[quote=excali;371820]Athlon , film uzmanıdır. Ona sormak lazım....dng.dng
Athlon, bu hangi film? ::::::[/quote]
günaydın ve iyi akşamlar voborsa..
dur servisi kaçırmayalım..:))
Printable View
[quote=excali;371820]Athlon , film uzmanıdır. Ona sormak lazım....dng.dng
Athlon, bu hangi film? ::::::[/quote]
günaydın ve iyi akşamlar voborsa..
dur servisi kaçırmayalım..:))
Iyi aksamlar... Gacinilmaz
[QUOTE]voba başlamak için önce sanalda işlem yapmak çok ama çok tehlikelidir..bunu tavsiye etmediğim gibi asıl bunun yapılmamasını şiddetle tavsiye ediyorum..[/QUOTE]
O zaman bir hesap açmam lazım...Bu forumda başka bir başlıkta, ata için iyidir denmiş.
Kısmen teknik analiz, makro ekonomi bilgim var.
Çok sinameki biriyim, kolay kolay yaş tahtaya basmam. Aslında benim öğrenmek istediğim, hesap açtığım kurumun platformu yeterli midir?
Bunun yanında matriks yada metastock da kullanmak gerekiyor mu?
Ben aslında bu programları kullanmayı bilmiyorum. Yani bu işi yapacaksam, bu programları da kullanmalı mıyım?
[QUOTE=cancan1;371837]O zaman bir hesap açmam lazım...Bu forumda başka bir başlıkta, ata için iyidir denmiş.
Kısmen teknik analiz, makro ekonomi bilgim var.
Çok sinameki biriyim, kolay kolay yaş tahtaya basmam. Aslında benim öğrenmek istediğim, hesap açtığım kurumun platformu yeterli midir?
Bunun yanında matriks yada metastock da kullanmak gerekiyor mu?
Ben aslında bu programları kullanmayı bilmiyorum. Yani bu işi yapacaksam, bu programları da kullanmalı mıyım?[/QUOTE]
Eğer gelen veriyi kendiniz analiz ediyorsanız matrikse yada metastocka gerek yok :D
Aracı kurumunuzdan matriks talep ederseniz büyük ihtimalle verecektir.
Günaydın,
Fetret devri bitsin...USDTRY deki raning tri (120) yukarı gırılsın...FDJ deki ED tüm yükselişi geri alsın...1 milyon çiçek açsın
yanılız anladığım kadarıyla bu işte başarılı olabilmek için,
psikoloji, tarih, siyaset de bilmek lazım...istatistik de bilcen...ekonomi bilcen...çok sinameki olcan çok... neyse ben remazandan sonra bu işe başleyem...
kçnlmz...:)
ya ben genede 68 falan bekliyorum nedense acaba flatımda ondan mı :::
pupular var gayatron ..üw
rastgele patronlar,iyi seanslar !
15 likde pupu var yahu pupu nerde harbiden bu aralara :rolleyes:
[quote=a.kaya;371895]15 likde pupu var yahu pupu nerde harbiden bu aralara :rolleyes:[/quote]
pupular derinleiyor gayatron...o pupular gırılırsa ver elini şarkışla.dng
[quote=Astatin;371698]çok boktan gün oldu benim için..her büyük düşüş sonrası kazandıklarımın büyük bölümünü ilk yükselişte geri teslim etme seremonisinden kurtulamadım hala..kayıp büyük..4k ile 2100 puan...önceki hafta başına göre karda olmamızla avunalım..Bugün, yarın çıkacağım tatil öncesi son bir vole vuralım derken vole bize vurdu..üw[/quote]
revenge revenge revenge.lelele.lelele.lelele
sa ağalar
topiğin sahibi uğramayınca gaçınılmaz son topiğide vurdu galiba:)
selçuklu 65000 dedin dedin al sana 60000, nerdesin daha gelmiinmi?
Aste baba,
RM verisi saat kaçta??:rolleyes:
iyi tatiller patrooooooooon :)
[quote=The Tatar;371951]iyi tatiller patrooooooooon :)[/quote]
topiği tatil mi ediyosun, dii patrooon?:..:
[quote=excali;371952]topiği tatil mi ediyosun, dii patrooon?:..:[/quote]
yok kızgın kumlardan serin sulara atlayan patrona seslendim :::
[quote=The Tatar;371958]yok kızgın kumlardan serin sulara atlayan patrona seslendim :::[/quote]
Kızgın filetlerden Serin Shortlara atlamıştır, bence...:..:
[quote=excali;371959]Kızgın filetlerden Serin Shortlara atlamıştır, bence...:..:[/quote]
o zaman tatil olmaz ki patron :..:
[quote=The Tatar;371963]o zaman tatil olmaz ki patron :..:[/quote]
Asti'ye hergün tatil. ehehuhe...dng.dng
[quote=excali;371929]Aste baba,
RM verisi saat kaçta??:rolleyes:[/quote]
[quote=excali;371959]Kızgın filetlerden Serin Shortlara atlamıştır, bence...:..:[/quote]
rm verisi yayınlandı patron.. sağolsun rm verisi..şortları kaynak yaptık iskeleye bağladık.lelele.lelele ekim vade gold long, vob30 şortlarla, revenge reloaded:::::::::
aynen öyle ex...kızgın flatlerden serin şortlara::::::
tabanik hareket engellenemez
tatilde bile graştırdın ya piyasayı helal olsun patron :)
[quote=The Tatar;371968]tatilde bile graştırdın ya piyasayı helal olsun patron :)[/quote]
patron..tatile kurşunlu şelalesinden başlamıştık:::
bu arada xauusd 1830 üzerine atarsa (atar demiyorum atarsa), Goldtry de akıl çıkarıcı bir hareket olabilir...teprik ederim..
ve flatos fingos....ana desteıme geldı...bundan sonnası ilüzyon olur verirse diye düşünüorum..:)
[quote=Astatin;371970]patron..tatile kurşunlu şelalesinden başlamıştık:::[/quote]
Aste,
Kurşunu biraz fazla olmuş herhalde....dng
Dovan tabanda...üvv..
yalnız bu 62000 civarındaki hüülülülülüllülü satışlardan gıullandım...du bakalım
[quote=ATHLON;371972]ve flatos fingos....ana desteıme geldı...bundan sonnası ilüzyon olur verirse diye düşünüorum..:)[/quote]
Patron,
teprik ederim. Yannız bunun başında olması gereken sattın mesacı nerede?:..:
[quote=excali;371973]Aste,
Kurşunu biraz fazla olmuş herhalde....dng
Dovan tabanda...üvv..[/quote]
he haci..zaten gurşunlu şelalesinin özelliği o..debisi hacmi bol değil..sabah erken satte gidersin..incecik akan buzz gibi su vücuduna değdiğinde sanırsın ki, buzdan yapılmış kurşunlar bir keleşle vucuduna saydırılıyor...:p
[quote=Astatin;371976]he haci..zaten gurşunlu şelalesinin özelliği o..debisi hacmi bol değil..sabah erken satte gidersin[B]..incecik akan buzz gibi su vücuduna değdiğinde sanırsın ki, buzdan yapılmış kurşunlar bir keleşle vucuduna saydırılıyor.[/B]..:p[/quote]
Asüt ağa,
Bu mesajdan sonra , kız arkadaşına şiir yazarken hiç zorlanmayacağını düşündüm. Tasvir konusunda bayağı iyisin...brv.brv
amerika bizim vadeliden çok pis etkilendi ve % 2 ye yakın gab li açtı :)
teknolojik bir borsa olduğumuzdan olacakki nasdaq daha pis etkilendi :)
[quote=excali;371975]Patron,
teprik ederim. Yannız bunun başında olması gereken sattın mesacı nerede?:..:[/quote]
ehm kem küm..::rolleyes::rolleyes:
bence burdan flat lediimi söölemem de bişiidir patron..:))
valla dıtatar ben gıllanmaya başladım... bu ab den gelen haberlerin ederi bu aslında..62000 ye saydırışlarda sanki dümen gibi geldi bana..şeytan kapat diyor ama du bakalım.... milenyum graşdır da gaçırırm diye gorkuyorum...ehüüü
Athlon baba,
Kasa doldu mu? Almaya geliim mi kasayı??.dng
[quote=Astatin;371981]valla dıtatar ben gıllanmaya başladım... bu ab den gelen haberlerin ederi bu aslında..62000 ye saydırışlarda sanki dümen gibi geldi bana..şeytan kapat diyor ama du bakalım.... milenyum graşdır da gaçırırm diye gorkuyorum...ehüüü[/quote]
patron mevcut seviyelerdeki işlemler banada dön baba dönelim formasyonunu çağrıştırıyor demekki daha graşacak yer var :::
çok pis bi analiz oldu tebrik ederim kendimi :)))
[quote=The Tatar;371983]patron mevcut seviyelerdeki işlemler banada dön baba dönelim formasyonunu çağrıştırıyor demekki daha graşacak yer var :::
çok pis bi analiz oldu tebrik ederim kendimi :)))[/quote]
patron 61800 altına inmediği sürece her an filatabilirim..:::
patron gold a da bir yorum yaparmısın..pis olsun lütfen..130 ekim vadesonu ulzaşayım diyorum..ne diyosun:p
[quote=Astatin;371986]patron 61800 altına inmediği sürece her an filatabilirim..:::
patron gold a da bir yorum yaparmısın..pis olsun lütfen..130 ekim vadesonu ulzaşayım diyorum..ne diyosun:p[/quote]
patron gold a 2 senedir spekülatif yükseliyor diyorum ben ona göre al gardını :::
bu bi öncekindende pis bi analiz oldu sanki patron :..:
[quote=The Tatar;371987]patron [B][U]gold a 2 senedir spekülatif yükseliyor[/U][/B] diyorum ben ona göre al gardını :::
bu bi öncekindende pis bi analiz oldu sanki patron :..:[/quote]
Sipekilatör ASteee....dng