[SIZE=4]Deutsche Bank ekteki raporunda IMF anlaşması ile endeks hedefinin 62,500 olabileceğini, 2010 kar artış beklentilerinin de %7'den %14'e yükselebileceğini belirtti[/SIZE]
Printable View
[SIZE=4]Deutsche Bank ekteki raporunda IMF anlaşması ile endeks hedefinin 62,500 olabileceğini, 2010 kar artış beklentilerinin de %7'den %14'e yükselebileceğini belirtti[/SIZE]
deutche yapıkredinin her kademesini çiziyor deli gibi alıyolar ama garanda icraat sıfır
Guzum düşüş başlamadan gelmez daha buralara...üüü
ahanda kuzum gelmiş hoş gelmiş....
kuzum bu yetim evlatların durumu nicedir.....
[quote=makinist;188292]Guzum düşüş başlamadan gelmez daha buralara...üüü[/quote]
buradayım makinist....agzımı acmaktan korkuyorum....
agzımı açtım mı...essek sudan gelinceye kadar dövüyor beni...bu furusmada 2500 puan karım var...onu elimden almadan yakamı bırakmıyacak gibi....inatlaştık karsılıklı...allaha bıraktım....alın yazımı çekiyorum....
ama...HÜKÜM ALLAHINDIR...bu deyyuzzunn deeldir...bunu biliyorum...
[quote=pazer;187829].
68 250 long
:)[/quote]
70 bin verdim gitti.......
1 750 puvan 1 günde iyi mi.......
anadın mı..........
.dng
serde delianlılık var....tüm gücüyle üstüme geliyor....dayagı güzelce yiyorum....
o gittimi...ayagı kalkıp...ACIMADI Kİ ACIMADIKİ...diye bagırıp kendimi avutuyorum....
senin anlıyacagın makinist gardasım....
guzu...guzu olalı böyle zulüm görmedi....
lem pazer teprikler....dünki hareketin muhtesemdi....yakısır sana...afiyetle ye....
[QUOTE=jani;188311]serde delianlılık var....tüm gücüyle üstüme geliyor....dayagı güzelce yiyorum....
o gittimi...ayagı kalkıp...ACIMADI Kİ ACIMADIKİ...diye bagırıp kendimi avutuyorum....
senin anlıyacagın makinist gardasım....
guzu...guzu olalı böyle zulüm görmedi....[/QUOTE]
Guzum...Aslında sen en doğruyu yapıyorsun...Ama piyasa denen bu .......ler şu anda başka amaçlara hizmet ediyorlar...Ekonomi ile gram alakası yok bu işlerin...
Dolayısıyla;borsa yukarı,döviz aşağı...Ne zamana dek...
Projeler gerçekleşene dek...
Naçizane görüşüm bu...:rolleyes:
yabancı takası...dünki çıkıştada düştü..3 günde..67 49 dan....67 02 ye indi dün....aslında IMF ayagına döşüyor bu....
maliyetim pohhhdan yerde....68 600 de....
68 000 e iniyr....600 puan öneriyr....allmıyrum...70 000 e çıkıyor 1400 puan sokuyor...YANIYORUM YEŞİL OTLAR GİBİ....
dün usagların hepsi shorta binmişti...döndü hepsini oydu....bugün usagları longa bindirdi....bakalım onlara ne yapacak....
bilgiye bizden önce ulaşıyorlar...
not artırımını önceden biliyorlar...IMF yi önceden biliyorlar....
bizse....kazıgı yedikten sonra biliyoruz....bu adil degil....
[QUOTE=jani;188327]bilgiye bizden önce ulaşıyorlar...
bizse....kazıgı yedikten sonra biliyoruz....bu adil degil....[/QUOTE]
guzum ben nıye dathılldeyım sanıyosun ::: namıssız bunnar
[quote=jani;188327]bilgiye bizden önce ulaşıyorlar...
bizse....kazıgı yedikten sonra biliyoruz....bu adil degil....[/quote]
bu duruma karşı icad ettigim silah ise....mala girip...ne olursa ossun çıkmamak....margini ödeyip yatmak...bu yolla zarardan uzak kalmaya çalışıyorum...komisyon filanda ödemiyorum...
şu anda 69 800 de....
benim maliyetim 68 600 de 1/2 deyim....1200 puan sokmuş durumda...ama 2500 puanda ben ona soktugum üçün....ve bu malları bozmadıgım üçün....
kim SOKUK geziyor diye sorarsanız....baaa...
O SOKUK...ben degilim...guruş komisyonda çalışmıyor....
[quote=jani;188327]bilgiye bizden önce ulaşıyorlar...
bizse....kazıgı yedikten sonra biliyoruz....bu adil degil....[/quote]
Guzum çok iyi planlarım var, ağaya fena döşeyecez, yalınız badireyi atlatmamız ılazım, ben sana teknik yereleri verecem, sen taktği belirleyecen hep beraber saldıracaz sonrasında, hibinoya, yalnız şu sıra dötü kurtarmak ilk işmiz, kaldıki, dünkü yükselişin bir kısmında longdum, ona rağmen döşedi şerefsiz,.........dolar yüzünden tam ısıramıyo ama, imf geldimi öterim,
dünkü grafı görmüşündür guzum, gecenin ortasında yayınladım, onu bir incele, ben bu grafla buraları diyecem,......... sonra.....anadınmı...
[quote=jani;188331]bu duruma karşı icad ettigim silah ise....mala girip...ne olursa ossun çıkmamak....margini ödeyip yatmak...bu yolla zarardan uzak kalmaya çalışıyorum...komisyon filanda ödemiyorum...[/quote]
[I]isin zor be kuzum[/I].
[IMG]http://www.gifs.net/Animation11/Hobbies_and_Entertainment/Circus/Circus_sheep.gif[/IMG]
[quote=nunu;188341][I]isin zor be kuzum[/I].
[IMG]http://www.gifs.net/Animation11/Hobbies_and_Entertainment/Circus/Circus_sheep.gif[/IMG][/quote]
hemde nasıl zor nunu....hemde nasıl zor....
[quote=indregandi;188340]Guzum çok iyi planlarım var, ağaya fena döşeyecez, yalınız badireyi atlatmamız ılazım, ben sana teknik yereleri verecem, sen taktği belirleyecen hep beraber saldıracaz sonrasında, hibinoya, yalnız şu sıra dötü kurtarmak ilk işmiz, kaldıki, dünkü yükselişin bir kısmında longdum, ona rağmen döşedi şerefsiz,.........dolar yüzünden tam ısıramıyo ama, imf geldimi öterim,
dünkü grafı görmüşündür guzum, gecenin ortasında yayınladım, onu bir incele, ben bu grafla buraları diyecem,......... sonra.....anadınmı...[/quote]
Bu grafa göre bu gün 69200 ler ancak bizi paklıyor, anadınmı, durum kritik anlayacağın, 69200 de graf iyileşiyor, yeşil üretiyor,.....şimdi kırmızıda.......
70 200 şort
70 500 stop
Bol Şans....!
.
[quote=pazer;188358]70 200 şort
70 500 stop
Bol Şans....!
.[/quote]
stobunu sevdim. fazla zarara ugramayacaksin:::
Ya da kısa yoldan kennymi getirelim doğal poz alsın tersine yatalım, olmuyacak böle valla,.....
hükümetlere karşı yapacak bir şeyimiz yok, adam 15-20 dedi, gün hafta dedi, atıl kurt dedi, adamlar zaten eylül de atılmışlar mevzuya biliyorlar, tam rekabet piyasası koşulları çalışmıyor,.....
buradan öğrenmesse dışardan öğreniyor, elimiz kolumuz bağlı,....
kasımda şekillenmiş, OBO doğramışlar, obo niye doğranır, teknikçiler en iyi para kaynağı çünkü,..........
al sat yapsam her gün köşe olurum valla, ama bir mürüvetimi görüyüm istiyorum, gallavi, hep tırtık nereye kadar,.....
[quote=nunu;188359]stobunu sevdim. fazla zarara ugramayacaksin:::[/quote]
nunum sevimli ayucuğum neden şortumu beyenmedin mi zarar falan diyorsun yaw......
özüne ne zaman döneceksin sen............
:)
[quote]OBO doğramışlar, obo niye doğranır, teknikçiler en iyi para kaynağı çünkü,..........[/quote]
Abey,
geçende seçtim bir senet, başlangıçtan itibaren oluşan bütün OBO'lara baktım.
Tam 16 tane OBO oluşmuş. Bunlardan 8 tanesi boyun çizgisini kırmış, 8 tanesi kırmamış, değmiş boyun çizgisine yukarı fırlamış.
Bu OBO va ya bu OBO .......:mad:
[quote=pazer;188382]nunum sevimli ayucuğum neden şortumu beyenmedin mi zarar falan diyorsun yaw......
özüne ne zaman döneceksin sen............
pazer,
sort sirasi degil simdi. sen tepeyi yakalamaya calisiyorsun.
[quote=iyi çocuk;188384]Abey,
Tam 16 tane OBO oluşmuş. Bunlardan 8 tanesi boyun çizgisini kırmış, 8 tanesi kırmamış, değmiş boyun çizgisine yukarı fırlamış.
Bu OBO va ya bu OBO .......:mad:[/quote]
Yanlız burada % 50 ihtimal kırar gibi bir mesaj çıkıyor. Bence öyle değil, 1989'dan itibaren bakıldığında başlangıçta OBO'lar genellikle çalışmış. Yanlız son zamanlarda OBO'ların genellikle çalışmadığı görülüyor.
Ben şahsen OBO görünce long oluyorum.
*bank of america'nın 4.çeyrekte net zararı 194 milyon dolar
*bank of america'nın 4.çeyrekte gelirleri 25.08 milyar dolar
*bank of america'nın 4.çeyrekte hisse başına zararı -0.60 dolar(beklenti -$0.40)
[quote=iyi çocuk;188384]Abey,
Bu OBO va ya bu OBO .......:mad:[/quote]
09 MAYIS AYINDA CONİ DOĞRADI, GEÇENLERDEDE BİZİMKİ, İKİTANE BİRDEN ARAYA KARBON KAĞIDI KOYDULAR,.....ÇİFT TEPE KOLAY, BU YÜZDEN OBO YU TERCİH EDİYORLAR,....OBO dayken Hissede mutlaka volume analizi yapılmalı,...
Yalnız bu doları düşündükçe içim bir hoş oluyor yav, son parti alımım için IMF yi bekliyorum, bir an önce yapsalarda dipten alsam, şöyle olsa mesela, 1.50xx veya 1.52xx dayken, ımf olsa 1.45-1.46 dan son partiyi alsam,.....
BU TEORİ [COLOR=red]İÇİMİZDE PATLAYAN DOLAR TEORİSİ[/COLOR] BEYLER, ÖYLE BİR PATLATACAKLARKİ, KOÇ VE SABANCI BİLE İŞ ARAMAYA ÇIKACAK,.....
Bir süre piyasalarda dolar ve borsalar birlikte gidecek,....
1.AB nin buna ihtiyacı var kıyak sırası conide artık,...güçlü dolar, zayıf euro,......
2.Sözde kriz sonrasında imajı zedelenen dolara güven pompalanacak,...
3.Sözde kriz sonrası alternatif para birimi arayanların güçlü dolarla önüne geçilmiş olacak ve buradada güven pompalanacak,....
4.Güçlü ABD imajı ile eş zamanlı borsalara gaz verilecek, yalnız yeni balonlar oluşmasına engel olunacak,......
5.Borsalar ve dolar beraber çıkacakki dünya ekonomisine güven yeniden tesis edilebilsin, aksi teredüde yol açar,...
6.Emtiyalar daha fazla şişirilmemeliki, enflasyonu tetiklemesin, bu çok önemli,...
7.Ortaya saçılan dolarları saklama ihtiyacından kaynaklanan değer artışı,.....
8.Enflasyona karşı faizlerin yükselmesi nedeniyle oluşan değer artışı,......
9.Burada 10 yıllık faizler 6.xx lara kadar bu süreci sürdürülebilir bir şekilde taşıyabilr,.......v.s.,
şimdi hem borsa hem dolare teknik sebepler dışında niye çıkıyor, işte bu sebeplerle,....
stop a 300 puvan kaldı........
allahım sana geliyorum......
Başbakana armağan ediyorum bu borsayı, gün ve haftaysa geçirmeyecen açıklıyacan, 2 hafta daha geçti üzerinden beyanatın, vatan evladını ne kırdırıyorsun elin haclısına,..
[quote=pazer;188429]stop a 300 puvan kaldı........
allahım sana geliyorum......
ha ha ha...güzeldi...dayan lem...bi yere gidemez....
Oran gene kötü 14/44 fena yakaladılar yine, bu nedemek,......
16.10.2009 dan beri,
Alıcılar bölümünde 100 kontrattan 14 ü ky iken,
Satıcılarda 100 kontattan 44 ky, gel kyfim gel,
tezgaha bak,....ohhş,::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
tam 44 dene,.....
[quote=indregandi;188436]Başbakana armağan ediyorum bu borsayı, gün ve haftaysa geçirmeyecen açıklıyacan, 2 hafta daha geçti üzerinden beyanatın, vatan evladını ne kırdırıyorsun elin haclısına,..[/quote]
Hainlik diyeceğim de değil, bence hiç bir şey bilmiyor.
Abey, bu arada dolarda hedef nedir?
Yunanıstan: ıstatıstık hızmetlerı tamemen bagımsız olacak
-matrıks-
70 100
stopdan eccik uzaklaştık bir nefes alayım yaw
[quote=iyi çocuk;188460]Hainlik diyeceğim de değil, bence hiç bir şey bilmiyor.
Abey, bu arada dolarda hedef nedir?[/quote]
1.50 KESİN, 1.52 OLABİLER, AMA BEN DAHA YUKARILARI HEDEFLEDİM, BİRDE TAKİP SİSTEMİ YAPTIM BUNA, DEVAM ANASINI SATİM, BİR %10 YAPAR, DUBAİDEN KALMA BİRİKMİŞ ALACAĞIDA VAR ÇÜNKÜ,...
DXY DE OKEY,....
BİZDEKİ kur IMF İLE İLGİLİ BASKIDA, BURADA DA YURT DIŞIYLA ARASINDA %4 MAKAS OLUŞTU BU DA İYİ,....
ımf OLAYINDADA BASKI KURUYORLAR KASITLI, AMA YEMEZLER, FAİZDEDE YAPIYORLAR AYNISINI, BÜTÜN BRANŞLARDA VARLAR, YÜZME , TRACKİNG, HEPSİ VAR BU SOYSUZLARDA, E SİYASETTEDE SORUNLARI YOK, KAZAN, KAZAN.....
Kazan kalktı haberi yok onun, elin oğlu halıyı çekiverir ayağının altından, çaptan düşmeye görsün, bu işi yapacak tonla adam var ne yazıkki, ve yarış halindeler malesef,....böle işte, döşenmeyim diyorum olmuyor,.....