5 lik al verdi ama 15 lik satta hala ben flatladım
Printable View
5 lik al verdi ama 15 lik satta hala ben flatladım
saat 23:00 da ve sabah 09:15 de, aaauuuu aaauuuu xausd uçtu geleneksel zırlama seanslarıma beklerim..üww
11055 5 likde önemli direnç yeri fdjı de orayı kırarsa yukarı biraz daha gider bakalım görecez hep birlikte :..:
[quote=Astatin;372045]saat 23:00 da ve sabah 09:15 de, aaauuuu aaauuuu xausd uçtu geleneksel zırlama seanslarıma beklerim..üww[/quote]
üühühühühühühüh...aaauuu aaaaauuuu aaaauuuu..xauusd 1842...ühü...ağlamak istiyorum..ingaa
[quote=Astatin;372033]400 475 550 den takviyeler...[/quote]
tüm pozlar 61850 den filat..nedne bu kadar abartılı eksi açtı bilmiorum ama, bereket versin
[quote=Astatin;372079]tüm pozlar 61850 den filat..nedne bu kadar abartılı eksi açtı bilmiorum ama, bereket versin[/quote]
aynı fiyattan reşort
[quote=Astatin;372079]tüm pozlar 61850 den filat..nedne bu kadar abartılı eksi açtı bilmiorum ama, bereket versin[/quote]
SANIRIM PANİKÇİLERİN SATIŞLARI :rolleyes:
bence artıya bile geçeriz :))) seans arası ama kapanışı bilemem :..:
Günaydın hayırlı Cumalar
sıkıcı bir gün olacak gibi
dünkü dibinde açıldı şimdi gün boyu 62000 de git gel yapsa sıkıntıdan patlarız..
Bugün takibetmemek var ya bakalım....
v30 günlük
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1108.hizliresim.com/11/8/19/4642.jpg[/img][/url]
Garandaki çoban yine iş başında
durup dururken çaktı mala 5,80 göçtü
endeksi ve diğerlerini aşağıya sürüyor
İMKB çobanının maceraları oldu bu kriz:)
seninki gibi heyecanli ayular pozisyon kapatsin diye abartili eksi acmistir........................................................................
diyecegim ama degil:..:
ole acmasi gerektigi icin acti.lelele
[quote=nunu;372094]seninki gibi heyecanli ayular pozisyon kapatsin diye abartili eksi acmistir........................................................................
diyecegim ama degil:..:
ole acmasi gerektigi icin acti.lelele[/quote]
bence de..bir sonraki mesajıma bakınız sayın nuni..californi roll nerde
Böyle bir günde bir kaç saat offline kalmayı başarabilen forumumuzu tebrik ederim...ekim ve aralık vade gold longlar açtım..kendimi de teprik ederim
İyi seanslar Hadjilar...
Forum canlanmaya başlamış yine.. ;)
Hadi hayırlısı..
65.xxx yansın, binlerce çiçek açsın.. :D
[quote=martoniki;372104]İyi seanslar Hadjilar...
Hadi hayırlısı..
65.xxx yansın, binlerce çiçek açsın.. :D[/quote]
doktır bu ne.. 65.xxx felan..ayboluyo valla..bize mc mi yedirecen:p
milenyum graş 2011 tatbikatı daha son gösteri atışlarını yapmadı..hele bi dur...
vob30 u 52000, goldtry yi 125, pajeroyu sıfır bekliyoruz:p
marto patro....bizimki güçlü duruyor yoksa güçlü süsü mü veriyorlr..ü[url]www..[/url]. günlük grafa bakıyorumda alt boll band almış başını gidiyor..eğer bugün 60 altı kapatırsak sanırım 56 lardaki alt bandla hasret giderip kavuşmak isteyebilir fiyat..umut fakirin ekmeği..ühühü
kolbastı hareketler başladı...7-8 kademeye tek tuş işlemler..gorkuyorum dıtatar
ew cedayları kızdırdık galiba..xauusd ye 20 tolar biren verdiler..yine mi abd de gold kontratlarında teminatı arttırdılar **..üww
Dışarı pasaport yenilemeye çıktım artıya bile geçmişiz, ehuehuee :..:
62.500 üstü uzunları kapatayım, aşağı inerse yerine koyarız.. :D
Pala yurtdışıyla kanka oldu, gavırlar toparlasa 7x.xxx'leri bile gösterir vade sonuna..
Tahminim Ağustos uzlaşma yukarılardan olacak, Ekim vadede de tepelerden kısalmış olacaklar.. :cool:
[quote=Astatin;372110]marto patro....bizimki güçlü duruyor yoksa güçlü süsü mü veriyorlr..ü[URL="http://www.."]www..[/URL]. günlük grafa bakıyorumda alt boll band almış başını gidiyor..eğer bugün 60 altı kapatırsak sanırım 56 lardaki alt bandla hasret giderip kavuşmak isteyebilir fiyat..umut fakirin ekmeği..ühühü[/quote]
GeL 63.xxx GeeeeeeLLL.. :D
aftlopedro nerdesin aftlopedro..pala harbiden olveys kicks mala..hehe..sabah dışarda bişi yokken bas buraya %3...dışarısı dengeli duruken al burayı %3.5..pala bu boru deil
burdayım yettım patrons....dedıım yerı kaldırınca uzadım...breyk breyk..
ama pıs tırsıorum..uwwwwwww
Dönek pala 62.925'ten dansöz kibin gıwırdı..
62.600 Flat..
Aşağı sarkarsa toplarız armıtları.. .dng
[quote=martoniki;372148]GeL 63.xxx GeeeeeeLLL.. :D[/quote]
[quote=ATHLON;372151]burdayım yettım patrons....dedıım yerı kaldırınca uzadım...breyk breyk..
ama pıs tırsıorum..uwwwwwww[/quote]
abi ben kıl oldum..2xxx puan vermişti lebron..sadece 500 puanlık iyileştirme yaptım şort bekliyos möl möl..milenyum graşa oynuyoruz du bakalım...kredi notu düşüşü, avrupa olayları v.b. çok stres birikti endekslerde du bakalım ne tarafa
62.500 reloo-ng 62.625 refl-at (62.7xx'i beğenmedik)..
Gıdım gıdım doğranacaksın pala destere ile.. :D
[quote=martoniki;372153]Dönek pala 62.925'ten dansöz kibin gıwırdı..
62.600 Flat..
Aşağı sarkarsa toplarız armıtları.. .dng[/quote]
62.400 re-long olmaya tırstık, treni kaldırdı aq palası... hehehe...
2 dk.içinde..
63.250 long 63.325 flat..
63.200 long 63.325 flat..
Speed Trading bu olsa gerek...
pozisyondayken müsterih olamıyorum bugün nedense.. hehee...
Hızlı trade devam.. :cool:
63,425 long 63,700 flat..
63,825 long 64,350 flat..
pala şamar oğlanı oldun bugün.. :D
[quote=martoniki;372170]2 dk.içinde..
pozisyondayken müsterih olamıyorum bugün nedense.. hehee...[/quote]
Adamımsın pala.. Ha gayret az kaldı.. .dng
Hadi hayırlısı..
pala olveys kşcks mala...önce aşağıya 2000, sonra yukarıya 4500 puan..6500 puan marj...ben ne becerebildim sadece şortlarda maliyet iyileştirme..düne göre -600 puanla geceye şort
paylaşımda bulunanlara tşkler vede iyi tatiller...
Hadi hayırlısı..
patron sen bu mesajı yazdığında 61200 falan dı sanırım..sonra 60500 e kadar verdi...elim gitti şort kavırmaya pasifte kaldı..7000 e çekltim pasifte kaldı..boşver dedim...:( boşvermesek eyi olacaymış:D:o aonrası işkence..şort kavır yukardan aç..şort kavır yukardan aç derken 6500 puan marjın olduğu günü -600 puanla kapattık düne göre...üstelik sabah doğru pozdaydım şort olarak..ula pala..revenge!
iyi akşamlar..bangacı kedi niye gelmedi bugün..servisler erken mi kalktı:D
Vee son olarak da;
64,150 long 64,400 flat
64,500 long 64,5[B]5[/B]0 (17:34:57'te) flat..
Ne gündü beaaaawww.lelele
Çok teprik ediyorum kendimi .brv
[quote=martoniki;372183]Hızlı trade devam.. :cool:
63,425 long 63,700 flat..
63,825 long 64,350 flat..
pala şamar oğlanı oldun bugün.. :D[/quote]
[quote=martoniki;372170]2 dk.içinde..
pozisyondayken müsterih olamıyorum bugün nedense.. hehee...[/quote]
[quote=martoniki;372210]Vee son olarak da;
64,150 long 64,400 flat
64,500 long 64,5[B]5[/B]0 (17:34:57'te) flat..
Ne gündü beaaaawww.lelele
Çok teprik ediyorum kendimi .brv[/quote]
bakıyorum aracı kurumla aranız iyi galiba bu kadar çok işleme göre ,size bi laptop gönderirler artık :eek:
[quote=Astatin;372208]patron sen bu mesajı yazdığında 61200 falan dı sanırım..sonra 60500 e kadar verdi...elim gitti şort kavırmaya pasifte kaldı..7000 e çekltim pasifte kaldı..boşver dedim...:( boşvermesek eyi olacaymış:D:o aonrası işkence..şort kavır yukardan aç..şort kavır yukardan aç derken 6500 puan marjın olduğu günü -600 puanla kapattık düne göre...üstelik sabah doğru pozdaydım şort olarak..ula pala..revenge!
iyi akşamlar..bangacı kedi niye gelmedi bugün..servisler erken mi kalktı:D[/quote]
Aste Bey,
Günaydın,
Ben fobta yeniyim. Acaba bugünkü beklentinizi alabilir miyim?. Bugün kaç açar, kaç kapar sizce??:o
Bir de K'yı nasıl ayarlamak gerekir sizce?
[quote=excali;372243]Aste Bey,
Günaydın,
Ben fobta yeniyim. Acaba bugünkü beklentinizi alabilir miyim?. Bugün kaç açar, kaç kapar sizce??:o
Bir de K'yı nasıl ayarlamak gerekir sizce?[/quote]
K konusundaki sorunuz türev bir soru haciex bey...asıl soru "trend mi var, yatay mı"... eğer trend var ise, K nın anlamı Kökünekadar olur....yok yataysa K nın anlamı Kıpraşma olur... ha mesele trend mi değil mi nasıl anlayacağız ise; o çok eski uzun ve acı bir hikaye... bir cumartesi için ağır kaçar... teprik ederim sizi sayın fobçu kedi...
bu arada FDJ in 200 pian eksisine bir -1000 gaplerik değil mi saın kedi
[quote=Astatin;372247]K konusundaki sorunuz türev bir soru haciex bey...asıl soru "trend mi var, yatay mı"... eğer trend var ise, K nın anlamı Kökünekadar olur....yok yataysa K nın anlamı Kıpraşma olur... ha mesele trend mi değil mi nasıl anlayacağız ise; o çok eski uzun ve acı bir hikaye... bir cumartesi için ağır kaçar... teprik ederim sizi sayın fobçu kedi...
[B]bu arada FDJ in 200 pian eksisine bir -1000 gaplerik değil mi saın kedi[/B][/quote]
Aste bey,
Bu soruyu PAPAZa sorsanız? .dng
Kedi ne anlar fobtan, değil mi?:D:D
Komisyonum çok düşük.
Bir kademe artı fark masraflara yetip kar bile yazıyor diyelim.. :)
[B]Enorton [/B]patron saolsun..
[quote=a.kaya;372227]bakıyorum aracı kurumla aranız iyi galiba bu kadar çok işleme göre ,size bi laptop gönderirler artık :eek:[/quote]
[QUOTE=martoniki;372264]Komisyonum çok düşük.
Bir kademe artı fark masraflara yetip kar bile yazıyor diyelim.. :)
[B]Enorton [/B]patron saolsun..[/QUOTE]
Rica ederim martoniki patron...