-
[quote=TÜRKOĞLU;188825]kafam bozuk zaten benim kevgir SHORT kaldı bu gece...biz boşuna kevgir demiyoruz bu sisteme...
aslında kötü değil ayda net 4.000 bırakıyor ama yinede bişey eksik...de ne olduğunu bulamadım...
birde arada cozutuyor ekim-kasım-aralık SIFIR çekmiş.sadece kom ları çıkartabilmiş.bu hiç hoş değil.[/quote]
Türkoğlu ,
Boşver hiç kafanı bozma,bana da hiç laf atmıyorsun?
Yeni sistemi beğenirsin inş...:rolleyes:
-
[quote=TÜRKOĞLU;188805]delphide %20 var onu verek :D:D
matrikste %2000 e denk geliyormuş :p[/quote]
cok guldum allah da seni guldursun...
-
[quote=TyranT;188829]cok guldum allah da seni guldursun...[/quote]
cümlemizi güldürsün...bugün topic enteresan oldu.genelde daha resmi bir havası vardı buranın tabii yılda 100.000 görünce biraz raydan çıktık.daha doğrusu 4*100.000 görünce.range rover gibi :::
haaa bak sana şunu söölim benim sistemde 5 dk lık 2008 de 100.000 almış ya naabeer? ama 2009 çuvallamış 50.000 e düşmüş...2010 da 25.000 bekliyorum :::
bu da marifettir yazabilir misiniz DELPHI'de düzenli yıllık azalan getiriye sahip sistem.2 kankiler sizi :..:
-
[quote=TÜRKOĞLU;188839]cümlemizi güldürsün...bugün topic enteresan oldu.genelde daha resmi bir havası vardı buranın tabii yılda 100.000 görünce biraz raydan çıktık.daha doğrusu 4*100.000 görünce.range rover gibi :::
haaa bak sana şunu söölim benim sistemde 5 dk lık 2008 de 100.000 almış ya naabeer? ama 2009 çuvallamış 50.000 e düşmüş...2010 da 25.000 bekliyorum :::
bu da marifettir yazabilir misiniz DELPHI'de düzenli yıllık azalan getiriye sahip sistem.2 kankiler sizi :..:[/quote]
hocam onceden de dedigim gibi, vob da her turlu puani alabilirsin. ilk yaptigimiz sistem 2009 yilinda 60.000 puan getirmisti. Ama o zaman sadece 2009 verisi vardi elimizde. sonra 2006dan sonraki butun datalari alinca onceki yillarda -10000 +20000 -5000 yaptigini gorduk. ve aninda cope attik. yani belli aralikta cok iyi sonuc veren bir sistem, belli aralikta tam tersine cok kotu sonuc da verebilir. hele ki bu sistem 5dklik ise herseye gebedir bence. ben sirf 5dklik sistemlerin oynanabilirligi cok dusuk oldugu icin tercih etmiyorum acikcasi. her 5dk da bir islem yapma ihtimalin var. haftada bir sinyal de uretiyor olsa, her 5 dk islem yapma ihtimali var. o yuzden ya sms attiracaksin kendine ya da bilgisayar basinda sinyal uretilsin diye bekleyeceksin. sirf bu yuzden saatlik sistem urettik. sadece saat sonlarinda islem yapiyoruz. saat icinde ise isterse olsun bitsin, islem yapmayacagimiz icin islerimizle ilgilenebiliyoruz.
-
[QUOTE=Rock;188826]Herkese Selamlar,
Mesela kimse Wave/Gain ratio ne diye sormamıs. [B]Wave den kastımız 4 yılda saatlik barların yaptıgı dalgaların toplamı yani her saat bir sonraki saatin sonunu bilerek islem yapan birisinin alacagı puan hic kayıpsız ve su anda bu 1.9M puan civarı ve sistem bunun %23u civarını almıs.[/B]
Ayrıca soyle birsey de var bu sistemin icinde money management kuralları da var yani 10000 liranız varken ki uygulattıgı kaldırac oranı 100000 liradayken aynı degil ve soyle de dusunurseni ornegin 100 kontrat longdasınız ve 1800 puan indi = 18000TL kaybettiniz bir anda emin olun siz o zaman 450K puanı gormezsiniz kaybettiginiz 18000TLyi gorursunuz:)
[/QUOTE]
Hocam iki sorum var cevaplarsanz sevinirim...
Birincisi; bu tüm wawe hesaplamanız gerçekten güzel, yani kutsal kase olsa kaç puan yapardı sorusu... Ama bu 1.9 M puanı nasıl hesapladınız anlayamadım :confused: Bu net puan mıdır? Kaç işlemle yapılmış bir puandır?
İkicisi; Yanlış anlamadıysam sistem her pozisyonda değişik kaldıraç ayarlıyor demişsiniz... Yanlış anladıysam düzeltin lütfen... O zaman bu 450.000 puan sabit kontratla hesaplanmış bir puan değil mi??
Teşekkürler...
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;188776]rapor dediğin nedir ki? excelde 3 rakam yaz koy al sana rapor...
bazıları yapıyor o işi.milletin IQ seviyesini kaç sanıyorlar acaba?
geçin bu işleri bunlar devlet su işleri...[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;88672][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/8616/200902210010ra6.png[/IMG]
Yorumsuz...[/QUOTE]
Bunun gibi mi? .dng
-
[QUOTE=vobarey;188793]Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için:)
Bu konuda yasal altyapıyı bırakın 3-5 dost bilinen kişiye sms gönderelim dedik anında ben kaçıncı sıradayım bana 10 sn geç sms geldi işlemi yerinden yapamadım vesaire gibi sorunlar oluştu ve hepsini yolladık artık kendi kendimize takılıyoruz en azından başımız ağrımıyor yoksa tabi satış gibi her türlü şeyi çok düşündük ettik ama olamdı üzerine de gitmedik...
Matrikse entegresi sanırım mümkün olur ama denemedik çünkü matriks her kod şeklini destekleyen bir yapıda değil ve bizim eski sistemimizde bu tip bi kod sistemindeydi ondan metastock üstünden devam ettik hep...[/QUOTE]
GSM operatörü bile fark ediyor sms iletiminde. Acil işiniz varsa sms atmayın telefon edin. Randevu verisiniz bekeldiğiniz kişi gelmez ertesi gün sorunca sms gece ikide geldi cevabıyla dumur olursunuz.
MS daha iyi bence...
-
[QUOTE=TyranT;188773]Arkadaslar,
Ilk olarak sunu soylemek isterim ki; benim sizleri ne bu sisteme inandirmaya ne de kandirmaya calisma gibi bir niyetim yok. Sadece bu forumun formatina uygun sekilde elimizde bulunan bir sistemin raporunu sizlerle paylasmak istedim ve gelen sorulari yanitlamaya calistim.
Sistemin raporunu yazmadan once boyle suphelerin olacagini adimiz gibi biliyorduk ve bu supheleri bir iki resim excel ve cevaplarla gidermeye calistik. Ama sonuc olarak bizim sizi bu sistemin varligina inandirmaya calismak gibi bir misyonumuz yok. Bunun icin bizden realtime sinyalleri yazmamizi istiyorsunuz ama bu konuda da gercekten sistemin sinyallerini realtime vermenin otesinde cok baska seyler buna sicak bakmamizi engelliyor. Arti bu isi bu forum ustunde yapmak da anlamsiz ve formata aykiri bir durum teskil edecektir. O yuzden realtime sinyal vermeye pek sicak bakmiyoruz. Bundan sonra da sistemimizin belli araliklarla islemlerini ve raporunu guncelleyerek burada sizlerle paylasmaya devam etmeyi dusunuyoruz. Hatta su aralar cok cok yeni olan ama kendince guzel raporu olan yeni bir sistemimizin de raporunu sizlerle paylasacagiz.[/QUOTE]Sizden sisteminizin kendisini, progrmaını ya da formüllerini ya da sinyallerini sürekli yayınlamanızı istememişler. Bir aylık gibi kısa bir süre iyi niyetinizin de göstergesi olacaktır düşüncesindeyim. Karar sizin tabi.
Gelen tepkilere şaşırmayın bu forum bakın burada bir sistem var arkadaşlarım ya da kendim kullanıyorum diyerek 7-10 bin TLlik sistemleri satmaya çalışan firma ortaklarını ve sizin gibi sistemini tanıtıp arada br bu hafta bu kadar getirdi vs diye yazıp bu sitemi mlyon dolara satıyoruz hatta bir banka ile anlaşmak üzereyiz diyenleri de gördüğü için yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorlar ki haklılardır.
Ben zamnında pyalaşım öyle yapılmaz böyle yapılır diyerek forumda anlık ve karşılıksız olarak aylık getirisi 8000 puanlık bir sistemi ve sinyallerini paylaştım. buna rağmen adamın biri gelip gelin sistem satın alın diye reklam yaptı. Bedavası ve daha iyisi varken millet neden alsın paralısıını. Size gelen tepkilerin bir kısmının özünde bu tür art niyetli kişilerin bıraktığı izler yatıyor. Size yönelik bir şey yok. Sonra vay anam teşkilata mı geldik diyenler oluyor.
Saygılar ve başarılarınızın devamını dilerim...
-
[QUOTE=TyranT;188871]hocam onceden de dedigim gibi, vob da her turlu puani alabilirsin. ilk yaptigimiz sistem 2009 yilinda 60.000 puan getirmisti. Ama o zaman sadece 2009 verisi vardi elimizde. sonra 2006dan sonraki butun datalari alinca onceki yillarda -10000 +20000 -5000 yaptigini gorduk. ve aninda cope attik. yani belli aralikta cok iyi sonuc veren bir sistem, belli aralikta tam tersine cok kotu sonuc da verebilir. hele ki bu sistem 5dklik ise herseye gebedir bence. ben sirf 5dklik sistemlerin oynanabilirligi cok dusuk oldugu icin tercih etmiyorum acikcasi. her 5dk da bir islem yapma ihtimalin var. haftada bir sinyal de uretiyor olsa, her 5 dk islem yapma ihtimali var. o yuzden ya sms attiracaksin kendine ya da bilgisayar basinda sinyal uretilsin diye bekleyeceksin. sirf bu yuzden saatlik sistem urettik. sadece saat sonlarinda islem yapiyoruz. saat icinde ise isterse olsun bitsin, islem yapmayacagimiz icin islerimizle ilgilenebiliyoruz.[/QUOTE]
Matiksin verileri anlık MSe tanımaltıp MSe mail attırabiliyorsunuz. Sistemi işleeycek progrmaı ayzdığınzıa göre entegrasonu sizin için zor olmasa gerek hatta vobareyin dediği gibi otomatik al sat sistemi bile yapılabilir. Teorik olarak mümkün.
-
Forumdan bir arkadaş MSNden dürttü diye geldim yoksa uyumak üzeredeydim vakit darlığı çekiyorum. Herkese iyi geceler iyi sabahlar iyi günler...
-
[quote=VOBiX;188892]Gelen tepkilere şaşırmayın bu forum bakın burada bir sistem var arkadaşlarım ya da kendim kullanıyorum diyerek 7-10 bin TLlik sistemleri satmaya çalışan firma ortaklarını ve sizin gibi sistemini tanıtıp arada br bu hafta bu kadar getirdi vs diye yazıp bu sitemi mlyon dolara satıyoruz hatta bir banka ile anlaşmak üzereyiz diyenleri de gördüğü için yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorlar ki haklılardır.
...[/quote]
Melaba.. Bir de iki lüfer ve rakı karşılığında sistem verdiğini söyleyenler vardı:D:D...lüfer mevsimi geçiyor hatta geçti..üwwwwwüüüüüüüüü neyse ki rakı mevsimi geçmiyor :)
-
Günaydın,
Dün gece sözünü verdiğim daytrading sistemini ,bugün verip bitirmeye çalışacağım.
Bu topik ,bu iş için zannedersem kullanılabilir?Ayrı topiğe gerek yoktur.
Sn.hilmi de geçenlerde bir sistem istemişti,onun arzusu da yerine gelmiş olur.:)