-
[QUOTE=halojen;340062]tatmin etmediği kadar varmış..bir türlü çeviremiyor kafayı yukarı,onca uyumsuzluğa rağmen..
60 dk.lıkta alttaki kelebeğin teyidi gelmiyor,tatminsizliğimin nedeni budur..
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/1/3441.bmp[/IMG][/QUOTE]
Teyidi nasıl oluyor sn. Halojen?
-
Lem noluyor...Sabah yukarıdan at aşağıdan tut yaptık ama kafayı kaldıramıyor :( hayırlısı
-
[QUOTE=thracian;340068]Teyidi nasıl oluyor sn. Halojen?[/QUOTE]
bu özel bilgi.. ama işlem saatleri uzamasıyla hala çalışır durumda olursa paylaşmayı düşünüyorum..
-
[QUOTE=halojen;340074]bu özel bilgi.. ama işlem saatleri uzamasıyla hala çalışır durumda olursa paylaşmayı düşünüyorum..[/QUOTE]
upps, pardon:)
bu arada konu açılmışken daha önceki paylaşımlarınız için de teşekkür ederim. Özellikle destek-direnç bantlarınızı kullanıyorum (89 peryotluk), ve faydasını görüyorum....
-
72.550 altına gelirse dip oluşumu için bir ümit doğabilir.. şimdiki görüntüyle zor..
-
[QUOTE=halojen;339932][IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/7778.bmp[/IMG]
ikinci uyumsuzluk da tamamlandı..fakat çok fazla feyk var.. bu noktadan sonra yanılabilirim..
beni hala tatmin etmiyor bu dip.. o yüzden flat devam edeceğim.. dediğim gibi, yanılma payımı dikkate alınız ..fazlaca zor bir yapı..
iyi akşamlar..[/QUOTE]
vay be...görüntü tuzakmış.. onca uyumsuzluğa rağmen aşağı kırdı.. halen 80binlerde yaptıkları ayı paterninin etkisinde.. düşüşü bitirecek nitelikte bir oluşum yok.. bu uyumsuzluklardan ümitliydim ama gerisi gelmedi... bol şans...
-
uyumsuzluklar boşa gittiğine göre düşüşün bitmesi için artık tek umut sabah verdiğim 60 dk.lıktaki kelebeğin teyidi yada 15 dk.lıklarda yeni bir boğa paterninin oluşması..
şimdilik ikisi de yok...
-
[QUOTE=halojen;340306]72.550 altına gelirse dip oluşumu için bir ümit doğabilir.. şimdiki görüntüyle zor..[/QUOTE]
evet bir ümit doğdu..şimdilik çok erken fakat yeni dip yapmadan bu atağı biraz daha sürdürebilirse tekrar dip olasılığı artacak..
-
[QUOTE=halojen;340380]evet bir ümit doğdu..şimdilik çok erken fakat yeni dip yapmadan bu atağı biraz daha sürdürebilirse tekrar dip olasılığı artacak..[/QUOTE]
iptal....yeni dip geldi.. :(
-
[QUOTE=halojen;340391]iptal....yeni dip geldi.. :([/QUOTE]
bana da dipsiz bi kuyu gibi geldi:D durmadan oyuyolar adamlar .heyk.dng
-
dünden sonra bugün de düşüşün bittiğine dair bir işaret yok.. yarına bakıcaz... iyi akşamlar...
-
[quote=halojen;340451]dünden sonra bugün de düşüşün bittiğine dair bir işaret yok.. yarına bakıcaz... iyi akşamlar...[/quote]
Halo ustam, nickindeki kelebeği öperim senin!!!!!
yerim onu ben yerim......................brv.brv.brv.brv.brv.brv
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele