hülülülülülü :)
patrooooooon :)
Printable View
hülülülülülü :)
patrooooooon :)
[quote=The Tatar;371987]patron gold a 2 senedir spekülatif yükseliyor diyorum ben ona göre al gardını :::
bu bi öncekindende pis bi analiz oldu sanki patron :..:[/quote]
patron 2 yıl daha spekülati yükselişr mi sen onu de...pis bi soru oldu ama..::: patron, önceki kriz öncesinde petrolde yaptıkları gibi bunda da bir kamikaze yukarı yapacaklar diye bekliyorum 2050 tolarons filan...usdtry de 2.0 oldu mu, oluyo sana 130 tl ekim vade gold uzlaşma...çok mu pis oldu patron:::
[quote=Astatin;371990]patron 2 yıl daha spekülati yükselişr mi sen onu de...pis bi soru oldu ama..::: patron, önceki kriz öncesinde petrolde yaptıkları gibi bunda da bir kamikaze yukarı yapacaklar diye bekliyorum 2050 tolarons filan...usdtry de 2.0 oldu mu, oluyo sana 130 tl ekim vade gold uzlaşma...çok mu pis oldu patron:::[/quote]
çok gaddarsın patron :::
ben altından hoşlanmıyorum gümüş yüzük falan ta bi güzel :)))
zaten alyansımda gümüş görünümlü beyaz altın :..:
325 den ben de filatladım hadji (hacıex, 1 adet lüfere ekstre yapıştırabilrim..satış ve alış işlemleri görünümü) heheh
62 bin harbiden hülülülülü müydü yoksa patron :)
ay cok heyecanli su konut verileri:)
[quote=nunu;371995]ay cok heyecanli bu konut verileri:)[/quote]
heyecanmı kaldı nunu zaten %5 - piyasa :)
patron hayvandax a bakıyormusun ?
[quote=Astatin;371992]325 den ben de filatladım hadji (hacıex, 1 adet lüfere ekstre yapıştırabilrim..satış ve alış işlemleri görünümü) heheh[/quote]
full flat deme sakın asti patron gitti gene 10000 puan yoksa :..: mı acaba :(
[quote=The Tatar;371996]heyecanmı kaldı nunu zaten %5 - piyasa :)[/quote]
simdi sen bu gelen verilere heyecanlanmadin mi tatar'im?.lelele.lelele.lelele
[quote=nunu;371999]simdi sen bu gelen verilere heyecanlanmadin mi tatar'im?.lelele.lelele.lelele[/quote]
verimi vardı ki :..:
[quote=The Tatar;372000]verimi vardı ki :..:[/quote]
lutfen ekonomik gostergelere olan inancimizi kaybetmeyelim::::..::oüüü.lelele
[quote=Astatin;371992]325 den ben de filatladım hadji (hacıex, 1 adet lüfere ekstre yapıştırabilrim..satış ve alış işlemleri görünümü) heheh[/quote]
İnanmam ekstreye. Lüfer [B]sanal değilse[/B] ben lüferi alıyım....dng
valla full filat gayatron..bereket versin..hatta xauusd ye saldırıyı görünce ekim vade goldları da verdim..her bi şeyde full filatım
bi daha 58 bini ne zaman test ederiz nunu ?
geçen sefer bi kademe yanıldn bak 58025 ten döndük farketmedik sanma :)
arkasından mini bir ralli gelir ve onada katılmam dediğinide hatırlıyorum bu arada :)
tebrik ederim..
almakk istiorum delicesine..ama daha delirmedim...:))
onun yerine gidiim sayısal oyniim bari..hem onun kaldıracı daha fazla..:))
[quote=nunu;371999]simdi sen bu gelen verilere heyecanlanmadin mi tatar'im?.lelele.lelele.lelele[/quote]
[quote=The Tatar;372000][B][SIZE=4]verimi vardı ki[/SIZE][/B] :..:[/quote]
Teprik ederim....dng.dng.dng
[quote=ATHLON;372007]almakk istiorum delicesine..ama daha delirmedim...:))
onun yerine gidiim sayısal oyniim bari..hem onun kaldıracı daha fazla..:))[/quote]
Bekle.. Bizim servisle gideriz..
[quote=The Tatar;372006]bi daha 58 bini ne zaman test ederiz nunu ?
geçen sefer bi kademe yanıldn bak 58025 ten döndük farketmedik sanma :)
arkasından mini bir ralli gelir ve onada katılmam dediğinide hatırlıyorum bu arada :)
tebrik ederim..[/quote]
sagollllllllll, tipik bir trend ozelligi gosteriyordu. simdi bu son mini rallideki en yuksek yer stop olmak uzere arkaya yaslanma zamani gibi duruyor.:rolleyes:
075 den reşort...Allah günahlarımı affetsin
[quote=excali;372008]Teprik ederim....dng.dng.dng[/quote]
yaptığımız şu geyikte olmasa bu vob çekilmez patronlar :)
[quote=nunu;372010]sagollllllllll, tipik bir trend ozelligi gosteriyordu. simdi bu son mini rallideki en yuksek yer stop olmak uzere arkaya yaslanma zamani gibi duruyor.:rolleyes:[/quote]
nereye kadar sayın nunu bi tahmin alsak zahmet olmazsa :p
[quote=Astatin;372012]075 den reşort...Allah günahlarımı affetsin[/quote]
amin,allah kabul etsin :)))
[quote=excali;372009]Bekle.. Bizim servisle gideriz..[/quote]
alayım patron ben seni yolun karşısından..:))hem trafiğe de girmemiş oluruz...gelince çaldırırım...
ps :beni konuşturun ağalar, mal almayayım..:))
ekim vade goldları 105 üzerinden bir sazan a teslim ettim sanıyordum ama sanki bunları geri alamayacağım gibi bir his var..ay bi tuhaf oldum valla
sanırım 1k :..:
bu arada NUNİ yi bende teprik ederim..58, ralli, graş..çok teprik ederim..califormia roll isterim..fedex ilen
[quote=a.kaya;372014]nereye kadar sayın nunu bi tahmin alsak zahmet olmazsa :p[/quote]
valla onu kusadasi'nda bakla fali bakan bi teyze vardi, ona sorcaz:..: saka bi yana simdi tahmin icin erken:rolleyes:
cümlemizin..
[quote=ATHLON;372016]alayım patron ben seni yolun karşısından..:))hem trafiğe de girmemiş oluruz...gelince çaldırırım...
ps :beni konuşturun ağalar, mal almayayım..:))[/quote]
Batronn,
alınca söylemiyorsun ki .dng.dng
[quote=Astatin;372019]bu arada NUNİ yi bende teprik ederim..58, ralli, graş..çok teprik ederim..califormia roll isterim..fedex ilen[/quote]
new york steak gonderiyim, kitabin arasina koyarim:::
Astipatron 29500 hedefi görüyorum çokkkkk uzakta ama ne zaman olur bilemiyom :::
[quote=excali;372022]Batronn,
alınca söylemiyorsun ki .dng.dng[/quote]
e çaldırcam dedim ya...sen de çıkarsın,turnikeden geçersin flan..yandaki pastaneden de atıştırmalık bişiiler alıver batron..lakin içim kıyıldı..:)
[quote=nunu;372024]new york steak gonderiyim, kitabin arasina koyarim:::[/quote]
Abla ,
Sizin orda Mek danılds var mı??.dng
[quote=ATHLON;372026]e çaldırcam dedim ya...sen de çıkarsın,turnikeden geçersin flan..yandaki pastaneden de atıştırmalık bişiiler alıver batron..lakin içim kıyıldı..:)[/quote]
Kasayı arabanın bagajına mı koydun, patron??. Ekiple geliyim istersen....dng.dng
kisalariniza sahip cikin. huzurunuz bol olsun. hayirli iftarlar herkese!...
cümleten iyi akşamlar patronlar..
400 475 550 den takviyeler...
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR...+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://www.catpedia.com/images/CatP.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
ekim vade goldalrımı gaptırmış olabilirm..reşortlarda acele etmiş olabilirim..aşık değilim olabilirm...ehuheuehe...dow %6 mı düşecek de para mı kazanacaz la....diye düşünen çok kişi vardır diye düşünüyorum diye düşünenlerin sayısı ilk gruptakilerden daha mı fazladır acaba..üww....