-
asya 1691 den 1703 yaptı bugün 1691 de verdi avrupa 1703 götürsün tarımda ne yapacaklarsa yapsınlar o rakama giderse şayet ve ya hangi rakama giderse 20 puan üstü veya altı bulunduğu yerden kırılım olur 20 puan altı faceye açıktır
tarımdan birşey çıkmasa raund haftaya kritik nokta yine ustanın verdiği rakam 1705
-
Orta vadeli poz almak benim neyime son 7-8 aydır götü bayağı doğrultmuştuk kendi oluşturduğum sistem ve jeli ağbinin katkıları ile bayağı bir puan toplamıştık .
Sonra ne olduysa orta vadeli düşüneceğim dedik larry lıvıngston olmaya özendik ve bir haftadır pala mıke tyson gibi beni köşeye sıkıştırdı üzerimde tepiniyor . 84.000 itibarıyla 1200 puan zarardayım . . .
-
[quote=gnome;414898]Orta vadeli poz almak benim neyime son 7-8 aydır götü bayağı doğrultmuştuk kendi oluşturduğum sistem ve jeli ağbinin katkıları ile bayağı bir puan toplamıştık .
Sonra ne olduysa orta vadeli düşüneceğim dedik larry lıvıngston olmaya özendik ve bir haftadır pala mıke tyson gibi beni köşeye sıkıştırdı üzerimde tepiniyor . 84.000 itibarıyla 1200 puan zarardayım . . .[/quote]
ah gnome ah
senle sadece ilkinde 1.5 gün
diğerlerinde de kaar almak üzere ortak oldum
geçen de didim inat etmemek lazım pozda
4-14 arası çok hareketli olacak dedik.tek taraf sakıncalı
inat tehlikeli dedik
bak sabah açılışta aldığım 600 puan 10 dakkada gittiydi nerdeyse
dün 900 puan aldıkta yanlışklıkla 1000 yazmışım
gün daytradekil günü bence
akşam pozda kalmak bile tehlikeli kanımca
83700 short devam.
ytd
passat
-
nevrotik psikolokopistik kemorantolojik bir vaka olmaya doğru gidiyor bizim tr
ne lan bu
bunun adı paniksel mallanma olsa gerek
sonundada korkusaL zararına boşaltma gelecek gibi
ilacı
jelibon topiği
hehehehehehehehe
passat
-
tarım dışı verisine
dxy 200 ho ve ayu stopu 80.72 ye yakın yerde
altın yükseklerde
parite 1.27 lerde
endekler yukarda
giriyorlar
nolacak sizce
ben tahminimi söyleyeyim.olur veya olmaz veri öncesi rengimiz belli olsun
belli zaten de tam olsun
aşağı basacaklar bence
83700 short devam
ytd
passat
-
Ya değil neye üzülüyorum arkadaşlar son bir haftadır o kadar trade için mükemmel dalgalar oluyor ve sistemim hemen hemen bütün tepe ve dipleri yakaldı (yakalanmayacak gibi değildi zaten basitti) en az temiz 3000 puanım vardı .
Ama ben ne yaptım her seferinde ben ana dalgaya oynuyorum bunlar küçük dalgalar hatta tuzak olabilirler pozu bozmayayım diye göz göre göre sisteme uymayıp bedava puanları kaçırdım .
-
dxy yi basarlarken altın gitmiyor
enteresan garip ormantik
passat
-
inş veri iyi gelirde geçirirler altına...
-
-
tarımdışı kötü
işsizlik iyi geldi
şimdi bakalım napcaklar
bence işsizlik tarımdışından daha önemli olduğu için Q3 gelemyecek bana göre
ytd
passat
-
1720 üstü kırılımdır bence
-
altın ve gumusculer dagılın E me yok....