[quote=kitaro;286530]starejist patron tırsıttın beni[/quote]
Niye tırsıyon yaw.. Benim bi kere düzde olduğumu gördün mü hep tersteyimdir ben...:))) Long olsam Stro short'a geçmiş haberi gelse piramitlerim... :..: :::
Printable View
[quote=kitaro;286530]starejist patron tırsıttın beni[/quote]
Niye tırsıyon yaw.. Benim bi kere düzde olduğumu gördün mü hep tersteyimdir ben...:))) Long olsam Stro short'a geçmiş haberi gelse piramitlerim... :..: :::
[quote=Strategist;286532]Niye tırsıyon yaw.. Benim bi kere düzde olduğumu gördün mü hep tersteyimdir ben...:))) Long olsam Stro short'a geçmiş haberi gelse piramitlerim... :..: :::[/quote]
abi daha yeni trend oldu biyere gittiği yok işte tırtık piyasası bizimki:p
[quote=kitaro;286536]abi daha yeni trend oldu biyere gittiği yok işte tırtık piyasası bizimki:p[/quote]
15:30 datalarıyla VOB'da KY'ye fena mal itelediler be kitaro... Belki bir süre daha yatay gidebilir, daha iteleyecek malları varsa yukarı hareketler de gelebilir, ama en azından trendin bu aşaması bence bitti ve bir düzeltme gelmesi kaçınılmaz artık...
[quote=Strategist;286539]15:30 datalarıyla VOB'da KY'ye fena mal itelediler be kitaro... Belki bir süre daha yatay gidebilir, daha iteleyecek malları varsa yukarı hareketler de gelebilir, ama en azından trendin bu aşaması bence bitti ve bir düzeltme gelmesi kaçınılmaz artık...[/quote]
evet 800 ü yukarı kırdı diye çok kişiyi mallandırdı ama tam boğa tuzağıydı o hareket.
650 tekrar long 50 puana stop olurum
600 stop şort
500 e delinin biri 1686 kontrat alış koymuş....dng
[QUOTE=kitaro;286541]evet 800 ü yukarı kırdı diye çok kişiyi mallandırdı ama tam boğa tuzağıydı o hareket.[/QUOTE]
Evet aynen benim stop da patladı bu arada olan gül gibi şortlarıma oldu.
800 den tekrar kısa açtım ama artık ümitsizim pisikolojim bozuldu.
[quote=Astatin;286194]Vur şöyle havalı keriz kandıran bir cümle edeyim...
"Bu DOW bugun veya yarınki veriler iyi gelirse yarın göreceği en yüksek seviyeyi yılsonuna kadar görmeyecek. Nedeni çok basit. ABD kağıtın üzerine yeşil renk basıp alım gücüne çevirip tüm dünyayı senyoraj geliri ile de sömürüyor da ondan".. puhahahaah[/quote]
bunu öne alalım senyoraj abiler..ahıheuhuhauheuheue..memü nerde yaw..yoksa hakkaten bering boğazına mı gitti benle buluşmaya.lelele
bu şortları haftasonuna tutucam
iyi tatiller millet
Cümleten iyi aksamlar
iyi tatiller
hafta sonuna şort