SPSS adlı bir istatistik Programı var borsalar icin kullanan veya programi bilen var mı ?
Printable View
SPSS adlı bir istatistik Programı var borsalar icin kullanan veya programi bilen var mı ?
günaydınlar :) futures artıda.. heryer yıkılmış bizde tek kademe düşünce göz yaşı sel oluyor .kom
trader abi bugün ve yarın 2 gün tepki koyma şansı varmı acaba ?
cümleten günaydın ... bol kazançlar ...
Pala yine çok hassas çalıştı ve dün milimetrik olarak bu kırmızı çizgiden tepti. En geç Dax açılışından sonra bunun altına inmezek short kapatma + yeni long'larla kaşla göz arasında en az 750-1000 puanlık bir ralli gelmesini beklerim. Wyckoff'da Automatic Rally diye geçen türden... :)
günaydın gençler....genç hissedenler.........
açılmaya yakın future eksiye geçti obarey
[quote=Kanaatkar;235643]SPSS adlı bir istatistik Programı var borsalar icin kullanan veya programi bilen var mı ?[/quote]
üniversitedeyken kullanmıştım, ama borsaya pek uygun olduğunu zannetmiyorum.. istatistiksel hipotez testlerine yönelik bir program olduğunu hatırlıyorum...
cümleten günaydın..
yahu bi dokunamadı 70.625'e.. ne müsibet rakammış...
vella yarın 72100 felan mümkün gibi :) üüüvvvvvv
[quote=seagate;235684]vella yarın 72100 felan mümkün gibi :) üüüvvvvvv[/quote]
bugün mümkün..bence... 72.300 üzeri günlük kapatırız..
[quote=seagate;235673][B]açılmaya yakın future eksiye geçti obarey[/B][/quote]
[B]future [/B]eksi olması demek akşamki -%2 ye yakın eksinin üstüne artı bile olsa akşamki eksiyi unutmamak dikkate almamız gerekmez mi ?
10904 oldu future euro dolarda tepkide.. bakalım ne olacak.. düştü tabikide tepki diye bir durum var :) ha biz düşmemiştik zaten çok o ayrı hep ayrı apayrı :)