[QUOTE=jani;165327]fxci...
allah gani gani rahmet etsin...aah sabırlar versin...basın sagolsun...güzel kardeşim....
hepimiz bi gün...hakka yürüyecegiz...[/QUOTE]
amin sagol guzum .. daha matriksi acmadım birazdan acınca graf yapıstırırım .
Printable View
[QUOTE=jani;165327]fxci...
allah gani gani rahmet etsin...aah sabırlar versin...basın sagolsun...güzel kardeşim....
hepimiz bi gün...hakka yürüyecegiz...[/QUOTE]
amin sagol guzum .. daha matriksi acmadım birazdan acınca graf yapıstırırım .
[B]vob 61900 üstünda kalmaya devam ederse .... yukarı ataklar beklemek normal olur. 61900 altında kaldıkcada zayıflar 60700e kadar dusus potansı olur [/B]
hadi bakalım...bas 60 600 e....61 65 kesmez yawrum....
daks yüzde 2 wavvvv...agam bi tuzak kuruyor....
kuzum tuzak bizemi kuruldu yoksa...
[quote=eksper;165398]kuzum tuzak bizemi kuruldu yoksa...[/quote]
öyle hissediyorum...550 puan karım var diye ellemedim....
kolay vermem diyor...ama sonunda...vermem dıyen herkes veriyor....evde kalan çok az....
19 00 da...bernanke var....veriler kötüydü...iplemediler...bernanke...bu balonu daha fazla şişiremez....patlarsa altında kalır...
bence...uyaracaktır....
Dow - Vob son hareketleri yorumsuz karşılaştırma
[IMG]http://i37.tinypic.com/29y5cg9.png[/IMG]
bu adam ne zaman konuşsa dow coşuyor...bu sefer tersi olur umarım...
[QUOTE=eksper;165430]bu adam ne zaman konuşsa dow coşuyor...bu sefer tersi olur umarım...[/QUOTE]
eğer coşarsa 65000 yolcusu oluruz :(
yaw kuzu tatile gettim dedin... vforma uğramadım. görüyorum ki.. öreke elinde buralardasın..eski yawere bu yapılır mı?
neyse seni görmek güzel... geçmişi okudum... yine döktürmüşsün.. anlayana..
i
dow...bugünki cıkışı ile birlikte son 6 günde yüzde 4 çıktı...bizde bugün itibarı ile son 6 günde yüzde 4 çıktık....bu bayagı büyük bi çıkış...ivmesel olarak....
şimdi...hazmetme dönemine girdik....yarın biz 61 000 ini ilk etapta görmeliyiz....bizim durumumuz dw dan farklı...bizim önümüzde kurban bayramı var....kurban gerek yani....
kücük k...
fırsat bulunca yazıyorum...malum maldayım....
bugün enterasandı....dow yüzde 1.25 yukarıda ve daksi yüzde 2 yukarıdayken...bizi asagı basıyorlardı....bunu sevmedim...bir shortcu olarak....tuzak vardı...
yarın anlarız...bizemi...yoksa longcu....bogalaramı....
bugün...63 000 i denemeliydi...ama yapmadı...hersey uygundu buna...
demekki...aralık vadeye geçişte...çok kişinin long maliyet ortalaması orada....o usagların basabas maldan çıkmasını istemedi....böyle düşününce...3000 puan asagı gitmesi...SON DARBEDİR....ARALIK VADE GEÇİŞİNDEKİLERE...30 EKİMDE....
SON OLARAK...
doların deger kaybınıda hesaba katarsak...biz yüzde 150 çıkmış...dow yüzde 30 çıkmış durumda...yani biz uçmuşuz...
bu ahval ve şeriat içinde....bunu shortlamak dışında...akla ve izana yakın bişey bulamadım....aradım emme...yok kardeşim...BULAMADIM.
BERNANKE...
Bİ GÖZÜM DOLARDA DEDİ...aslında iki gözüde dolarda olsa farketmez...çünki iki gözüde takma....faizi artırmam dedi...faizi artırmazsan...gözün dolarda olursa gözün kayar...çünki dolar habire kayıyor....sıfır faizde kim kaymaz kardeşim....bedava para...dolara kayan kayana....
öyleyse nasıl kaydırmazsın (SLİDİNG DİYOR)....
ASSETLERİ aniden satısa koyarsın...küçük bi panik yaparsın borsalarda....ve dolar degerlenir...bunu bi kez yaptı....gene yaparmı...yaparsa ne zaman....
anadın nı....
bi yıl sonu rallisi olacaksa....bu şimdi başlamaz...şimdi baslarsa aralık sonunu getiremez....sonra bi ralliden önce...okkalı bi dökme lazım...bu genelde kasımın son 10 günü içinde olur....oldumu....belli degil....
the invisible hand is visible...it is FED....
[QUOTE=jani;165520]bi yıl sonu rallisi olacaksa....bu şimdi başlamaz...şimdi baslarsa aralık sonunu getiremez....sonra bi ralliden önce...okkalı bi dökme lazım...bu genelde kasımın son 10 günü içinde olur....oldumu....belli degil....[/QUOTE]
guzum bu mantıklı..... bide bugun dax dow yukarıyken...... vobda nasıl olsa yukarı gitceyiz diye long yapanlara....... yedire yedire mal vermiş olabilir pelam......
62500 altında kaldıkca ........can cekişen....... aşağı meyilli piyasa gorcez herhalde.... amma 62500 üstünde pelam gözümüzün yaşına bakmaz :(
Vob 15 dakkalık graf şöyle bi bakalım
[B][COLOR=Blue]X[/COLOR][/B] yeresi kopuş bölgesi... Kesin olarak 625xx üstü olursak yukarı potansiyel açıkça gözüküyor...
Aşağı potan için [COLOR=Blue][B]X[/B][/COLOR] yeresinin aşagı kırılması tam olarak yetmeyor.... cunku aşağıda birkaç bozuk destek yeresi düşüşü bir ileri iki geri moduna sokabikir.
Emme [COLOR=Blue][B]X[/B][/COLOR] yeresi aşağı kırılırsa ben 58xxx potansından korkarım....
[IMG]http://i34.tinypic.com/s2gvva.png[/IMG]
1200 puan kar öneriyor bana...guzu al çık diyor....
aaanaşılan.....bugün talan günü...bugün tükandayım usaglar....
açık ve netçe konusayım usaglar....
para mes-e-le-le-rinde hassasımdır...ince ve narin iş oldugu üçün....takibi gerek....
ahanda 1300 puan yaptı...al çık diyor...vay anasını sayın seyirciler....bu ne cömertlik....
ahanda 1400 puan yaptı....aganın eli tutulmaz...biraz daha ver...mesarıfım cok...
[quote=jani;165637]ahanda 1400 puan yaptı....aganın eli tutulmaz...biraz daha ver...mesarıfım cok...[/quote]
jani üstat sen yeni çuval siparişlerini ver şimdiden sonra paraları koyacak yer bulamayacaksın
48 000 i savunacak...burada long actıracaktır usaglara...burası dip onlar üçün....
baskı var feci .. teprik ederim ..
[quote=fXci;165523]Vob 15 dakkalık graf şöyle bi bakalım
[B][COLOR=blue]X[/COLOR][/B] yeresi kopuş bölgesi... Kesin olarak 625xx üstü olursak yukarı potansiyel açıkça gözüküyor...
Aşağı potan için [COLOR=blue][B]X[/B][/COLOR] yeresinin aşagı kırılması tam olarak yetmeyor.... cunku aşağıda birkaç bozuk destek yeresi düşüşü bir ileri iki geri moduna sokabikir.
Emme [COLOR=blue][B]X[/B][/COLOR] yeresi aşağı kırılırsa ben 58xxx potansından korkarım....
[IMG]http://i34.tinypic.com/s2gvva.png[/IMG][/quote]
elede güzel cızmışki...insan kıyamıyorki baksın....
celcuki...
daha net degil...daha paralar cepte degil....
bi gözüm dolarda dedi yaaa....ONA GÜVENİYORUM....BORSALARI GECİCİ COKERTİRSE...DOLAR ARTAR....
[quote=jani;165663]celcuki...
daha net degil...daha paralar cepte degil....
bi gözüm dolarda dedi yaaa....ONA GÜVENİYORUM....BORSALARI GECİCİ COKERTİRSE...DOLAR ARTAR....[/quote]
DOLAR FAİZİNİ ARTIRMADAN...DOLARI KORUMANIN TEK YOLU VAR....
neymiş o.....
BORSALARI TREND CIZGILARINA ÇEKİP...TİTREŞTİRMEK....
BÜTÜN BU İNCE İŞLERİ ÖZÜMSEMİŞ GUZU....
bunun bobreginide alır...dalagınıda...aslında dalaksız bu...minnacık dalagı..ossun emme....ha ha ha...ALACAGIM ONUDA....
ÇELİGİ ÇOÇUGU....long yaptım long yaptım...short yaptım long yaptım...YAPTIRARAK SOYUYOR....
bende onu soyacagım....
Ya ben hayırlı olsuna gelmiştim sanıyordum topiğe..Gelmemişim.. Hayırlı olsun Cani, tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
tam destekte....burayı savunuyor...burası long acma bölgesi....
birazdan bu bölgede long acanları oyacaktır....
bize paraları...akkız getirecek....