Hah kötü haberlerde gelmeye başladı, saol nunu apla:) bu haberle artıuk yukarı yaparık:)
Printable View
Hah kötü haberlerde gelmeye başladı, saol nunu apla:) bu haberle artıuk yukarı yaparık:)
Ralli Ralli ralliiiii.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=bull market;211528]Hah kötü haberlerde gelmeye başladı, saol nunu apla:) bu haberle artıuk yukarı yaparık:)[/quote]
firladik bile:..:
Sazan Sistem portföylerinde LONG olduğu için fazladan LONG'lar olan SW börtföydeki safraları (pardon longları) atar (flatler). 300 ve 475 maliyetli lonların kalan tümü 750'den satılır. (Bereket versin)
[quote=excali;211516]Altın kaça tepecek lem. Bilirsen 3 gazoz kapağı var helalinden:::
Gelmiş benim 1114 hedefine..
Geçen altın çöküyo diye bir mesaj vardı. Grafa bir baktım, 2 dolar düşmüş o dediği barda(Senden bahsetmiyorum)[/quote]
1.121'i bekleyin.
olayım Allah'ına. :::
[QUOTE=bull market;211481]Hımmm, forumda yokkene benimi çekiştiriyosunuz bakayım:p bull kadar daş düşe yada düşebülüü başınıza:..::..::..:, tövbe tövbeee..dng
Bakın ben geldim nası düşecek piyasa iyi seyredin;)[/QUOTE]
tebrikler bulll...
sen geldin düşdü piyasa...::::
çok bekle daha... ha haaa
775 ıade uzunlar...çorbalar benden bu akşam..:)
[QUOTE=bull market;211517]
[B]şimdilik uzun:) saygılar.[/B]
Not: Bu kadar uzun açıklamayıda ısrarla beni takibedenlerime yapıyorum,takibedilmemi ise kimseye tavsiye etmememe rağmen:) hatırlatırım.[/QUOTE]
kapanış tahminim...61500..::::::::::
[quote=unlimitted;211533]1.121'i bekleyin.
olayım Allah'ına. :::[/quote]
Senin patron benim nükleus ihalesini de alır mı , lem?:::
[quote=mbm;211537]kapanış tahminim...61500..::::::::::[/quote]
iinnnn
[QUOTE=mbm;211534]tebrikler bulll...
sen geldin düşdü piyasa...::::
çok bekle daha... ha haaa[/QUOTE]
ohoooo, sen daha ordamısın patronaj:..::..: uzuna geçeli kazancım ı katladım daaa.lelele.lelele.lelele+. çoktandır uzunum uzuuuun.lelele
yok anlaşıldı bull kapamamış kısaları....
yoksa yukarı gitmezdi bu yukarı....
hadi itiraf et... kapamadın demi...