-
alttaki graf, 26 eylül bitişli yeni durum,....
ancak yeniyken dahi eskimiş durumda, keh, keh,...
fakat önemi, cuma 92500 den devam eden çizgisi o açık mavi renkle temsil edilen,..cuma düşük 92550,....
bu cuma günü py yi tartmış görünüyor ancak yinede durum pt belli olacak,
bu belli oluş rakamı 92627 den tartılacak, cuma kapanışı bunun 4 kademe üstünden,...
-
bu tartış olamaz ve düşüş devam ederse,....
üst grafta kahverengi, alt grafta kırmızı yelpazelere çarpış olacak,...
her iki yelpaze grubunun da py sadaki düşüşü keseceğini yada durduracağını düşünmekteyim,...
ancak bunların öncesinde açık mavi bunu başarabilecekmi pt başlangıcında ilk olarak bu önemli olacak,...
bu rakam açıkladığım üzere bu rakam [B]92627,...[/B]
[B]92627 [/B]bu başarıyı sağlayamaz ve düşüş devam ederse yukarıda değindiğim iki yelpaze grubuda boğa için son şansları oluşturacak,...
buraya kadar olan bölümü/düşüşü halen 100550 tepkisinin devamı olarak kabul ederken, bu bahsettiğim yelpaze gurubunun altında çok sert bir ayı pysası ile karşılaşabiliriz,...
portföyler bu duruma göre ayarlanmalı,...
-
26.09.2013 te oluşan yeni durumu şimdiden anlatıp kafaları karıştırmak istemedim,...
ancak daha önce açıkladığım 4 haftalık zaman diliminin kalan 3 haftası ile ilgili,..
o nedenle eski devam eden iz düşümlere ilaveten her iki grafta birlikte görülen a.mavi renk pt ye 92627 rakamlı çizginin ve iki yelpaze grubunun ilk etapta takibi yerinde olacak,...
bol şans bakalım,...
-
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/2013/09/29/2.png[/IMG]
yukarıdaki anlatımın biraz daha anlaşılır olması açısından,...görüldüğü üzere 26.09.sonlanması ve 27.09 başlangıcı,...
ancak bu py 3 hafta boyunca düşüşte olsa çıkışta olsa tam bir netice vermeyecek fakat pozu doğru olanlar kar alacaklar,...
3 haftadan sonra 10 haftalık bir py olacak, ve 21 hafta lık form nihayetlenecek,...
bu nihayetin dipte veya tepede oluşu şekil verecek, bunu bilmiyoruz ama bilebiliriz,
neyse bilmiyoruz, zira kafaların karıştığını düşünmekteyim,...
burada olmadığım zamanlar daha geniş anlatmak zorunda kalıyorum, ancak buralardayken kısa pasajlar sanırım herkes için daha bir mutluluk getirecek,...
keh, keh,...
-
bazı analizlerim eski userlerimde kaldı,...
bu aralar tam bir dicital kabus yaşamaktayım aslen,...
eşim senin dicaital sorunun var dedi, yüzüne baktım ve tebessüm ettim,...
olay y.dışında cep telofonunun arızası ile başladı,..arkasından mtx gümledi,...bu arada cin birileri benim cep nosuyla nette oyun oynamayı başarıp küfletli bir fatura bırakmışlar, y.dışı konuşmalar diye anlayamadık haliylen,...
sonra yeni cebe geçtik, eski cepten noları almıyoruz haliylen,...tamiri zorunlu eskisinin rehbersiz kaldık yani,...
madem öle dedik operatör değiştirip ucuza yatalım istedik,...kamu hattı filan falan derken yanlışlık sonucu iki yanlış ref no operatörün dicital sisteminde askıda kaldı,...şimdi de bununla cebelleşiyoruz,...
bunun için 7 gün geçmeli imiş nuh deyip peygamber demediler opera törcüler, tamam dedik bizde bekleriz,...
ertesi gün dicital opera tör bu defa ref istedi, refe sordum haberim yok bana gelmedi dedi, daha 7 gün vardı, bellik askıda kalan nolar rahatsız olmuşlardı..
aslında uyandım bu defa işi doğrulamayı sondan yaptımki karşıdakilere kalın gelecek durumu ana adı baba adından sonra ince ve doğru anlatabilelim diye,...o nedenle il refe sormuştum,...
mtx te bütün bunların arasından arada gümletmeye devam ediyordu,...ekran siliyor,..sistem yazrken apoz kısmı kendiliğinden siliniyor filan falan,...türlü türlü hünerler sergiliyordu,..
bu tepişmeyi işin sonunda spy hunter diye bir firma uyandı ta kanadadan ve dedi ben temizliyim senin pc yi,...
hatta not düşümüştü, java vulnarable varmış,...
ulen dedim komple temizlemesin bu pc yi uğraşmayalım,...birde credit card filan falan tam oluruz,
ha unuttum yukarıdaki lere ilaveten bir de micro soft mailleri kapadı benim, güvenliğimi benden fazla düşündüklerini belirttiler ve uzaktan erişim le olamyacağını söylediler, açıklama göndermişler okuyunca tam olarak sapıtacağımdan ikna olup bundan itina ettim,..
işte bu esnada benim küçüğün gösterdiği kestirme yoldan mailime girip, spy hunterin göndereceği passwordu almam gerekiyordu,...,zira bu olmadan bu defa fazladan spaycıya bencamin ödeme durumum vardı...
bunu yapmasa idim spaycı iyi çaıştığını zanettiğim ve bildiğim vayrıs programıma rağmen mtx se bile block koyup aut yapmıştı,..aldırmadım ama helen pc de varlığını sürdürünce teslim oluyorum sana geliyorum dedim dedim,..39 dan iteledi rahatladı,...
bütün bunlara rağmen analizden vazgeçmeyip yukarıdakileri yapabildim,
kıymetini bilin,...
-
böle işte benim dicital sorunlarım var,...
keh, keh,...ona göre ha,...
-
ha birde 666kb çöktüğünden buradan verdiğim tüm geçmişe dönük graflar voborsada çıkmıyor haliylen,...bu da ayrıca bir durum,...bir yenilik, bir [B][I]new[/I][/B]!!!!!!!
iyi mi kötü mü bilemedim,
keh, keh,...
-
[quote=indregandi;463171]gld en az 1367.x hedefliyor,...
sonrası sonra,..
sonrasını yazdık gerçi,....
1323.x ise istop u[/quote]
[quote=indregandi;463178][IMG]http://www.yukleresim.com/images/2013/09/27/8.png[/IMG]
1367.x denklemi,...[/quote]
1352.x gördü bakalım ne yapacak,...en az yapacakmı,
yaparsa sonrası sonra,...
-
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/2013/09/30/4.png[/IMG]
minör durum,...
macroda
gold yükselirse bunu olumlu yorumlarım, bu konuyu dakik takip başlığı ile önceden analiz etmiştik,...
fspx in dxy li düşüşünü de yine aynı cepheden bakarak olumlu yorumlarım,.........
bu ikisinden yola çıkarak sabah tereleyli/usd paritesine kısa bir bakış düşüncelerimizi netleştirebilir
-
günaydınlar,...
indikatörün verdiği 97421 dengesi 93273 e revize olmuştur,....
dengeler 22.05 den başlayan düşüş boyunca bu haliyle iki adet üretilmiş oluyor ve.......
97421 dengesi 100550 çıkışı ile test edilmiş oluyor,...
93273 ise bu gün indikatörce verildi, oldukça yeni,....
durumdan çıkan yorum ise,..
yeni boa akımlar 97421 üstüne atmadıkça, kalmadıkça boa üretemezler,..
bir sonraki düşüşün yani bu düşüşün öncelikli hedefi ise bu durumda 93273 tür,...
bir düşüş dip noktasından başlamak üzere 93273 ten 97421 e kadar olan bölüm ise öncelik olarak bir trade aralığı olrak düşünülmelidir,...
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/2013/09/30/5.png[/IMG]
-
bu yeni durumu, dünkü ve geçmişte bu yönde yaptığımız yorumlarla birleştirirsek,...
97421 i fiyatlar buraya gelene kadar unutalım,....
dün yaptığmız 92627 yorumunu sadece bu gün için düşünelim,...mesaj 30268
yelpazede yavaş yavaş kahverengiyi terkederek,...kırmızı yelpazeyi öne alalım,..mesaj 30268,..
ve
[I][B]fiyatlar 93273 çarpmadıkça [COLOR=red]heyecan[/COLOR] yapmayalım,....[/B][/I]
ayrıca
92274 de oluşan yelpaze dengesi ile, indikatörün verdiği bu yeni denge 93273 ü birbirine karıştırmayalım,
şöleki
yelpaze dengesi fiyatların düşüşü üzerine genel bir alım verecek yada fiyatların bir düşüş sonrasında, yada bu düşüş sonrasında fiyatların 92374 e gelmesi halinde bir salınım oluşturacak bir yerken,...
indikatör dengesi her durumda bir dinamik,....alım satımın konusu,...
dikkat ederseniz bir önceki 97421 e de denge ve alt/üst mantığı ile başlamıştık, görülüyorki fiyatlar şu sıralar bunun altında kalışı sonrası 91250 lere kadar gerilediler ve yeni oluşan denge (93273) kar kilitledi,...
öyleyse 93273 aynı zamanda nedir bir short stopudur,....
-
20/21*5 lik bar sonra,..
5 lik trend çizgisi, macör indikatör 93273 ile 93273 te dengelenmiş olacaklar,...aynı değeri alacaklar,...
[img]http://www.yukleresim.com/images/2013/09/30/6.png[/img]