-
yaw en çok garipsediğim de herifin elinde yetmiş bin long var,
takipçileri adam 3 bin şortlayınca "aha shorta geçiyo" diyo. :::
ulem asıl korkmanız gereken onun bele 3-5 bin şortladığı günler zati...adam aynı gün 5 bin shorta stop yaptırsa kalan 70 bine en az 2.000 puan daha yaptıracak yaw :rolleyes:
-
[quote=The Tatar;292897]patron histemlimi sistemlimi şortlar ?[/quote]
malesef histemli..ühühü..MSqural hala alda...ula görmese bari..pis fırça atar yine..üühühhü
-
neyse tam da tepeden longladık hayırlısı artık
-
şimdi verirler aşağıya ulen ne bu be
-
[quote=a.kaya;292904]neyse tam da tepeden longladık hayırlısı artık[/quote]
dur abi teprik edeyim
imkb açıldığı günden itibarenki tüm yaşantısı boyunca bu zamana kadar gelmiş olduğu en yüksek seviyeden longladığınız için bu plaketi törenle size sunuyoruz pehhh :D
-
[quote=Astatin;292900]Şu kadderini diyeyim..Sabah büyük GAP olacak..ama yönü bul karayı al parayı dadında...yaşandı bitti saygısızca şeklind eolacak[/quote]
Piyasada bu kadar sistemci, day tradercı ve daha önemlisi poz varken bu işi gAP temizler...Gün içi değil açılışla bitirecek eğer bitirecekse de..Kayabos dışında herkes pozda:..::..::..: Önce -1000 GAP yap sonra bi 500 daha ver...SOnra hülülülü yukarı ve tekrar aşağı...PALA ya , şortta olanıda longda olanı da avlamak için mikmemel bir fırsta oalcak kanaatindeyim...Kanaat dedim de...Üsküdardaki Kanaat ET lokantası hala açıkmı yaw..bi bakayım bari..
-
en azından [COLOR="Red"]haber[/COLOR] olacak kapanış oldu.
tüm zamanların kapanış rekoru oldu..
-
Cümleten iyi aksamlar
geceye şort hayırlısı bakalım.
-
[quote=abka;292908]en azından [COLOR=Red]haber[/COLOR] olacak kapanış oldu.
tüm zamanların kapanış rekoru oldu..[/quote]
[IMG]http://im.haberturk.com/2010/09/27/555955_htmansetyeni.jpg?1285598088[/IMG]
-
rALLYeNSYNC... HERŞeye rağmen
-
[quote=Astatin;292907]Piyasada bu kadar sistemci, day tradercı ve daha önemlisi poz varken bu işi gAP temizler...Gün içi değil açılışla bitirecek eğer bitirecekse de..[COLOR=magenta]Kayabos dışında herkes pozda[/COLOR]:..::..::..: Önce -1000 GAP yap sonra bi 500 daha ver...SOnra hülülülü yukarı ve tekrar aşağı...PALA ya , şortta olanıda longda olanı da avlamak için mikmemel bir fırsta oalcak kanaatindeyim...Kanaat dedim de...Üsküdardaki Kanaat ET lokantası hala açıkmı yaw..bi bakayım bari..[/quote]
malesef longum asti :( hemide kapanışa 2 dk açtım ühüüüü ingaaaaa 82025 den bendeki deli cesareti şidmi yarın -1000 yeriz ondan sonra zırlar dururum gene :D
-
[quote=unlimitted;292901]yaw en çok garipsediğim de herifin elinde yetmiş bin long var,
takipçileri adam 3 bin şortlayınca "aha shorta geçiyo" diyo. :::
Ulem asıl korkmanız gereken onun bele 3-5 bin şortladığı günler zati...adam aynı gün 5 bin shorta stop yaptırsa kalan 70 bine en az 2.000 puan daha yaptıracak yaw :rolleyes:[/quote]
benim elimde tek bir kurumdan alınmış 70000 sözleşme olsa satışlarımı farklı 3-5 kurumdan yapardım herkesin baktığında elimde olduğunu sandığı sözleşmeler bir nevi kapatılmış olurdu aradaki farkı garantiye almış olurdum.herkes beni uzunda sanarken ben kısaya geçmiş bile olurdum... Ki bu büyük fonlarda böyle yapıyor sözleşme sonlarında 4000-7000 sözleşme geçiş yapmalarının sebebi budur..