..:
sistemim de var,:rolleyes:
her bişi tamam,;)
:::[/quote]
Aaaa günaydın,
Ben de VOB da yeniyim. Burdaki üstadlar sayesinde trilyone rolmayı umut ediyoru. Sistem ne demek? Onu bana açıklar mısınız? Açıklamanızdan ve onu kullanmaya başlamamdan sonra karlı işlemleri kendi haneme zararlı işlemleri siizn hanenize yazmam mümkün mü? Sonra çok gerilirsem foruma saldırmam mümkün mü? Eğer bunlar mümkünse kayıt yaptırmak istiyorum:::
[QUOTE=Strategist;264770]Bende de 17:20'den sonra gitti, 22:30'da geri geldi... Sistem long'lamıştır da sistemden ayrı geceye girmişimdir diye ödüm patladı...[/QUOTE]
böyle olmaz..ek olarak,3g falan lazım..
[quote=Astatin;264772]Aaaa günaydın,
Ben de VOB da yeniyim. Burdaki üstadlar sayesinde trilyone rolmayı umut ediyoru. Sistem ne demek? Onu bana açıklar mısınız? Açıklamanızdan ve onu kullanmaya başlamamdan sonra karlı işlemleri kendi haneme zararlı işlemleri siizn hanenize yazmam mümkün mü? Sonra çok gerilirsem foruma saldırmam mümkün mü? Eğer bunlar mümkünse kayıt yaptırmak istiyorum:::[/quote]
saraylı hocam stetom patrom dersı kaynatıo gene ama....ayrıca tahtayı da göremiyorum boyundan ötürü...:))
Günaydın arkadaşlar.
Saraylı üstadım dünle ilgili baya bir polemik olmuş. nedenini kendim olarak gördüğüm için açıklama gereği hisesttim.
malum etr ve str ile ilgili sinyaller geldiğinde paylaşmaya çalışıyoruz. iyi niyetle.
arkadaşın biri bugün kaç sinyal gelmiş dedi bende grafla flatlar dahil 10 sinyalin geldiğini yazdım. fakat bu sizinde belirttiğiniz gibi işlem olarak 4 e geliyor.
amacım sistemi eleştirmek veya birilerine karşı birşeyler söylemek yapmak kesinlikle değildir. ben sistem adına ne öğrendimse buradan sizlerden öğrendim ilk mesajlşarım sayın sazanın açtığı sistem topiğinde mevcuttur. borsada eski olsam da sistem işinde yeniyim. acemilikle hatalarımda oluyor.
bilerek bilmeyerek bir kalp kırdı isem. can sıktı isem özür dilerim.
KAZANÇLI BİR GÜN OLSUN:..
[quote=abka;264773]böyle olmaz..ek olarak,3g falan lazım..[/quote]
abka doğrusun,;)
bende de gelip gidiyo internet,:::
daytrade hata kaldırmaz,
ek bişi yapmalıyız....brv
Ya bu selpatros mesajlara teşekkür ediyor ama tek satır mesaj yazmıyor....Yoksa notbuk unun tuşlarının hepsi kitlendi sadece mouse un klikimi çalışıyor.. iyi adamdı selpatros un notbuk'u başına bu mu geldi acep..üwww